בוקר טוב ../images/Emo182.gif../images/Emo141.gif
איך אתן אחרי פורים ? אני פתחתי את הבוקר עם עצבים על הדואר - חבילה ששלחתי לפני חודש וחצי לא הגיעה, הגשתי טופס בירור באינטרנט לפני כמה שבועות ואפילו התקשרתי למחלקת בירורים חו"ל במיוחד כדי לוודא שהטופס הגיע אליהם ושהוא בטיפול. אמרו לי שהעניין בבדיקה ושזה ייקח כמה שבועות ובסוף הבירור אני אקבל מכתב בדואר. עברו כמה שבועות ולא קיבלתי מכתב אז התקשרתי לראות איפה זה עומד ומה אני שומעת ? "אין לי טופס כזה. אני לא מוצאת" ניסיתי לתת לה את כל הפרטים, לבדוק ככה ולבדוק ככה והיא לא מוצאת. זהו, זה מה שיש לה להגיד לי. לא סליחה, לא אני אנסה לברר מה קרה עם זה, לא כלום.......רק אין טופס כזה, אולי לא עשית send ?
אמרתי לה שלא רק שעשיתי את זה, אלא גם התקשרתי במיוחד אחרי כמה ימים כדי לברר שהטופס אכן הגיע ואכן בטיפול. בקיצור, לא אלאה אתכן, אבל כל מה שהיה לה להגיד לי זה שאני צריכה שוב להגיש טופס ושאין לה יותר מה לדון איתי ושהיא תסגור את השיחה ! פשוט לא יאומן רמת השירותיות הבזיונית הזאת......שום לקיחת אחריות, שום מאמץ, שום ניסיון לעזור או להראות אכפתיות..... אז התקשרתי לפניות הציבור, סיפרתי בפעם הרביעית להבוקר את פרטי המקרה ועכשיו אני מחכה לטלפון מהם..... רק המניקור הצבעוני שעשיתי אתמול לפורים ושעדיין, משום מה, נשאר על הציפורניים שלי, מזכיר לי שצריך לחייך וחבל על העצבים
והיומן שלי מראה ש....החודש פסח
איך הזמן טס....... (אז אסור לבזבז אותו בעצבים נכון ?
)
איך אתן אחרי פורים ? אני פתחתי את הבוקר עם עצבים על הדואר - חבילה ששלחתי לפני חודש וחצי לא הגיעה, הגשתי טופס בירור באינטרנט לפני כמה שבועות ואפילו התקשרתי למחלקת בירורים חו"ל במיוחד כדי לוודא שהטופס הגיע אליהם ושהוא בטיפול. אמרו לי שהעניין בבדיקה ושזה ייקח כמה שבועות ובסוף הבירור אני אקבל מכתב בדואר. עברו כמה שבועות ולא קיבלתי מכתב אז התקשרתי לראות איפה זה עומד ומה אני שומעת ? "אין לי טופס כזה. אני לא מוצאת" ניסיתי לתת לה את כל הפרטים, לבדוק ככה ולבדוק ככה והיא לא מוצאת. זהו, זה מה שיש לה להגיד לי. לא סליחה, לא אני אנסה לברר מה קרה עם זה, לא כלום.......רק אין טופס כזה, אולי לא עשית send ?