בוקר טוב

תולי01

New member
בוקר טוב ../images/Emo182.gif../images/Emo141.gif

איך אתן אחרי פורים ? אני פתחתי את הבוקר עם עצבים על הדואר - חבילה ששלחתי לפני חודש וחצי לא הגיעה, הגשתי טופס בירור באינטרנט לפני כמה שבועות ואפילו התקשרתי למחלקת בירורים חו"ל במיוחד כדי לוודא שהטופס הגיע אליהם ושהוא בטיפול. אמרו לי שהעניין בבדיקה ושזה ייקח כמה שבועות ובסוף הבירור אני אקבל מכתב בדואר. עברו כמה שבועות ולא קיבלתי מכתב אז התקשרתי לראות איפה זה עומד ומה אני שומעת ? "אין לי טופס כזה. אני לא מוצאת" ניסיתי לתת לה את כל הפרטים, לבדוק ככה ולבדוק ככה והיא לא מוצאת. זהו, זה מה שיש לה להגיד לי. לא סליחה, לא אני אנסה לברר מה קרה עם זה, לא כלום.......רק אין טופס כזה, אולי לא עשית send ?
אמרתי לה שלא רק שעשיתי את זה, אלא גם התקשרתי במיוחד אחרי כמה ימים כדי לברר שהטופס אכן הגיע ואכן בטיפול. בקיצור, לא אלאה אתכן, אבל כל מה שהיה לה להגיד לי זה שאני צריכה שוב להגיש טופס ושאין לה יותר מה לדון איתי ושהיא תסגור את השיחה ! פשוט לא יאומן רמת השירותיות הבזיונית הזאת......שום לקיחת אחריות, שום מאמץ, שום ניסיון לעזור או להראות אכפתיות..... אז התקשרתי לפניות הציבור, סיפרתי בפעם הרביעית להבוקר את פרטי המקרה ועכשיו אני מחכה לטלפון מהם..... רק המניקור הצבעוני שעשיתי אתמול לפורים ושעדיין, משום מה, נשאר על הציפורניים שלי, מזכיר לי שצריך לחייך וחבל על העצבים
והיומן שלי מראה ש....החודש פסח
איך הזמן טס....... (אז אסור לבזבז אותו בעצבים נכון ?
)

יפעתיקו

New member
יואווווווו איזה מעצבן זה!../images/Emo110.gif

ממש ממש ממש מעצבן מה זה אומר? שהחבילה נעלמה לה? וכן.. הזמן טססס:) רק הבאסה שיש כל כך הרבה מבחנים קשים ללמוד..=/

תולי01

New member
ממש מעצבן....

ועכשיו קיבלתי טלפון מפניות הציבור שהם מצאו את הטופס שלי ועכשיו כל הבירור מתחיל מחדש...ז"א ששלושה שבועות חיכיתי סתם.....גררררר ולגבי מה זה אומר - זה אומר שעכשיו הם בודקים למה החבילה לא הגיעה ליד ששלחתי ומה קרה איתה בדרך
וצודקת, מבחנים זה באמת לא כיף
(אבל זה כן כיף כשהם מאחורייך
)

Ultra marine

New member
מעצבן! ../images/Emo46.gif

זכור לי שקרה לי משהו דומה.. אין, פשוט אין עם מי לדבר בדואר..
לגבי פסח, נו, הנה מגיע לו עוד חג שאני לא אוהבת - אין שום דבר נורמלי לאכול.. ומה שיש לאכול משמין.. ולא רק זה, תוכניות ההרזיה שלי (לפני הפסח) ממש לא מתקדמות כרצוי (אולי יותר כצפוי
)

סקרמנטה

New member
אממ... מה רע באורז ושעועית בפסח? ../images/Emo13.gif

האורז משביע, והשעועית (ירוקה/ לבנה) מזינה. נכון, אני לא אשכנזיה... נו, אז מה?
אצלנו (עדות המזרח) הפסח הרבה יותר קל. ברוך ה'.

Ultra marine

New member
אצלנו אוכלים קטניות

למרות שאני אשכנזיה (נו, אימצנו את החוקים שמתאימים לנו
) אבל גם אורז ושעועית אי אפשר לאכול כל השבוע... בדיוק שמעתי על מתכון מעניין של אורז עם חומוס שאני חושבת שאני אנסה.. (מאכל רומני שקוראים לו נחות או שאולי כותבים את זה נהות בעברית... ה- ח/ה זאת אות שאין לנו בעברית..) בגדול יש המון דברים שאי אפשר לאכול שאני אוהבת. אני משערת שחלק מהבעיה נמצאת בהגבלה עצמה. זה שאני *לא יכולה* לקנות/לאכול כל מיני דברים. וגם, בתור מישהי שמנסה לרדת במשקל, לרוב בפסח יש מאכלים משמינים יחסית שזאת בעיה שאני חושבת שאתחיל כבר עכשיו לחשוב עליה - מה האופציות ה"זולות" (מבחינה קלורית) וכמובן מזינות ומשביעות שאפשר לאכול בחג.

foggy night

New member
מה עם מז'דרה?

הכנתי השבוע מאורז מלא ועדשים כמובן. יצא מעולה. הבעיה היחידה היא שלא קראתי הוראות (כמה מתאים לי) ועוד כמה דקות בישול לא היו מזיקות לארז.

Ultra marine

New member
באמת קניתי עדשים בשני צבעים

יכול לצאת די מגניב.. לבן-כתום-ירוק כזה
אגב, יתרון נחמד של מג'דרה, זה נחשב חלבון מלא. אפשר לאכול את זה במקום מנת חלבון של בשר.

Come Alive

New member
אוי, נשמע מעצבן במיוחד!

אני דווקא קצת יותר מרוצה היום מדואר ישראל, כי.. טוב, לא קיבלתי מלא זמן כמה חבילות שהזמנתי, כי לוקח להן פתאום מלא זמן להגיע, והזמנתי מלא דברים
(לא בבת אחת) אתמול קצת התבאסתי כשבמקום שתופיע חבילה קטנה בתיבת הדואר שלי, הופיע טופס של דואר רשום. זה קצת מציק, כי זה די סיפור ללכת לדואר, וצריך הרי יום אחרי. ואני לא סבלנית עם לקים
אז היום בדרכי לדואר, לא רק שהלכתי לדואר לקחת לק, בתיבה שלי חיכה לי כבר לק אחר, ובדואר נתנו לי "צרור" (זו כנראה הסיבה שלא יכלו לשים את זה בתיבה)- שתי חבילות קשורות ביחד! יש לי 3 לקים ביום אחד! אאאאאאאאאאאאאאא (אני לא מזמינה מ"טרנסדיזיין" אז אני לא מכירה את האושר של לקבל הכל בבת אחת אף פעם) אאא
מה שקיבלתי- China Glaze- Happy Go Lucky, צהוב, מהקולקציה החדשה- Up & Away OPI- We'll Always Have Paris, צבע סגול שזיף מהמם
OPI- Time-less is More, אוף-וויט מושלם

סקרמנטה

New member
מה?! הבדיקה תיקח להם כמה שבועות?! ../images/Emo46.gif

איך הם לא התבייישו בכלל להגיד את זה?! איזה חוצפנים! ובכלל כל ההתנהלות הזו... לדעתי היה כדאי לפנות לפניות הציבור כבר אחרי התשובה ההזויה הזו שלהם. זה מלכתחילה נשמע לא טוב. בכל אופן, מקווה לבשורות טובות. ואכן, פסח בדיוק(!) בעוד 4 שבועות :) ורשימת הקניות לחג מתרחבת מעצמה... (האמיתית. לא זו של הלקים
)

תולי01

New member
יותר נכון...חודשיים !

כן, את שומעת טוב. אבל תביני שעוד עם זה הייתי בסדר - בהתחלה הגשתי את הטופס בירור והתקשרתי למחלקת בירורים חו"ל כדי לוודא שהטופס נקלט והועבר לטיפול. היא אמרה לי שתהליך הבירור לוקח חודשיים כי הם צריכים גם לקבל תשובות מחו"ל וכו'. אמרתי לה שזה דחוף והיא אמרה שאין לה הרבה איך לזרז את זה אבל שהיא תכתוב שזה דחוף ובתקווה שזה ייקח פחות מחודשיים, אבל בכל מקרה אמרה שאני איאלץ לחכות כמה שבועות. עברו בערך שלושה שבועות והיום התקשרתי לבדוק איפה זה עומד ואז אמרו לי שאין טופס כזה ושאני צריכה למלא טופס חדש מהתחלה. כמו שכתבתי לכן, התקשרתי לפניות הציבור והתשובה שלהם היתה שנכון, באמת מילאתי טופס (תודה באמת שאתם מסכימים !) ועכשיו הטופס מועבר לבדיקה וזה ייקח חודשיים !!! אמרתי לה שזה לא בסדר, אמרתי לה ששלחתי כבר לפני שלושה שבועות ואפילו התקשרתי במיוחד למחלקה כדי לוודא שהטופס נקלט וקיבלתי אישור שהוא הועבר לטיפול, אמרתי שביקשתי שזה יטופל בדחיפות ואמרו לי שזה נרשם, אמרתי הכל..... והתשובה שקיבלתי היתה - בשורה התחתונה - מה לעשות, עכשיו הטופס נמצא ועכשיו מתחיל הטיפול והתהליך לוקח חודשיים ואין מה לעשות - וזאת התשובה מפניות הציבור..... אז אני באמת לא יודעת למי עוד אני אמורה לפנות.....

למעלה