בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אני רואה שאצל תפוז עדיין חנוכה
איזה כיף לפתוח בוקר עם גשם נחמד
אני בחופש היום
סוף סוף
העבודה - מקסימה. פשוט נהנית מכל רגע. לא יכולתי לחלום על מקום יותר טוב מזה. רק הבעיה עם הנסיעות המתישות. כמה שהמקום קרוב אלינו - אין תחבורה נוחה. אני למעשה מסיימת ב-4. אבל תשמעו מתי הגעתי השבוע כל יום הביתה: 5.30
ויום אחד הגעתי ב-6.15. וזה כבר לילה לחלוטין. מקווה ששבוע הבא יאשרו לי לצאת מוקדם יותר. לא מוכנה להפקיר את הבית והילדים תמורת קריירה. כמה שחשוב לי לצאת לעבוד - יש גבול. וממש לא חשבתי שכך זה יהיה. שיהיה יום נעים לכולם, וסוף שבוע שקט ורגוע עם בשורות טובות

IAM20072007

New member
בוקר טוב ../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

אנחנו עדיין חולים, הראלוש משתעל, מתלונן על הבטן. אני מקווה שירגיש יותר טוב כי מחר אנחנו נובעים לסופ"ש לירושלים.יש לבן דוד שלי בר מצווה. ויש לי משפחה דתיה אז אנחנו נוסעים מיום שישי. אני צריכה להתחיל להכין משהו לאכול. אז ביי בנתים ויום מקסים

Purple Mushroom

New member
המשך יום טוב.צהריים../images/Emo42.gif:)

היום קמתי מאוחר מידי לעבודה.חיסור ראשון(נקווה שאחרון)החודש. אחרי 3 שבועות עבודה. מנגו, בקשר אלייך,זה מוכר לי. היתה תקופה בתחילת 2006,קצת לפני שהייתי בן שלושים,שעבדתי חודש וחצי בצומת סגולה בפ"ת, והייתי גר בדרום תל אביב. זה שעה וחצי נסיעה הלוך,ושעה וחצי נסיעה חזור. למרות שהיו שם במשרד אנשים ממש טובים,ועזרו לי וסייעו לי. ואני זוכר שמנהלת העבודה שלי (היתה קטנה ממני בכחצי שנה) הסיעה אותי (בעצם הסיעו אותה), לתחנת האוטובוס , ועזרה לי בזה קצת . זאת בערך אותה תקופה לפני כמעט שנתיים. הרבה בהצלחה
בהמשך. בהחלט סוף שבוע שקט ורגוע
.

למעלה