בוקר טוב וגשוםםםםםםםם
לא יעזור, מה שתגידי, שונאת את המזג האוויר הזה, במיוחד אם הוא משפיע על הבריאות שלי ושל הילדים שלי. היום אלי לוקח את הראל, אלעד ואיתי להצגה של הכבשה שושנה, הם כבר מחכים לזה. איזה כיף לו. בהצגה הבאה אולי אני אוכל כבר ללכת איתם, ינון יהיה טיפה'לה גדול יותר ואולי אלי יסמוך על עצמו קצת יותר איתו. בעוד שבועיים הולכת עם הראל לפסטיגל. חלק מהזמן איכות שלי איתו בלבד. בכלל, לא יודעת מה קרה לי בזמן האחרון. ביום שישי נתקעתי עם פנצ'ר ברכב (שיינון עצר לשאול מה נשמע ולאמר מזל טוב, תודה שיינון, אבל מה ברחת? ראית פנצ'ר, ברחת?
). אח שלי הגיע, החליף לי גלגל (הייתי עם הילדים ברכב, ישבנו על המדרכה כולנו וחיכינו שאחי יסיים), הראל בין לבין סיפר לנו סיפורים וקרע אותי ואת אחי מצחוק. הצלחתי לסובב את הרכב לפחות שלא נהיה עם הגלגל לכיוון הכביש. הגלגל היה ממש גמור לגמריי. הראל אמר כך: "איזה מזל שאנחנו בצד הזה, אם הפנצ'ר היה בצד השני, וואו, איך היו דורסים אותנו" ועשה ככה עם היד כמו במשחק: משלוש יוצא אחד. אנחנו נקרענו עליו מצחוק. צחוק צחוק, בסוף היינו צריכים להחליף 2 גלגלים שעלו לנו, תחזיקו חזק: 800 ש"ח
. ועוד להוסיף את הדו"ח של אתמול, בקיצור, משכנתא. מקווה שבאמת העירעור יתקבל, בהחלט היתה כאן חוצפה וחזירות. מקווה שהמשך השבוע יעבור חלק ויפה. שיהיה יום נעים וקסום לכולם (למרות שאני עדיין עצבנית מאתמול). שרית