בוקר טוב

ח י ה א

New member
בוקר טוב ../images/Emo183.gif

מעונן ורועי מודאג , פשוט לא סובל גשם.... וגם אני מתפללת שלא יירד גשם ושלא יהיה קר מידי יהיה בסדר........

חני ח

New member
בוקר טוב../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

חיהלה למה למה ? אני מתפללת שכן ירד גשם, אוהבת גשם חוץ מהקטע של הכביסות. שיהיה לכולנו יום בריא ושמח.

ח י ה א

New member
חני עכשיו חיי הם סביב דבר אחד...

גיא........והוא בשטח קר וגשום לא בשבילו . אתמול רצו בלילה עם מכנסים קצרים - את יכולה לדמיין ..אני מתחת לפוך עם מזגן והוא............לא מאמי שלוש שנים לא רוצה גשם. הוא אגב מתפלל שבשכם יירד לו שלג אמרתי לו שיירגע עוד מעט בצפון ירגיש את החורף.

בוקר אור ../images/Emo42.gif

אצלנו במרכז בבוקר מוקדם ירד גשם, אבל אח"כ התבהר ועכשיו ה-
יצאה לה ואין שום זכר לגשם
יום טוב לכולם

מיכלי הכל בגללך!את אשמה!תפסיקי לדבר עם אלוהים

על הגשם. הוא נענה לכל בקשותיך! מה, לא ברור לך שאנ'לא סובלת גשם? די נו. אני מבינה שהדוגמנים של קסטרו עושים לך את זה בחורף, אבל חאלאס.... רחמנות, אוחתי. ♥♥♥ }{ ♥♥♥
)))))))

פחחח...שכחת את הדוגמנים של קסטרו-מן??????

רע! ואני תכננתי לפנות לקסטרו כדי לארגן לך פוסטרים לחדר. של הדוגמנים, כן?... כי גברברונים חשופי חזה לא עושים לך את זה...רק עם כובע, ערדליים וחליפות סקי... רופ סטייל....... ו... תגידי בא לך לבוא איתי ועם חמותי למסיבה ההיא של ה- ANA30 הזאת? למרות שנראה לי ששם לא תראי הרבה מעילים וסוודרים... באסה!

smo

New member
את רואה...הגנים שלה חיכו בסבלנות בתור הנכון

שלנו סתם נדחפו בתור הקצר...וזה מה יש...ועם זה ננצח

ארי יקירתי..."דוגמני קסטרו מן" הם המצאה

שאני לא יודעת מאיפה הבאת..... עד כמה שאני זוכרת, אמרתי לך פעם משהו על סוודרשמצא חן בעיני שם... דוגמנים חשופי חזה - תוצר של פוטו-שופ לא ממש...

נכון...זאת השיחה, ואז אמרתי לך שאביא לך את

הקטלוג כולל הדוגמנים והסוודר...זוכרת? בכל אופן גם לי דוגמנים חשופי חזה לא עושים את זה, ילדים זבי חוטם בני 16 ,שמורטים את שערותיהם בשעווה,הם לא בדיוק הטעם שלי... בכל מקרה, תראי כמה אני אוהבתותך , דואגת לך, ומשתדלת לעניין אותך בדברים מאוד חשובים. הדגש הוא על החשובים, כן?... ♥♥♥

למעלה