בוקר טוב

רוני ר

New member
בוקר טוב ../images/Emo183.gif

מחפשת מתכון טעים למרק עדשים . ובכלל, אולי נפתח לקראת החורף שחוזר אלינו שרשור מתכוני מרקים ?
 

clcl

New member
ים של מתכונים בקישור הבא

שימו לב - בתחתית הקישור יש הנחייה לעבור לדף הבא
 

clcl

New member
מרק רגל של חנהל'ה ../images/Emo59.gif ../images/Emo91.gif

מרק רגל (בושל במשך 12 שעות על להבה קטנה) החומרים: 1 מגש של עצמות ברך 1 מגש של עצמות רגל קמח לקימוח העצמות 500 גרם שעועית לבנה קטנה (שהושרתה למשך הלילה) 2 בצלים בינוניים קצוצים 1 ראש שיני שום קצוצות 5 גזרים חתוכים 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות צרור פטרוזיליה 2 רסק עגבניות (קופסאות קטנות) מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה אבקת מרק עוף כמון אופן ההכנה: 1. לטגן הבצל עד הזהבה קלה, להוסיף השום הקצוץ. 2. לקמח קלות העצמות, להוסיף לסיר ולטגן מכל הצדדים. 3. להוסיף מים כדי כיסוי בלבד - להביא לרתיחה ולבשל במשך כשעתיים. 4. להוסיף השעועית (שהושרתה מבעוד יום). 5. להוסיף התבלינים (לפי טעימה) - את הכמון להוסיף בהדרגה, כך גם את המלח (לזכור את מליחות אבקת מרק העוף). 6. להמשיך בבישול שעתיים ואז להוסיף את את הגזר. 7. לאחר כשעתיים להוסיף את קוביות תפוחי האדמה ואת רסק העגבניות. מומלץ להניח על הלהבה מתחת לסיר דיסק למניעת חריכה. לבחוש מיידי פעם. 8. כ- 1/2 לפני ההגשה להוסיף צרור פטרוזיליה קצוץ. להגיש חם ואם רוצים ללוות אכילת המרק עם לחוח או כל לחם לבן אחר. מקור המתכון: חנהל'ה
 

clcl

New member
מרק היום : קערת מיליון הדולר

מתכונים . . . מתכונים . . .
 

clcl

New member
מרק היום - מרקי גשם

מתכונים . . . מתכונים . . .
 

clcl

New member
מרק היום - הציר המרכזי

הסברים . . טיפים . . . מתכונים . . . ועיצות
 

רוני ר

New member
תודה גם מהחברים הכי טובים שלי

שמאוד אוהבים מרק, במיוחד החבר עם העיגולדים. מימין נעם(2.5), עינה(6), ענר(4.5) - ילדי וחברי הטובים ביותר, וגם אסף (בן של חברים)
 

רוני ר

New member
ד.א. התמונה צולמה במקום מדהים

לטיולים עם הילדים (אני יודעת שזה לא הפורום המתאים
) , שביל נורמן ליד כפר ורדים - שווה , מדהים, מלא דמיון ...בקיצור, מומלץ !
 
למעלה