בוקר טוב! למי שיש בבית: תנסו שוקו חם ולמעלה כמה סוכריות מרשמלו. כל מילה נוספת - מיותרת.
ר רחלילי New member 1/12/02 #1 בוקר טוב!../images/Emo185.gif למי שיש בבית: תנסו שוקו חם ולמעלה כמה סוכריות מרשמלו. כל מילה נוספת - מיותרת.
בוקר טוב!../images/Emo185.gif למי שיש בבית: תנסו שוקו חם ולמעלה כמה סוכריות מרשמלו. כל מילה נוספת - מיותרת.
G gmgy New member 1/12/02 #2 בוקר טוב, שבוע טוב וחודש טוב! מרשמלו... כמו "צוללת" בתענוג... זה היה שוקו!
N nonaa New member 1/12/02 #4 בוקר טוב וחג שמח ! אני מנסה להרגיש את רוח החג על אף שבשבילי זה שבוע עבודה רגיל ... אתמול שנוררתי מההורים שלי חנוכיה (יש להם כמה) אז אוכל לפחות להדליק היום נרות ...
בוקר טוב וחג שמח ! אני מנסה להרגיש את רוח החג על אף שבשבילי זה שבוע עבודה רגיל ... אתמול שנוררתי מההורים שלי חנוכיה (יש להם כמה) אז אוכל לפחות להדליק היום נרות ...
F fila New member 1/12/02 #5 בוקר טוב../images/Emo41.gif רחלי בשביל מישהי "נקייה" משוקו יש לך רעיונות מגונים ביותר
U uti New member 1/12/02 #6 בוקר טוב! עשית לי חשק!! מזלי שאני עובדת במשרד ממשלתי ופה הרי...כולם רק אוכלים אז אני הולכת לארגן לעצמי שוקו כזה!!!
בוקר טוב! עשית לי חשק!! מזלי שאני עובדת במשרד ממשלתי ופה הרי...כולם רק אוכלים אז אני הולכת לארגן לעצמי שוקו כזה!!!
D daldan New member 1/12/02 #8 בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif רחלילי המקסימום שוקו שאני יכולה לארגן כאן, זה שוקו מהמכונת קפה. זה ממש לא אותו הדבר. כרגע אני מסתפקת בתה קמומיל להרגיע את הגרון שלי שמשום מה מתחיל להציק לי. (אני גם מדברת בקול בס היום, ממש סקסי... )
בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif רחלילי המקסימום שוקו שאני יכולה לארגן כאן, זה שוקו מהמכונת קפה. זה ממש לא אותו הדבר. כרגע אני מסתפקת בתה קמומיל להרגיע את הגרון שלי שמשום מה מתחיל להציק לי. (אני גם מדברת בקול בס היום, ממש סקסי... )
א אמיקה New member 1/12/02 #10 בוקר טוב - שוקו מושקע ימממממממ אם כבר השתוללות אז המלצת הבית היא לבשל את השוקו עם חצי חלב חצי שמנת מתוקה (לפחות שמנת לקפה - 10% ) - גן עדן!
בוקר טוב - שוקו מושקע ימממממממ אם כבר השתוללות אז המלצת הבית היא לבשל את השוקו עם חצי חלב חצי שמנת מתוקה (לפחות שמנת לקפה - 10% ) - גן עדן!
A ayush New member 1/12/02 #11 ../images/Emo24.gif בוקר טוב ! חזרתי היום לפעילות מלאה... ומחכה לי כל כך הרבה עבודה... שיהיה יום נפלא !!
../images/Emo24.gif בוקר טוב ! חזרתי היום לפעילות מלאה... ומחכה לי כל כך הרבה עבודה... שיהיה יום נפלא !!
א אתי@ New member 1/12/02 #12 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני קצת עסוקה היום מקווה להתפנות במשך היום. בנתיים שיהיה לכולם חג שמח ושקט ומלא בסופגניות
בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני קצת עסוקה היום מקווה להתפנות במשך היום. בנתיים שיהיה לכולם חג שמח ושקט ומלא בסופגניות
R rona25 New member 1/12/02 #16 בוקר טוב באיחור ../images/Emo142.gif אנחנו התבשרנו על הבוקר בחדשות רעות (כלכלית) והחברה במצב קשה... מקווה שנעבור את החודשים הקרובים בלי יותר מדי בלגנים וכמובן פיטורים... לא נעים
בוקר טוב באיחור ../images/Emo142.gif אנחנו התבשרנו על הבוקר בחדשות רעות (כלכלית) והחברה במצב קשה... מקווה שנעבור את החודשים הקרובים בלי יותר מדי בלגנים וכמובן פיטורים... לא נעים