בוקר טוב,

אורא

New member
בוקר טוב, ../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif

טוב החורף מתחיל במלוא כוחו... שבת היתה קפואה והיום סימנים ראשונים לגשם
יום נפלא לכולם + עציון

בוקר נפלא וקר לכולנו ../images/Emo186.gif

ממש מתאים לי עכשיו לשכב מתחת לפוך עם ספר טוב. אבל מה לעשות, צריך להתפרנס, איזה דיכאון.

בוקר טוב לכווווווווווווולם../images/Emo42.gif|נשי

חזרתי והנה אני כאן. (קמתי מוקדם מכולם ) למרות החורף אצלכם, תקנאו
אצלי מאוד קר (בתקווה לשיפור) אבל בהיר לחלוטין והשמש עוד תחמם את העצמות. בוקר נפלא ושבוע טוב לכולנו. גיסתי היקרה העזה להתקשר ביום שישי ולעצבן אותי, מנסה להכנס לסוד העניינים ולדעת מה קורה למרות שהפעם החלטתי בחירוף נפש לא לשתפה. "בכל פעם התקשרתי והייתה ממתינה, איפה את?" עניתי בשיא הקריזה וההתנשפות (מהרתי לסיים את נקיון הבית בכדי לגשת לעשות זריקות לפני כניסת שבת) "המאהב שלי משוחח איתי בטלפון, מה הבעייה?" שמעה ככה התולעת ומהרה לנתק לפני ש"אתחרע" עליה. (קלטתי את ה"נחמדות" שלה, מנסה לגשש שאטפל באחיינית באופן קבוע, נעעעעעעעעעע גדול!) חמותי ספרה לי שאכן נשאלו מס´ שאלות בנוגע לריצות וזריקות. חמותי ענתה שזה בנוגע לבלוטת התריס שעושה לי קצת קונצים (שקר לבן מותר לא?) ונשבעה שלא נפלה ברשתה של התולעת. אמרתי שחמותי נשמה? אז הנה שוב, ח מ ו ת י נ ש מ ה !!!!!! (ואני באמת אוהבת אותה)

אורא

New member
סיגלוש את שקרנית גרועה ../images/Emo6.gif

ממתי את אוהבת את חמותך
חוץ מזה לגבי גיסתך, אל תספרי כלום ואל תתפלי בא אחד חוץ מאשר בעצמך
מחזיקה לך את כל האצבעות שיש לי (20)

תני כבוד לחמותך ולחמותה../images/Emo8.gif

אני מתה על חמותי כשהיא ילדה טובה ולא מזיקה
כשהיא עושה קונצים, בא לי לפרק לה את הצורה
(ולמי לא
) תזהרי עם האצבעות שלך ממוש´קה (לפי מה שהבנתי זה לא אצבעות אלא מקלות דקות ועליהן בשר , תשמיני
)

אורא

New member
מה פתאום להשמין ../images/Emo3.gif איזו

חמות קנאית יש לי...
לא צריך להשמין צריך להרזות אחרת אני לא אכנס לשימלת כלה...
ותשמרי על חמתך שלא תעשה בעיות אחרת אני אטפל בא
מתה עלייך

הגנובה

New member
בוקר טוב לסיגלוש ולכוווולם../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

ביום שישי הייתי אצל אמא שלי והחתולה שלה (יש לה חתולה מדהימה ביופיה ובעדינותה) סקרנית ממש כמו חתולה
... כל דבר היא צריכה לדעת, לכל מקום היא דוחפת את אפה הקטן... לפעמים היא נכווית ולפעמים מוצאת מציאות.... נראה לי שגיסתך היא מסוג הגיסות הסקרניות כמו החתולה.... היא תמשיך לדחוף את אפה עד שתיכווה.... אולי לה יהיה מספיק שכל להפסיק לדחוף אותו למקומות לא רצויים
(להבדיל מהחתולה....) למה את מתעצבנת
... פשוט לא לשתף אותה
... לא חבל על הקריזה
... נוסף לזה - חזון אחרית הימים הגיע
החמה משתפת פעולה עם הכלה ולא עם הבת
.... המשיח הגיע

למעלה