בוקר טוב
שאלה לי...גם לכן יש

מצב
הנושא נעול.

לימי5

New member
בוקר טוב../images/Emo188.gif שאלה לי...גם לכן יש

בוקר טוב
שאלה לי...גם לכן יש
תופעות לוואי אחרי דקה 3.75? קיבלתי את הזריקה ביום ג' . מיום רביעי יש לי כאבים בגוף, בעצמות ועד שאתמול היתה רגיעה אז התחיל כאב ראש חזק במיוחד במצח ומעין לחץ על העיניים. אני מרגישה תמיד בזמן הטיפולים שינויים בראייה אבל הפעם...מוגזם! איך אצלכן?

לא יודעת להשיב לך, לימי

בוקר טוב
שאלה לי...גם לכן יש
תופעות לוואי אחרי דקה 3.75? קיבלתי את הזריקה ביום ג' . מיום רביעי יש לי כאבים בגוף, בעצמות ועד שאתמול היתה רגיעה אז התחיל כאב ראש חזק במיוחד במצח ומעין לחץ על העיניים. אני מרגישה תמיד בזמן הטיפולים שינויים בראייה אבל הפעם...מוגזם! איך אצלכן?
לא יודעת להשיב לך, לימי
לא נתקלתי בכאלה תופעות לוואי. אני מאוד מצטערת שאת מרגישה כל כך רע. אני חושבת שהשאלה הזו צריכה להיות מופנית כלפי הרופא שלך. זו בעייה רפואית אמיתית ולא כדאי לזלזל. אולי כדאי גם לשאול באחד מפורומי הרופאים. תרגישי טוב!

ששי3

New member
לימי 5

בוקר טוב
שאלה לי...גם לכן יש
לימי 5
לאחר שבשאלותי הקודמות,מאוד עזרת לי,הגיע הזמן שגם אני אנסה לעזור לך. לצערי כפי ש"רוצה עוד 1" אמרה גם לי אין נסיון בטיפול זה,אך תמיד כשיש לי שאלות,אפילו שישמעו הכי טיפשיות,למדתי שחייבים לשאול.במיוחד,כאבים כפי שאת מתארת.יכול להיות(לא מנסיון כאמור)שמדובר בתופעת לוואי,אך תזכרי-תמיד צריך לשאול,הרי בשביל זה הרופאים נמצאים שם,וזו מומחיותם. חוץ מזה,זה הגוף שלך וזכותך המלאה לשאול. הרבה בהצלחה הפעם,ומקווה שהסבל ייגמר במהרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה