בוקר טוב!! שיהיה לכולכם בוקר חמיפ ונעים ושבוע מקסים!! הילה
H hilali1 New member 12/12/04 #1 בוקר טוב!! ../images/Emo188.gif ../images/Emo183.gif שיהיה לכולכם בוקר חמיפ ונעים ושבוע מקסים!! הילה
ו ולנטינו לוי New member 12/12/04 #3 בוקר טוב ושבוע מצויין לכולם../images/Emo70.gif וואי איזו שביזות יום ראשון יש לי
ש שרית7 New member 12/12/04 #4 בוקר טוב ובאמת שיהיה שבוע מצוין אמן אני בהחלט צריכה את זה אחרי סופ"ש הדליחותי שהיה לי
ר רינה7 New member 12/12/04 #5 בוקר טוב לכולם איך מזג האויר אצלכם, אצלנו ירד כל הלילה גשם, איזה כיף כשהגשם יורד ואני בתוך השמיכה, וגלי ברקע, והילדים נשארו אצל ההורים שלי כל השבת, איזה כיף היה.
בוקר טוב לכולם איך מזג האויר אצלכם, אצלנו ירד כל הלילה גשם, איזה כיף כשהגשם יורד ואני בתוך השמיכה, וגלי ברקע, והילדים נשארו אצל ההורים שלי כל השבת, איזה כיף היה.
H hilali1 New member 12/12/04 #6 צפיתי בתוכנית בערוץ 33 שהיתה לפני כמה ימים. להלן רשמיי (ההודעה פשוט לא קופצת..)
ש שרית7 New member 12/12/04 #11 איזה קטעים עם הלבוש שגלי היתה לובשת שתהיה בריאה. אני השתגעתי שנים איך היא לובשת את הבגדים האלה... דווקא את הפוני והשיער הארוך תמיד אהבתי
איזה קטעים עם הלבוש שגלי היתה לובשת שתהיה בריאה. אני השתגעתי שנים איך היא לובשת את הבגדים האלה... דווקא את הפוני והשיער הארוך תמיד אהבתי
ש שרית7 New member 12/12/04 #17 איזה קטעים איתך... את מצחיקה אותי את יודעת שלגלי יש תסביך עם השיער... את אומרת שהפוני הסתלסל לה משהו? זה ממש טראומטי מבחינתה.
איזה קטעים איתך... את מצחיקה אותי את יודעת שלגלי יש תסביך עם השיער... את אומרת שהפוני הסתלסל לה משהו? זה ממש טראומטי מבחינתה.
נ נטעלי4 New member 12/12/04 #7 בוקר טוב לכולםםם../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif שיהיה לכולם יום טוב! השמש יצאה אחרי לילה גשום וקר חג שמח!!! אוהבת, נטעלי.
בוקר טוב לכולםםם../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif שיהיה לכולם יום טוב! השמש יצאה אחרי לילה גשום וקר חג שמח!!! אוהבת, נטעלי.
ש שלמונזה New member 12/12/04 #9 צהריים טובים ../images/Emo42.gif ../images/Emo168.gif אני דווקא מקווה שלא ירד היום בצהריים גשם, באתי בלי והיה סוף שבוע כזה נחמד, למה הוא היה צריך להגמר?! נו מילא המשך יום מהנה לכולם
צהריים טובים ../images/Emo42.gif ../images/Emo168.gif אני דווקא מקווה שלא ירד היום בצהריים גשם, באתי בלי והיה סוף שבוע כזה נחמד, למה הוא היה צריך להגמר?! נו מילא המשך יום מהנה לכולם
ש שרית7 New member 12/12/04 #10 לא נראה לי שירד יותר גשם היום גם אני יצאתי בלי מטריה ובלי מעיל. דווקא לי היה סופ"ש די מעפן
נ נטעלי4 New member 12/12/04 #15 גם אני מאוד מאוד!!../images/Emo24.gif סוף סוף קצת חופש כל יום שעובר אני מעלה 2 קילו או יותר חח איזה חג זה!רק אוכלים בו
גם אני מאוד מאוד!!../images/Emo24.gif סוף סוף קצת חופש כל יום שעובר אני מעלה 2 קילו או יותר חח איזה חג זה!רק אוכלים בו
ש שרית7 New member 12/12/04 #16 מתוקה כמו שאת נראית דוגמנית על את יכולה להרשות לעצמך לעלות 2 ק"ג ולאכול סופגניות כאוות נפשך. אני לעומת זאתה מרגישה כמו סופגניה שהזריקו לה הרבה הרבה הורמונים ושכחו אותה בתפיחה...
מתוקה כמו שאת נראית דוגמנית על את יכולה להרשות לעצמך לעלות 2 ק"ג ולאכול סופגניות כאוות נפשך. אני לעומת זאתה מרגישה כמו סופגניה שהזריקו לה הרבה הרבה הורמונים ושכחו אותה בתפיחה...