בוקר טוב

לולי72

New member
בוקר טוב ../images/Emo188.gif

איך אני ויובל נצא תיכף מהבית אין לי מושג, אבל נצא. שיהיה לכולכם בוקר טוב ויום טוב, בלי רעידות מיותרות, דפנה מחזיקים
לגולן, שהכל יעבור בשלום
ומהר והעיקר שיהיה בריא שוב. דנייייאלה - לא יוצא לנו להיפגש ואת קצת נעלמת לנו פה,
לנסיכה שלך הקטנטונת
שרה - איך ניר והחברים שלו בגן? מקווה שהם מרוצים ושכחו מה שהיה. שרית - מה שלומך? איך הקטנצ'יק, הראל נהנה אתמול בהצגה? יובל אמרה שהיה בסדר, סימן שלא ממש נהנתה.....כנראה ראתה הצגות יפות יותר. ולכל מי ששכחתי, שיהיה לכולכם בוקר טוב ושקט

S r 35

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif../images/Emo39.gif

אחרי לילה של סערות, ברקים, רעמים ובעיקר המון גשם, התעוררנו לבוקר רגוע יחסית. עדן - תודה על ההתעניינות. ניר וחבריו מאושרים בגן שלהם. אתמול הילד עשה לי "גראנד טור" בגן והראה לי את כל הפינות שלו בגאווה. הגן נראה באמת יפה. אנחנו, ההורים, שמחים כמובן בשמחת הילדים ובעיקר מאושרים שהם חזרו למקום הטבעי שלהם ונפטרנו מכל התיזוזים הללו של גן חלופי מעצבן. שרית
מה שלומכם? .... הראל נהנה בהצגה? .... דנייייאלה, אניטה, אלה, אודי... וכל השאר - מאחלת לכולם כאן בוקר נפלא, שקט ונעים

dafgol

New member
בוהוריים טובים עולם

איזה לילה סוער
הבוקר לקחנו את בר לבדיקת דם , איזה נהרות יש במרכז...יה וואראדי... עכשיו הבנים בגנים, אני מארגנת ת'בית ותכף מוציאה עוד כביסה מהמכונה
בצהריים נוסעים לרמב"ם לבדיקה, ההורים שלי יוציאו ויהיו עם הבנים עד שנחזור. שרה אני אהיה איתך בקשר כשנגיע כבר. שיהיה יום נפלא

S r 35

New member
דפנה - אני לא יודעת איך אצלכם. אבל כאן בחיפה

סוף העולם הגיע. גשום וסוער ומגעיל ברמות על. תקחו את זה בחשבון, כשאתם יוצאים לדרך. ותסעו בזהירות
מחכה לשמוע ממך

למעלה