בוקר טוב
L luda88 New member 12/8/07 #2 בוקר ../images/Emo199.gif אאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעההההההההההההההההה שביזות יום א'
פ פרפרי אהבה New member 12/8/07 #3 בוקר כואב ../images/Emo122.gif בגלל אתמול (פירוט בהודעה חדשה- מיד) כל הגוף כואב לי ואני בקושי זזה, מה שלא מסתדר עם הבייביסיטר שיש לי עוד מעט ועם העגלה שאני אצטרך לדחוף מצפה לי יום מאוד מאוד ארוך ושבוע עוד יותר ארוך- אבל זה לטובה יום מקסים שיהיה לנו
בוקר כואב ../images/Emo122.gif בגלל אתמול (פירוט בהודעה חדשה- מיד) כל הגוף כואב לי ואני בקושי זזה, מה שלא מסתדר עם הבייביסיטר שיש לי עוד מעט ועם העגלה שאני אצטרך לדחוף מצפה לי יום מאוד מאוד ארוך ושבוע עוד יותר ארוך- אבל זה לטובה יום מקסים שיהיה לנו
Y yaeli היחידה New member 12/8/07 #4 בוקר טוב../images/Emo42.gif אךךךךך איזה נהדר לפתוח ככה את השבוע.....התעוררתי באיחור של שעתיים....ולעבודה באיחור של שעה וחצי איזה פאדיחות יאללה.... יום טוב
בוקר טוב../images/Emo42.gif אךךךךך איזה נהדר לפתוח ככה את השבוע.....התעוררתי באיחור של שעתיים....ולעבודה באיחור של שעה וחצי איזה פאדיחות יאללה.... יום טוב
J Jahel New member 12/8/07 #6 בוקר טוב ../images/Emo99.gif "עכשיו אתה איתי לרגע אמיתי לשקט שיצלול, אתה יכול לנוח מהכול לילה ינשב חושך מקרב גם הכאב שוקע בסליחה" (מירי מסיקה-אם זאת האהבה שלך) שיהיה שבוע נפלא
בוקר טוב ../images/Emo99.gif "עכשיו אתה איתי לרגע אמיתי לשקט שיצלול, אתה יכול לנוח מהכול לילה ינשב חושך מקרב גם הכאב שוקע בסליחה" (מירי מסיקה-אם זאת האהבה שלך) שיהיה שבוע נפלא
ה הילי פילי New member 12/8/07 #11 בוקר טוב ../images/Emo199.gif אני גמורה מעייפות ועדיין האוזניים שלי סתומות אבל מה לא עושים בשביל חברה שיהיה לכולם יום מעולה ושבוע מצויין וכמובן מזל טוב לאבא החמוד שלי
בוקר טוב ../images/Emo199.gif אני גמורה מעייפות ועדיין האוזניים שלי סתומות אבל מה לא עושים בשביל חברה שיהיה לכולם יום מעולה ושבוע מצויין וכמובן מזל טוב לאבא החמוד שלי