בוקר טוב
חזרתי.....

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo20.gifחזרתי......./images/Emo13.gif

היה קסום ונפלא...........

fila

New member
מבטיחה לספר חוויות ברגע ש...../images/Emo4.gif

הבוס שלי ירד לי מהוריד

fila

New member
אז ככה....../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

הגענו לשדה התעופה והיה נראה לי שהלך לי הטיול.... עמדנו מלא זמן בביקורת דרכונים ופתאום כשהגיע התור של האיש לפנינו אז הוא הרים את היה ומהתורים הסמוכים פתאום צצו להם עוד שני זוגות מבוגרים עם ילדים רבים וכולם נעמדו מולנו עם כזה חיוך מטומטם על הפרצוף! ממש חוצפה! ואני אמרתי לשמעון שזהו הלך לנו הטיול ועם המזל שלנו הם בטח גם טסים איתנו לבודרום... ואכן ככה היה! אולי אני סתם קטנונית אבל הם היו כאלה קולניים וגם עצבן אותי שהם נדחפו לפנינו ובנוסף לכל גם החליטו לפתוח חבילת וופלים ממש על דוכן ביקורת הדרכונים וכל הילדים שלהם קיפצו והתנפלו שם על הוופלים כאילו שזה ממש הזמן לפתוח שולחן... בסוף הם היו איתנו על הטיסה אך למזלנו לא באותו מלון....
זהו בקיצור באותו ערב יצאנו לטייל בעיר והיה איזה בור במדרכה התעקמה לי הרגל ועד עכשיו היא כואבת... אבל למחרת קמתי בבוקר עם מלא נישוקים וחיבוקים ליומולדת מבעלי המקסים הוא לקח אותי ליום כיף בהפלגה על יאכטה מהמרינה של בודרום... היה מעולה! השתזפתי על הסיפון והיו עצירות בדרך בכל מיני לגונות ואפשר היה לקפוץ ולשחות עצרנו באי הגמלים וירדנו לחוף מקסים ושחינו אח"כ עשו לנו דגים על היאכטה ואכלנו ארוחת צהריים, כולם שרו לי שיר ליומולדת... היתה רקדנית בטן ושמעון דחף לה כסף לחזיה
חזרנו לבודרום וטיילנו במרינה ובשוק, חזרנו למלון עייפים מאוד לנוח ואחרי ארוחת הערב התארגנו שוב ויצאנו למועדון מדהים! למי שמכירה אז באזור אכזיב יש כאלה מועדונים פתוחים עם מלא צמחיה ושולחנות עץ עם עששיות בקיצור היה ממש כיף ומדהים.... חזרנו כמעט בבוקר למלון והתעוררנו למחרת מאוחר
חרי ארוחת הבוקר יצאנו לטייל בעיר בשוק הענקי שיש שם ובטיילת וחזרנו למלון להתרעננות , שמעון הלך לבריכה ואני שכבר נשרפתי בשמש יום קודם ישבתי באמבטיה הענקית שהיתה לנו בחדר...
אכלנו ארוחת צהריים ליד הבריכה של המלון ואח"כ פשוט נרדמנו עד הערב. בחצות יצאנו שוב לטייל במרינה וישבנו בבאר נחמד עם מוזיקה טובה ועוד זוג מאוד נחמד שהכרנו שם , הלכנו ברגל שם לאורך הטיילת וכל החנויות עוד היו פתוחות בארבע לפנות בוקר! קנינו דובדבנים ענקיים וטעימים ואכלנו תוך כדי הליכה כשפתאום התחיל לרדת גשם ! היה ממש כיף חם מאוד ומלא גשם.... נסענו למלון והלכנו לישון כבר בבוקר.... זהו היום האחרון, התחיל דיי מאוחר... אחרי ארוחת הבוקר הלכנו לקניות אחרונות במרכז קניות שהיה ליד המלון ואח"כ כבר באו לאסוף אותנו לשדה התעופה, שוב פגשתי את המגעילים ההם שלמזלי לא נתקלתי בהם כל הטיול... הטיסה חזרה היתה נחמדה ישבנו ליד חבורה מכיתה י"ב שסיפרו לנו חוויות ממש משעשעות....... חזרנו הביתה ממש תשושים וההורים שלי חיכו לנו עם ארוחת ערב "על האש" לכבוד יום הולדתי... וזהו היה ממש כיף פשוט מעולה! כבר אמרתי לו תודה
(לשימי) אבל אם הוא מציץ לכאן עכשיו (אני יודעת שהוא מציץ לפעמים) אז קבל עוד
כי זאת היתה באמת יומולדת נפלאה!

kisses

New member
וואו נישמע טיול מדהים |מאוהב

שימי קבל גם ממני
שעשית את אישתך כל כך מאושרת

סרינה

New member
נשמע נהדר...../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

הפתעת יומולדת נפלאה! ובעלך נשמע פשוט מקסים.

יעלי2

New member
היי סרינה-איך מתקדם השיפוץ? אתם

חזרתם לחלוק מיטה יחד? (בהגזמה כמובן). מתי אתם מתוכננים להיכנס? ו..איפה קניתם?

אתי@

New member
../images/Emo98.gif כיףףףףףףף ../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif

שיגעון של חופשה
שמחה שנהנית
ותשלחי
לשימי...

למעלה