בוקר טוב
לשבת גשומה

wan

New member
בוקר מבורך מאד../images/Emo24.gif

פה יורד מבול סוף העולם...... גשם טרופי כבד,ממש כמו מפלי הניאגרה נשפכים מהשמיים. וזה הרס לי את התוכניות, לבקר בשוק לכבוד ראש השנה הסיני המתקרב לו . הלוואי שהגשם הזה היה יורד גם בארץ וממלא את הכנרת. אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים..... כמה גשם יש פה ,וחקלאות אין...

נופר א

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif../images/Emo20.gif

wan תשלחי לנו קצת מים בדואר.... ונירה תודה רבה על התמונה המקסימה כרגיל התינוקת שמתה על התמונות שלך ישנה עדיין, בילתה אתמול עד מאוחר במסיבה..... שבת נעימה לכולם!!!!!

נירהמ1

New member
ועוד אחת במיוחד לילדי הפורום!../images/Emo140.gif

וגם לגדולים. אני פשוט לא יכולתי לעמוד בפני התמונה המקסימה הזאת והעתקתי אותה במיוחד בשבילכם.

נופר א

New member
../images/Emo8.gifנדבקתי מנירה......

קיבלנו ברכה ליום ההולדת וזה אתר כל כך חמוד, אז הנה ברכה עם מנגינה ויום טוב לכולם... (מקווה שהצלחתי עם הקישור...)

איזה חמוד../images/Emo25.gif

עלה לקישורים לתוך אתרים נחמדים. אשמח לקבל עוד כמה אתרים כאלו.

ayeletba

New member
בוקר טוב ושבת חמימה במיוחד ../images/Emo183.gif

הולכת עם הילדים והבעל לצהרים אצל אמא (הלא היא..אפיבא!
).

effyba

New member
../images/Emo24.gifבשמחה!!!רק עכשיו ראיתי

בפעם הבאה.............

silvey

New member
../images/Emo24.gifשושי../images/Emo124.gif אמנם באיחור רב

אבל מתנצלת שלא נכנסתי קודם לברך אותך על האתר המקסים הזה שבניהולך. אמנם הילדים שלי כבר גדולים ולהפוך אותי לסבתא הם עדיין לא מוכנים אבל אחרי שנכנסתי והצצתי, גם לגלריה... והאוירה הסחבקית אצלך, את כבר אצלי במועדפים ולא תצליחי להיפטר ממני בקלות
, שלך, צביה

ברוכה הבאה מתוקה שלי../images/Emo24.gif

באמת לא הבנתי לאן נעלמת דווקא את אבל שמחה שמצאת אותנו. האוירה באמת כייפית. נשמח אם תגיעי למפגש הקרוב. אם את רוצה פרטים אשלח במסר. שבת נפלאה שתהיה

נירהמ1

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה סילבי../images/Emo140.gif

לפורום המקסים והחמים הזה.

נופר א

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תראי שממש כייף ונעים פה עם המנהלת החמודה שלנו, המשתתפות החמודות והמקסימות ונירה והתמונות הנהדרות שלה!!! ושבוע טוב לכולם!!!!!!!!!

למעלה