בוקר טוב
מרד התרנגולת

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gifמרד התרנגולת

מרד התרנגולת אלהים ברא את העולם ב-7 ימים. ביום השביעי התפנה לשמוע את התלונות. המתלוננת הראשונה הייתה הג'ירפה: קיבינימט אלהים! (הג'ירפה, מעבר לעובדת היותה מכוערת, תמיד הייתה חוצפנית) מה זה??? הצוואר הענק הזה שלי הוא ממש מגוחך! תרגעי גברת ג'ירפה! הכל מתוך מחשבה תחילה. עם הצוואר הארוך הזה, חוץ מזה שתוכלי לאכול את העלים הטובים ביותר, בצמרות העצים, תוכלי גם להבחין באויב המתקרב לפני החיות האחרות, וכך להגן על עצמך. הג'ירפה שמעה את ההסבר של אלהים, והשתכנעה שאחרי הכל, היה לו כרעיון טוב. מיד לאחר מכן הגיע הפיל, נעלב: יה אללה אלהים (גם הפיל היה חוצפן לא קטן) - אני כזה שמן, והחדק הזה מכסה לי את כל הפרצוף. זה לא בסדר!!! אלהים, בסבלנות, הסביר: עם כל הגודל הזה, אפילו לאריה, מלך היער, לא יעיז להתעסק איתך. וחוץ מזה, הודות לחדק, אתה החיה היחידה ביער שיכולה לעשות מקלחת... הפיל חשב לעצמו, והגיע למסקנה לאלהים צודק. החיה השלישית בתור הייתה התרנגולת, שהתפרצה לחדר בעצבים: אלהים - לא מעניינים אותי ההסברים שלך! או שתקטין את הקוטר של הביצה, או שתגדיל לי את החור של התחת!!!

wan

New member
../images/Emo42.gifבוקר נפלא ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וכבר יום חמישי... ואני עסוקה עד מעל הראש... ולא מצליחה לראות כמעט כל היום מחשב. אז התגעגעתי. ועוד מעט חופשה ארוכה. אז לא אהיה הרבה כאן. אבל בוודאי שאציץ. מדי פעם. ורנה יום חמישי היום.... זוכרת? וסוף שבוע נעים לכולם.

סיפור הבריאה

אחרי שברא אלוהים את האדם, התלונן זה אצל הבורא שהוא רוצה בת זוג: "תאפיין" ענה הבורא: חשב האיש ועשה רשימה: יפה, בלונדינית, עיניים כחולות, שפתיים חושניות, צוואר ארוך, חזה גדול חטובה, רגליים ארוכות, ישבן סקסי, חכמה וכו' הפליג האיש בדרישות. קרא הבורא ואמר: טוב, תו לי יד, רגל, עין, אוזן, 12 שיניים... האיש נחרד וענה: קח 2 צלעות ותראה מה אתה יכול לעשות מזה...

ת נ ש מ ת

New member
רנה את חושבת שאפשר לספר את הבדיחה

הזו לילדים? צחקתי והילד שלי בן 6 רצה לדעת למה אני צוחקת...

למעלה