בוקר טוב
נוסטלגיה לרגע

gils33

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gifנוסטלגיה לרגע

תגידו.. האם תלמדו את הילדים שלכם את המשחקים של פעם? תופסת? פורפרה? גוגואים? גולות? אני מלמד אותם לאט לאט כל פעם משחק

Master Stav

New member
בהחלט כן ....

לפני כחודשיים עשינו מעשה ההורים בכיתה של הבן ובשבת בבוקר עשינו יחד סוג של אירוע עם משחקים של פעם קלאס, דודא , גולות , געגעגע ועוד .... היה פשוט מקסים

hirshfe

New member
ברור שכן

אבל לא ממזמן אני וחבר שלי נסינו להזכר. איך משחקים סכין בחול מצירים מעגל מטילים ו....? לא זוכר

gils33

New member
חוצים קו באמצע

כל אחד זורק את הסכין ותוקע אותו בחול ומושך קו ישר אליו כלומר כובש חלק מהאדמה של החבר,מי שכבש הכי הרבה שטח זוכה.

smailie

New member
ציינת משחקים שבד"כ לא ההורים מלמדים

אלא החברים.

gils33

New member
רק המשחק

עם הסכין הוא לא משחק חינוכי אבל אני בהחלט זוכר את עצמי משחק את זה בגיל 6 - 7 ,נותנים סכין כזה ברזל שהוא כהה לגמרי בלי שפיץ. ומשחקים באדמה רטובה כמובן. מתלכלים יותר ואז הרבה יותר כיף

AlonPe

New member
תופסת זה "משחק של פעם"?!

תגיד לי, איפה אתה חי?!
אני מניח ששיחקו את זה לפני אלף שנה, וגם היום, בלי קשר אלינו להורים, המשחק הזה חי ובועט! גוגאים (או אג'וקים - בעגה הירושלמית
) לצערי לא רלוונטי, בעינהם זה לאסוף מש'ו שאמורים לזרוק לפח! שני משחקי ילדות שלי, שלימדתי אותם, והם קיבלו בהתלהבות - "ספיד" ו-"צוללות". (איזה כיף שיש מחשב, ואפשר לשרטט ולהדפיס את המשבצות! - איזה סיוט זה היה כל פעם לשרטט את זה מחדש! אני יודע שיש היום גירסאות מפלסטיק ואפילו ממוחשבות - אבל אין כמו דף ועט!) מה שחוזר כל הזמן ומדהים אותי, הם כלמני שירי נונסנס (וקצת גסים), שהם "מגלים" בהתלהבות רבה, ובאים לשתף אותי, אבל אנ'לא מספר להם שגם "אני-כשהייתי-ילד-בגילכם..." למדתי ושרתי ת'שירים האלו!

hag70

New member
סלחיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

גוגואים זה אג'ואים
או שגדלנו בירושלים אחרת

AlonPe

New member
סלחיתי!

חחחחחחחחחח!!!!
(אג'וקים - לא אג'ואים!) ירושלמי - עאלק!

אלה לא משחקים של פעם

למעשה, לא מזמן קמה קבוצה בפייסבוק שניסתה לאסוף 500 איש כדי לארגן משחק מחבואים באיקאה. נרשמו 10,000 איש
וכמובן, אפאחד לא מוכן להיות העומד

amir_aikido

New member
בגיל שנתיים המציאו את התופסת לבדן

לא את כל המשחקים צריך ללמד, יש מספיק משחקים שהילדים ממציאים לבד: תופסת הבנות שלי המציאו בעצמן, והן רק בנות שנתיים לכן לפעמים הן שוכחות באמצע המשחק שהן אמורות לתפוס זו את זו וממשיכות לרוץ
אמיר

למעלה