בוקר טוב
א אתי@ New member 7/4/02 #2 בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif איזה יום יפה...
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif איזה יום יפה...
R Ronnie* New member 7/4/02 #3 בוקר טוב ../images/Emo39.gif מותר לי להצטרף אליכן? את רובכן אני מכירה מפורום חתונות, אבל בכל זאת: אני רוני, נשואה לאורי כבר כמעט שבועיים. בינתיים הכל בסדר נראה שנחמד פה מאוד, למרות שעוד לא התנתקתי לגמרי מפורום חתונות... שיהיה לכולם שבוע טוב ורגוע.
בוקר טוב ../images/Emo39.gif מותר לי להצטרף אליכן? את רובכן אני מכירה מפורום חתונות, אבל בכל זאת: אני רוני, נשואה לאורי כבר כמעט שבועיים. בינתיים הכל בסדר נראה שנחמד פה מאוד, למרות שעוד לא התנתקתי לגמרי מפורום חתונות... שיהיה לכולם שבוע טוב ורגוע.
ש שמופית New member 7/4/02 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo48.gif זה בסדר... גם אני לא התנתקתי עדיין מפורום חתונות
א אתי@ New member 7/4/02 #8 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif (ממתי אני מאמינה בחמסות )
F fila New member 7/4/02 #10 בוקר../images/Emo5.gif הכל התחיל לי עקום היום............ ורק יום ראשון מה יהיה?