בוקר טוב
ד דודו21 New member 6/2/02 #2 בוקר אור../images/Emo96.gif מה מחקים לו ומצפים לי ןמבקשים תמיד שוב את הטעם של אותה פעם שאת הלב תרעיד פתע מופיע בלי להודיע יום מקסים לכולכם
בוקר אור../images/Emo96.gif מה מחקים לו ומצפים לי ןמבקשים תמיד שוב את הטעם של אותה פעם שאת הלב תרעיד פתע מופיע בלי להודיע יום מקסים לכולכם
מ משה המנהל New member 6/2/02 #3 בוקר טוב לשניכם ../images/Emo42.gif פינקתי את עצמי בארוחת בוקר בריאה היום. - ביצת עין. - ירקות - לחם - מילקי TOP - נס קפה למישהו יש רעיון מה אני יכול להכין לעצמי בארוחת צהריים?
בוקר טוב לשניכם ../images/Emo42.gif פינקתי את עצמי בארוחת בוקר בריאה היום. - ביצת עין. - ירקות - לחם - מילקי TOP - נס קפה למישהו יש רעיון מה אני יכול להכין לעצמי בארוחת צהריים?
א אור בת 18 New member 6/2/02 #4 בוקר טוב ציפי דודי ומשה... יש לי רעיון לארוחת צהריים... וואייייייי איך אני רעבה... אממממ... תאכל ספגטי יאמי יאמי
בוקר טוב ציפי דודי ומשה... יש לי רעיון לארוחת צהריים... וואייייייי איך אני רעבה... אממממ... תאכל ספגטי יאמי יאמי
ד דודו21 New member 6/2/02 #5 אין צורך להכין../images/Emo72.gif אם את גר באזור חולון אני מזמין אותך לארוחת צהרים אצלי הארוחה כבר מוכנה תפוח אדמה עוף בתנור אורז עם אפונה ופטריות שלט ירקות ועוד... אני לא צוחק ההורים שלי נסעו ואימי השאירה אוכל לגדוד
אין צורך להכין../images/Emo72.gif אם את גר באזור חולון אני מזמין אותך לארוחת צהרים אצלי הארוחה כבר מוכנה תפוח אדמה עוף בתנור אורז עם אפונה ופטריות שלט ירקות ועוד... אני לא צוחק ההורים שלי נסעו ואימי השאירה אוכל לגדוד
א אור בת 18 New member 6/2/02 #6 וואי דודיייייייייי אמאל´ה איזה אוכל טעיםםםםםםםםםםם למה איפה אתה גר???
א אור בת 18 New member 6/2/02 #8 יוווווווווווו דודייייייייי איפה בחולון??????????????????????????????????????????????