בוקר טוב

תולי01

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אז קודם כל, רציתי להתנצל על ההיעדרות שלי בשבוע האחרון, היתה לנו אורחת שישנה כאן במהלך השבוע והייתי עסוקה בתמרונים
אבל איזה כיף לחזור ולראות את כל הצבעוניות שפה ! השבוע שלי היה בסימן כחולים ויותר מדויק, טורקיזים.....בהתחלה זה היה התכלת-טורקיז המהמם של הלו קיטי שפרסמתי בבלוג ובהמשך Catch Me In Your Net של OPI מקולקציית הקיץ האחרונה שלא הפסיק לגרוף מחמאות ! תקשיבו, הלק הזה הוא משהו מיוחד !!! הספקתי לצלם לכן אותו למרות שכבר עכשיו אני אגיד שהתמונות פשוט לא משקפות את הצבע האמיתי שלו (ניסיתי מיליון פעם !) ואני אכתוב עליו פוסט מפורט יותר מחר
היתה גם קניה מטורפת במאק שבזכותה החיוך לא ירד לי מהפרצוף כל השבוע ועוד כמה הפתעות קטנות שעשו את השבוע למעולה... אז שיהיה לכולנו שבוע חדש ונפלא עם המון צבעים והפתעות חדשות

Catch me in your net!!!!!!!

משם התחילה האהבה שלי לOPI!!! זה החלום שלי להשיג אותו. ביקשתי אותו ובטעות הביאו לי את teal we meet agani במקום (לא שאני מתלוננת,גם הוא מהמם!) אבל catch me in your net זה באמת משהו מיוחד.

נופ ר

New member
איזה כיף יש לי אותו

שמתי אותו והוא פשוט צבע מהמם, שמח יפה ולא הפסקתי להסתכל עליו אבללל... כשגיסתי ראתה אותו היא צחקה ואמרה לי "מה חשבת לעצמך" ואני חשבתי לעצמי אוי אולי זה באמת מוגזם מדי? בכל מקרה אני שומרת אותו כי הוא מהמם

dhara

New member
../images/Emo6.gif

כשאחותי ראתה אותו היא כמעט התעלפה.. אבל אני לא מחשיבה את דעתה כי היא אוהבת רק לקים אדומים כהים וכל לק אחר בעיניה זה מזעזע
עכשיו היא נסעה לנ"י וההנחיה שלי אליה הייתה: "כל לק שאת רואה שגורם לך לרפלקס הקאה -- תביאי לי אותו!!!"

תולי01

New member
הוא פשוט מעלף ברמות !

וזה לא חלום להשיג אותו בכלל, הזמתי אותו מאיביי ונראה לי יצא לי משהו כמו 7-8 כולל המשלוח
אני כל כך מרוצה ממנו !!!

סקרמנטה

New member
לק מטאורי! מהמממם!

ניסיתי לדמיין את הלק הזה עליי... לא הלך לי :) הוא מתאים יותר למישהי עם אופי תוסס יותר. אבל עלייך הוא נראה 10 ! תתחדשי ותיהני

תולי01

New member
תודה ../images/Emo24.gif

הוא באמת מקסים ! ואת יודעת שאני לא אומרת את זה בדר"כ, אבל כן...צריך סוג של "אומץ" ללכת איתו כי פשוט אי אפשר להתעלם ממנו והוא דורש תשומת לב, אז....לטוב ולרע

danra

New member
איזה קטע תולי!

גם אני הולכת לכתוב על ה- Catch Me In Your Net ביום ראשון הבא! וגם אני לא הצלחתי להוציא תמונה משקפת שלו, גם לא ממש מצאתי משהו הולם ברשת.

תולי01

New member
../images/Emo6.gif

אין, הוא פשוט הורס הלק הזה ! אבל התמונות.....אין....כמה שלא ניסיתי (וניסיתי המוןןןןןןןן) המצלמה פשוט סירבה לקלוט את הצבע וכל השימר הזהוב/ירוק שלו בכלל לא נראה
ראש כחול יש למצלמה הזאת

dhara

New member
../images/Emo45.gif

catch me in your net הוא אחד הלקים המושלמים!! כשהוא בבקבוק שלו הוא פשוט נראה כמו תכשיט
-- הוא עלה לי 65 שקלים ופשוט לא היה לי איכפת, זה היה שווה את זה כי הוא יפהפה. ואני מסכימה איתך, אי אפשר ללכוד את המראה האמיתי שלו בתמונה

למעלה