בוקר טוב

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

רינתבי

New member
בוקר טוב גם לך!!!!!

שירו´ש מה נשמע,שמעתי שלא הרגשת קצת טוב לאחרונה. הכל בסדר? שוב אני בעבודה ואלוהים יודע מתי אסיים היום,אולי בשלוש? שיהיה לך סופשבוע כיפי,תצאי לבלות,תראי אנשים זה מה שאני מתכוונת לעשות. הרבה הרבה חיבוקים,רינת

ל3

New member
הי רינתוש´

אני בסדר חוץ מלחץ הדגם שמשתולל לו. היום בבוקר הוא היה 155/95 ודופק 122 .ההרגשה הכללית סך הכל היא בסדר גמור ואני בהחלט מתכוונת לצאת לבלות בסוף השבוע הרי זה הפעם האחרונה שאני יכולה למצות את החופש ( יום שני אני מתחילה ללמוד
). יש לשתי חברות שלי יום הולדת מחר אז אנחנו חוגגים יחד עם עוד הרבה חברה אז אמור להיות כיף. מה איתך? איך מתקדם הסמנריון?

ritosh

New member
היי שירי. יופי לראות ../images/Emo13.gif שמח!

מקווה שלחץ הדם ירד ותרגישי יותר טוב. איפה היו כולם אמש? הפכתם להיות לכאלה בליינים?!?! שיהיה לכם רק טוב. ריטה

cavok

New member
את לא מבררת את פשר מדד הלחץ דם?

לפי דעתי את צריכה לעשות לך טבלת לחץ דם לשם מעקב. רוב האנשים הצעירים שעוברים מעין התקפות של ערכים גבוהים של לחץ דם כתוצאה מלחץ נפשי , לחץ בעבודה ,לחץ בלימודים או כל סיבה אחרת של מצוקה ירגישו גם פה יבש ומעין תחושת נימול וחולשה באצבעות הידיים. אם אלו חלק מהתסמינים שאת מרגישה אז מצאת את הסיבה לחץ דם הגבוה.

שלום לאמיר - חבר חדש בפורום../images/Emo24.gif

שלום אמיר חושבת שלא פגשתי אותך קודם בפורום, אז ברוך המצטרף לפורום. קראתי בכרטים האישי שלך, שאתה פראמדיק, האם זו הסיבה שנכנסת לפורום, או שיש לך קשר כלשהו למחלת הלופוס. נשמח לשמוע עליך. שבת טובה ונעימה

cavok

New member
שלום לך כוכי......

אין לי קשר למחלת הלופוס מלבד חולים שאני מידי פעם נתקל בהם בעבודתי. יום טוב לכולם

gaia20

New member
מצטרפת לברכות../images/Emo24.gif

ברוך הבא....!! נשמח לשמוע עליך עוד פרטים, אחר הצהריים טובים לכולם!!

ל3

New member
שלום קאבוק

כן, אכן עשיתי את כל הבירורים הנדרשים כמו מיפוי כליות, דופלר וכו´. בנתיים טפו טפו לא התגלתה הסיבה והרופאה שלי טוענת שזה כנראה דבר מישני ללופוס וזה גם תורשתי. אני רוצה לברך אותך על הישתתפותך בפורום שלנו - הגעת לבית מקסים ותומך

למעלה