בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

כפי שנכתב לי בפירוש פריסה לגבי מעבר דירה, אני מתלבטת בין 2, כאשר לכל אחת יתרונות וחסרונות. איך לבחור?????

צ ל י ל 8

New member
היי גלגלצ ../images/Emo19.gif

אני חושבת שכדאי לשאול 2 שאלות: האם כדאי לי לשכור דירה א' / דירה ב' ב... (תגדירי את הזמן הנכון לך ואמרי לנו מה בחרת)? 6 קלפים+קלף סיכום

בבקשה:

קודם כל פרטים עליי (תזכורת): שמי גלית פינקוביץ ת. הלידה 27.7.72 עוסקת במקצוע ההוראה שאלה א': האם כדאי לי לשכור את הדירה ברחוב שבטי ישראל החל מחודש מאי? הפריסה: שטן, חמישה גביעים, אביר החרבות, תשע חרבות, מגדל, תשעה גביעים וקלף הסיכום הוא נער הגביעים. שאלה ב': האם כדאי לי לשכור את הדירה ברחוב קרן קיימת לישראל החל מחודש מאי? הפריסה: קיסרית, שמש, שמונה גביעים, שני מטבעות, שלוש חרבות, ארבעה מטבעות וקלף הסיכום הוא תשע חרבות תודה!!!!!

צ ל י ל 8

New member
הדירה בשבטי ישראל ../images/Emo82.gif

האם - שטן כדאי - 5 גביעים לי - אביר החרבות לשכור - 9 חרבות את הדירה ברחוב שבטי ישראל - מגדל החל מחודש מאי? - 9 גביעים סיכום הוא נער הגביעים. התשובה היא לא
לאחר תקופה את תרצי לעזוב. היזהרי להיות נמהרת בשכירת הדירה הנ"ל. השכירות תעשה לך לא טוב והרבה דאגות. הדירה עצמה "מועדת" להיות כישלון חרוץ. ממש ממש לא.

צ ל י ל 8

New member
הדירה בקרן קיימת ../images/Emo82.gif

האם - קיסרית כדאי - שמש לי - 8 גביעים לשכור - 2 מטבעות את הדירה ברחוב קרן קיימת לישראל - 3 חרבות החל מחודש מאי? - 4 מטבעות סיכום הוא תשע חרבות גם כאן אני מניחה שלא
למרות שיש 2 קלפים חיוביים בתחילת הפריסה, אני חושבת שהדירה הזו לא מתאימה לך, אלי כי היא רחוקה מאן שהוא, אולי היא גורמת לך לעזוב מקום שאת אוהבת. השכירות של הדירה הזו מאוד מתנדנד אצלך, ואני חושבת שאם תשכירי אותה, את תתאכזבי בסופו של דבר. עשי שיקולים של כדאיות וחישבי האם תהיי בה מאושרת. לדעתי לא מומלץ. חכי קצת. אולי רק לאחר חודש מאי יהיו יותר אופציות טובות (אם בכלל הדבר אפשרי)

ליאת39

New member
בשני המקרים..... לא!!!

את נמצאת בעמדה שאת מאד רוצה ומאד בשלה לעזוב... אם כי נראה לי לפי 8 גביעים שאת הולכת לעזוב משהו טוב לטובת משהו בעל איכות חיים קטנה יותר. את נמצאת בהמון התלבטויות ובמן פרשת דרכים בנוגע לשכירת הדירה. אם תשכרי את הדירה זה יהיה בניגוד לרגשותיך ואולי בניגוד לתחושות הבטן, ויהיה קושי אחר כך לוותר או לסגת אחורה בטח בגלל חוזה כזה או אחר. מה שיוביל להמון מתח, דאגות ואי שינה טובה בלילות. מה הסיבה שבגללה את עוזבת או רוצה לעזוב את המקום הנוכחי???

אכן כך הדבר....

המקום בו כרגע אני גרה, גדול מבחינה פיסית, אך לא עושה לי טוב... אז גם אם תהיה לי איכות חיים פחות טובה, אם בגלל עיניינים כספיים/גודל הדירה וכד', לא אכפת לי... העיקר שרגשית יהיה לי יותר טוב, חיים איכותיים יותר לגבי הסיבות.. כתבתי בשורה הראשונה תודה!!!!

../images/Emo51.gif צליל. אמשיך לחפש ../images/Emo24.gif

למרות שכל שבוע,כבר זמן רב, יש אותן מודעות... סבלנות היא מילת המפתח...

למעלה