בוקר טוב

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

לקרוא ולנהוג בהתאם........... וְהָיָה בְּהַגִיע שַׁעַתְּךָ לָלֶכֶת, כִּי תִּיפּוֹל וְתִּיבּוֹל כַּעֲלֵה שַׁלֶכֶת, וּלְהַמְשִׁיךְ לא תּוּכַל עוֹד הָלְאָה- תִּקָרֵא לַעֲמוֹד לִפְנֵי בֵּית-דִין שֶׁל מַעֲלָה מוּטָב שֵׁתֵּדַע בְּעiד יוֹם מֵה צָפוּי, אֲחֶרֶת תַּעֲמוֹד שָׁם בְּרֹאשֹ חָפוּי שׁם לֹא יִשְׁאֲלוּ אִם צָבַרְתָּ הוֹן רַב אוֹ אִם נָפַלְתָּ כְּגִיבּוּר בִּקְרָב אִם צַדִיק אוֹ רָשָע הָיִיתָּ- שְׁאֵלָה אַחַת יִשׁאָלוּךָ בִּלְבָד: אִם לִפְנֵי מוֹתְךָ חָיִיתָּ

r66

New member
תכין לי את המשקה הכי חזק שיש לך

גבר אחד, בשנות החמישים לחייו, נכנס לבאר כשהוא במצב רוח קודר ופנה לברמן: "תכין לי את המשקה הכי חזק שיש לך, ותעשה את זה כפול". "מה קרה? למה אתה על הפנים?". "גיליתי שהבן הבכור שלי הומו". הכין לו הברמן את המשקה. האיש שתה והלך כשהוא ממרר בבכי. כעבור שבוע הוא חזר כשפניו באדמה ובקול עצוב אמר לברמן: "תכין לי את המשקה הכי חזק שיש לך, ותעשה את זה כפול". "מה קרה? עדיין בדיכאון מהבשורה של בנך?". "יותר גרוע... גיליתי שגם בני השני הומו". "לא נעים", אמר הברמן, והכין לו שוב את המשקה החזק. כעבור כמה ימים חזר האיש בפעם השלישית, במצב רוח גרוע כפליים מהפעמים הקודמות וביקש כהרגלו את המשקה החזק. "תגיד", אמר לו הברמן, "אין לך בבית אף אחד שאוהב נשים?!". "יש", ענה לו האיש המדוכא בשקט, "אישתי...".

r66

New member
תחשבי חיובי ../images/Emo6.gif

שאלה: איך מזהים חתונה של רוסים? תשובה: החתן עומד בכניסה ושואל: "יש לך נשק?" שאלה: כיצד ניתן להבדיל בין שני ציפורים מי הזכר ומי הנקבה? תשובה: מכניסים את שניהם למקפיא - זה שצועק שקפאו לו הביצים הוא הזכר!! שאלה: מה כתוב במדרגה העליונה של סולם המיועד לבלונדיניות? תשובה: "עצרי!!!" שתי פולניות מדברות. בז'יז'ינה: "בעלי מאחר... מאיפה אני אוכל לדעת היכן ועם מי הוא מסתובב?" זושה: "אל תחשבי שלילי... תחשבי חיובי... אולי הייתה לו תאונת דרכים..."

מיכל63

New member
רנה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifאיזה בדיחות ../images/Emo9.gif

על הבוקר איזה כייף לפתוח כך את השבוע,תודה לך
ועוד תודה מגיעה לך על עוגיות התמרים, הכנתי אותן שלשום, ואתמול הן נעלמו סופית... האורחים שהיו אצלי טרפו את כולן
כולם דרשו את המתכון שלך, התווספו לך מעריצים
הם לא הבינו מה זה R66... אמרתי להם שזה קוד סודי בהחלט...

מליקה

New member
../images/Emo6.gifרנה את מצחיקולה אמיתית../images/Emo6.gif

כמה שאני אוהבת לקרוא אותך ותמיד תמיד את מצליחה להצחיק אותי. מאחלת לך רק צחוקים וחיוכים והמון. מליקה.

למעלה