בוקר טוב ושיהיה שבוע נפלא ויום נפלא ולמי שמתחפש - תראו תמונות
W wildspirit New member 12/3/06 #1 בוקר טוב ../images/Emo24.gif ושיהיה שבוע נפלא ויום נפלא ולמי שמתחפש - תראו תמונות
ל לוס100 New member 12/3/06 #2 ../images/Emo42.gif בוקר טוב -תודה ענקית על הסדנה הכיפית האם יש בובה כזו בן? אשמח לקבל תרשים הסבר תמונה מה שיש
../images/Emo42.gif בוקר טוב -תודה ענקית על הסדנה הכיפית האם יש בובה כזו בן? אשמח לקבל תרשים הסבר תמונה מה שיש
ש שלישית אדן New member 12/3/06 #4 טליה יקירתי תודה על הבובית../images/Emo24.gif מתכונת להכין אותה בהמשך,
S shooli90 New member 12/3/06 #5 טליה תודהעל הסדנא../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif אני מקוה להכין אותה בהזדמנות ולהציג את התוצאה
טליה תודהעל הסדנא../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif אני מקוה להכין אותה בהזדמנות ולהציג את התוצאה
S shooli90 New member 12/3/06 #6 בנות יקרות אני נפרדת ../images/Emo24.gif מכן למס' ימים אני נוסעת לנפוש קצת בצפון אני מאוד זקוקה לזה אחשוב עליכן
בנות יקרות אני נפרדת ../images/Emo24.gif מכן למס' ימים אני נוסעת לנפוש קצת בצפון אני מאוד זקוקה לזה אחשוב עליכן
W wildspirit New member 12/3/06 #7 תהני מהנופש והחופש תבלי לך ותחשבי עלינו סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם תהני כמה שיותר ותחזרי עם המון כוחות חדשים
תהני מהנופש והחופש תבלי לך ותחשבי עלינו סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם תהני כמה שיותר ותחזרי עם המון כוחות חדשים