בוקר טוב

תקראו שיר ../images/Emo28.gif

ועכשיו לבד באיפור סגול כבד הולכת לאט דפיקות עקב ועכשיו לבד גופיה חושפנית שחורה כמו שאף פעם לא ראית אותי מיטה זוגית חצי ריקה ועכשיו לבד צוחקת אני חושבת כמעט ומאושרת לא אוהבת חוזרת נרדמת שוב מתעוררת ועכשיו לבד

אולי רק נשכב? ../images/Emo28.gif

אולי רק נשכב? אולי תורידדי ת'חולצה מה את לחוצה תראי כמה את יפה ופתאום היא עייפה אין לה כוח לכלום ופתאום היא בוכה שבויה במבוך סתום מה את מרגישה? אני אוהב אותה זה לא מאתמול כואב לה הראש נמאס מהכל אולי תתפשטי ככה לפניי אנשק אותך, אעצום את עיניי היא לא רוצה עכשיו אין לה כוח לכלום היא שונאת את המצב הזה מבוי סתום אולי נשכב? את רואה, אני מאוהב את לא רוצה, רק לשכב על הגב, אוחז בידה והיא נעלמה לא הורידה חולצה חלון חדרה פתוח וילון כהה מסתיר דמעה לבנה צל על הקיר אולי רק נשכב? תורידי חולצה כבר לא לחוצה אורגשמה נשית אני מאוהב

../images/Emo9.gif מסמיקה ../images/Emo28.gif

תודה תודה..
הנה עוד אחד .. קור / לירז בין אלפי הרים מושלגים איפה שהדמעות קופאות נשמעת שריקה חסרת מעצורים החודרת עמוק אל תוך העצמות על סלע אפור ישבה דמותה לא ברורה ושיערה שחור כנפיים פרוסות עיניים עצומות הרוח קברה דמות לא ברורה נשמה אפורה חצי נערה

Bitch47Percents

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מדהים! אין מילה אחרת... לא קראתי הכל, אבל מה שכן קראתי, פשוט מצמרר, מדהים!

בהזדמנות זו אני אפרסם גם שיר שכתבתי

We feel so betrayed God lie us, all He took our souls He plays wait us like stupid dolls We tried to find some place to escape From The world It’s such a freaking hole For us, all Tell me why you play whit us Stop the pain it is so much Tell me why you make her cry Tell me why you always lie Why you make her feel so bed Stop the madness its make me sad Little girl your name is leen Pure and clean from sins I beg you don’t feel so bed Its make me feel mad לא בחרוזים אבל אז היחיד שאני אוהב

‡NoK

New member
מתוקתי!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוח השירים שלך..
איך הצבא, נותן מוזה?
התגעגעתי..
נוק (מייחלת לטיפת השראה
)

נוקייייייייייי ../images/Emo28.gif

היי לך ילדתי מה שלומך
אני מקווה שהכל טוב
אממ הצבא לא נותן מוזה אלא החיים עצמם.. (נפרדתי מחבר שלי אההמ אההמ ) גם אני מתגעגעת אלייך מותק
שולחת נשיקות
וחיבוק
חם חם

למעלה