בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo35.gif

היי לכולם היום אני על הפנים וצריכה עידוד מהיר. כידוע, לתמיר יש בעיות עם בלוטת התריס ואנחנו עוקבים בדייקנות אחרי ההתפתחויות. בפעם שעברה שביצענו בדיקות דם, האמנו שהבדיקות מסתדרות ונכנסות לנורמה ותמיר יוכל לחיות ללא כדורים, אבל, התבדינו אתמול קיבלנו את התוצאות העדכניות.... והם לא בישרו את מה שהאמנו. לא יודעת מה יקרה עכשיו,בטח נחזור לטיפול בכדורים, אבל יותר מאשר צער, אני מרגישה אכזבה.... יום נעים אורית

היי אוריתי, קחי חיבוק ועידוד../images/Emo24.gif

מצטערת שלא הייתי כאן קודם כדי לעודד אותך. כתבת את ההודעה כבר לפני ארבע שעות כמעט. אין לי מושג מהי הבעיה, אני מבינה שזה משהו שמסתמן ככרוני לכל החיים, נכון? אני מבינה את האכזבה שלך אבל אורית, אם כדורים יסדירו ויאזנו את הבלוטה, אז אל תדאגי, תמיד תחשבי שיש דברים גרועים ונוראים יותר. זה חס וחלילה לא בעיה במוח, בהתפתחות השכלית, זה משהו שכדורים יכולים לפתור. תמשיכו את המעקב ותדאגו לקבל את הטיפול הטוב ביותר. נסי להסתכל על הצד המלא של הכוס. יש לך ילד מתוקי עם עיניים מהממות ויופי אקזוטי כל כך, ראיתי בתמונות שבגלריה של הפורום. הנושא הזה יטופל והוא לא ירגיש כמעט בהבדל בינו לבין ילדים אחרים. רק יזדקק לכדורים. אני יודעת שכשיש בעיה אז נראה לנו שהבעיה שלנו היא הכי חמורה בעולם. אני חלילה לא מזלזלת בתחושות הצער והאכזבה שלך, הילד שלנו הוא תמיד הדבר שאנחנו הכי דואגים לו, אבל נסי לחשוב שהוא יהיה מאושר ושמח בחיים למרות הבעייה הזו עם הבלוטה. את תראי. מחבקת אותך בחום, יעל

4 שעות אמנם עברו..

אבל העידוד שלך באמת הצליח, איך את מסתכלת על החיים, כל הכבוד לך. מקווה שיהיה בסדר יום נעים אורית

רחליקה1

New member
גן עדן יקרה, שולחת לך נשיבוק

גדול ומצטרפת לכל השאר. יש לנו ילדים נפלאים, כיף לראות את חצי הכוס המלאה שלהם. כמוכן נראה לי שלנו יותר קשה מלהם כי אנחנו רוצים לתת להם את השמיים הכוכבים ולקינוח את הירח... חוץ מזה, מי אמר שאנחנו לא נותנים? הרבה אהבה, רחלי.

../images/Emo24.gif

רק עכשיו נתנו לי לשבת מול המחשב, אבל חשבתי עליכם כל היום רק מחשבות טובות ושמחות ואני מקווה שהן הגיעו אלכם. זכור לי שהייתי עושה יוגה היו תרגילים מיוחדים לביות יתר וחסר של בלוטת התריס, אולי שווה לשאול מישהו, אבל ממש מומחה? בכלל ניסיתם בסונף גם ללכת לנטורופט? וסליחה על הזלזול (זה לא ממש זלזול) אבל אני מתכוונת לנטורופט שיש לו תואר N.D והוא למד מבוא לרפואה שלוש שנים ועוד ארבע שנים נטורופטיה כל היום? כמובן לא בארץ. אולי כדאי לבדוק וגם אם צריך את הכדורים לראות אם אפשר להוריד תופעות לואי אם יש או כל דבר אחר שעוזר. עוד(נשיבוק)
עידית

למעלה