בוקר טוב, ראיתי מול הקניותר מין פארק ענק,אשמח לשמוע פרטים.ואת שם המקום. (אני לא מקומית)
א אילנית12 New member 20/4/07 #1 בוקר טוב,../images/Emo39.gif ראיתי מול הקניותר מין פארק ענק,אשמח לשמוע פרטים.ואת שם המקום. (אני לא מקומית)
בוקר טוב,../images/Emo39.gif ראיתי מול הקניותר מין פארק ענק,אשמח לשמוע פרטים.ואת שם המקום. (אני לא מקומית)
D double O S New member 21/4/07 #3 הספורטק../images/Emo96.gif זה בגדול...פארק ענק יש בו גם גן חיות קטן בהמשך^^ אחלה מקום
א אילנית12 New member 21/4/07 #4 ../images/Emo51.gifי מה שלומך? האם יש להם אתר אינטרנט? רציתי לדעת את השעות פתיחה,והאם הכניסה בתשלום?
O Orc2 New member 23/4/07 #5 24 שעות זה חינם כל אחד יכול לבוא.... החניה נמצאת ----> ברמוזר של הקניותר-שמאלה פניה ראשונה (ליד העירייה)- שמאלה עוד מטרים ספורים- שמאלה והנה חניה.. ואין אתר אינטרנט.
24 שעות זה חינם כל אחד יכול לבוא.... החניה נמצאת ----> ברמוזר של הקניותר-שמאלה פניה ראשונה (ליד העירייה)- שמאלה עוד מטרים ספורים- שמאלה והנה חניה.. ואין אתר אינטרנט.
C cmpo New member 23/4/07 #7 ../images/Emo109.gif אני גרה שם ^^ (ליד) אחלה של מקום... אתה גר בנס ציונה?? היית פעם בפורום סימס לא?