בוקר טוב

litzuf

New member
השבוע ... מתוכנן אצלינו ארוחה קלה

אנחנו חולים ואין חשק לבשל כל כל.... מכינים ארוחה חלבית ליום שישי.... שקשוקה.... ולשבת חמין.....

dafgol

New member
אצלי....

יש עוף בתנור , קציצות ברוטב עגבניות שמתבשל לו עכשיו, תוספות אכין מחר...פסטה פרפרים ...זה מה שהילדים ביקשו לסופ"ש, אכין גם אורז ונראה...מחר יש לי יום עמוס אז משתדלת מה שיכולה לסיים כבר היום. אני רוצה להכין עוגה כושית פשוטה....רעיונות? רציתי להכין קובי אבל מסתבר
שאין לי שמנת מתוקה בבית,כבר לא אסע במיוחד לסופר.... אז כל עוגה פשוטה תתקבל בברכה....

בבקשה ../images/Emo212.gif

חומרים: 5 ביצים 4\1 1 כוסות שמן 2\1 2 כוסות סוכר 2\1 2 כוסות קמח 2 א. אפייה 1 כוס קקאו 2\1 2 כוסות מים מהברז מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבלים לבלילה חלקה ללא גושים (הבלילה נראת דלילה לא לדאוג) מכניסים לתנור בחום בינוני העוגה מוכנה כאשר קיסם ננעץ והוא יוצא יבש עוגה מעולה כדאי לנסות בהצלחה

dafgol

New member
בשם שני הבנים שלי והילד הגדול ../images/Emo6.gif

נכין אותה היום אחה"3

רינת103

New member
מצרפת מתכון לעוגה כושית../images/Emo212.gif

עוגה כושית בחושה של רינת: מתאים לתבנית מלבנית של תנור,מעולה לימיי הולדת. מצליחה 100% המצרכים: 4-כוסות קמח 4-כוסות סוכר 4-ביצים 4-כוסות מיץ תפוזים 4-כפות קקאו 2-אבקת אפיה 2-כפיות אבקת סודה לשתייה 2-כפיות תמצית וניל 1-כוס שמן בקערה לערבב את כל החומרים היבשים,להוסיף את המצרכים הרטובים,לערבב,להעביר לתבנית אפיה עם נייר אפיה,להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל50דקות. ציפוי לעוגה: המצרכים: 8-כפות קקאו 6-כפות סוכר 1/2-כוס חלב אופן הכנת הציפוי: לערבב את הסוכר והקקאו,להוסיף את החלב,להניח על הגז על להבה נמוכה,לערבב היטב,לבשל עד שהציפוי מסמיך. לצקת על העוגה

רינת103

New member
אפשר במקום מיץ תפוזים../images/Emo13.gif

לשים חלב או מים,אבל מומלץ מיץ תפוזים כי זה נותן את כל הטעם.

../images/Emo45.gifאני אוהבת מאד מיץ תפוזים בעוגה

יש לעוגה טעם מיוחד עם מיץ תפוזים

למעלה