בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo39.gif

מה שלומכם הבוקר? תכניות ומשימות להיום - יש? איזה חום. הארץ הולכת ומצהיבה כבר מאפריל. תל אביב בוערת. איך אתם מתכוננים לקיץ? מה ההתחממות של מזה"א עושה לכם - בגוף ו/או בנפש?

BellA עלמה

New member
God morning Mr sun

the day had just begun אני? שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע אפצ'יייי בא. יאפ תקופת הפריחה של האביב עושה לי אפצ'ייי אבל אני מתורגלת היטב יש לי בארון תרופות מלא דברים הומיופאטים לאלרגיות. מתקוננים לקיץ בזה שמעלים את בגדי החורף למאלה ומורידים בגדי קיץ עושים נקיון אביב (יש כאלה שקוראים לזה נקיון פסח). אני מרגישה שבקיץ הגוף והנפש יותר עייפים

Neora Barak

New member
ואני דווקא אוהבת את ה- ../images/Emo42.gif

באביב- יש לי פריחה גם ב-
מסתכלת פיתום על כולם במבט אוהב בקייץ אני מדשדשת בסנדלים, שמה לי גופייה, ומכנסיים קצרים ונראית כמו קשישה שהתבלעה דעתה שהתלבשה בבגדים.. של נכדתה.. קונה גביעים ומכינה גלידה בטעמים פותחת ממטרה, ומשקה אותי ואת הכלבים, הולכת לים ומצטרפת לגלים, יורדת על אבטיח וענבים ומשמשים, משחקת בכדור ורקטה ומחליטה שמחר מתחילה דיאטה, עושה הכל בשאנטי ומצב רוח רוחפני, ומברכת על קייץ ישראלי
בוקר טוב ללהבונת ועלמה עגורית וכולם מאחלת רק טוב- בזה העולם

setonr

New member
לעלמה היקרה - אנא טיפים להתמודדות

אד -הוק במזג האוויר שגורם לי לאבד רוגע... נסיונותי הושמו לאל, והחלתי לחלות אולי... טיפים באריכות כולל הסברים מאלפים , בשפת בני אדם רכה...

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

איזה כיף- היום אני מתחילה רק אחרי הצהריים, כך שיכולה סתם להציק לכם בפורומים
אני חולה על הקיץ וכו' אבל החום שהיה אתמול היה בלתי נסבל, יצאתי לשנייה בול החוצה לקנות בורקס מתחת לעבודה שלי וחזרתי מזיעה כולי שהבוסית שלי שאלה אותי אם נסעתי למדבר להביא בורקס

opalit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

קיץ, עושה לי הרגשה טובה, למרות שבאופן מפתיע נהנתי מאוד מאוד מהחורף שחלף. בעיני קיץ זו העונה הרומנטית, הבגדים קלילים ושמחים, נותן הרגשה טובה לגוף. ובאותו הקשר התכניות קניות לקיץ, ומשקפי שמש שאני מה-זה מקווה שאני אמצא בחיפוש הראשוני ולא האלפי. המשך יום נעים

רננהלי

New member
השנה

הקיץ שמגיע מפחיד אותי הפריחה בצדי הדרכים גורמת לי חשש תמיד התקשיתי בקיץ, אני לא אוהבת שחם לי. לא סובלת להזיע. תמיד התמודדתי הרבה יותר טוב עם קור ולא עם חום. אבל זה השתנה בשנתיים האחרונות. עכשו קר לי נורא בחורף, היה לי ממש קשה עם זה החורף. והרבה יותר טוב לי שחם לי. ובכל זאת.. אני לא מצליחה כל כך להבין למה אני כל כך חוששת מזה שהקיץ יבוא. זה משהו נפשי ולא פיזי. לא החום מפחיד אותי. דווקא הקלילות הזו באויר והאור הזה, זה מה שמפחיד אותי. לפחות בחושך ובסגריריות של החורף יכולתי להתחבא..

opalit

New member
האור הזה

לרגעים גם אני מרגישה איזשהו ריחוק ממנו(לא רוצה להגיד סלידה נראית לי מילה קשה) וגם לי לא ברור מה. כשהתחלתי לקרוא את ההודעה שלך רציתי לענות לך את השורה האחרונה שלך...באותן המילים. אבל את יודעת ממה את רוצה להתחבא?

רננהלי

New member
אולי

אני רוצה להתחבא מלחיות את החיים. הקיץ והשמש והאור מסמלים כל כך את החיים, את החופש והחיוך והיופי. ורחבות הלב. הכל רחב כל כך. ולי אין כלום. לא מסוגלת לזה. מפחדת רוצה להישאר בפינה שלי. למדתי להסתדר איתה. לחיות בה. לעצמי בשקט. לבד. במגע קל עם הסביבה. רוצה לנוח. אבל גם רוצה לעשות יודעת שאני רוצה, ומפחדת מהעשיה כי מה אם.. אם אני לא אצליח אם יכאב לי אם יגמרו לי הכוחות אם אני אתייאש אם אני אעזוב שוב

opalit

New member
ואולי

עם בוא הקיץ, היופי, הקלילות וגם החום והלחות המעיקה לאט לאט נצא החוצה אל החיים, לחיות, להיות. הפחד והחששות יתפוגגו באויר לפחות החלק העוצר שלהם.

רננהלי

New member
סיכום

סיימתי לנקות הרבה שום דבר אחר לא עשיתי חוץ מזה הגרון קצת פחות כואב אבל שמחה על מה שסיימתי

רננהלי

New member
אה ו..

כלים
שגרתי כל כך ששכחתי.. מחר יום עמוס. לא אספיק דברים. או אולי בעצם אני אקח אתי כמה דברים לעשות כמו לנסות לכתוב בדרך ק"וח (אוף, כמה שלא בא לי לעשות את זה..) מה קורה אף אחד כבר לא כותב מטרות?

../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההתחייבות, ועל מה שמילאת (וגם על מה שלא מילאת- מכיוון שההווה עם גרון כואב, דרש את שלו).

למעלה