בוקר טוב...........

מאקי

New member
בוקר טוב............./images/Emo39.gif

אנחנו כבר מתארגנים לקלפי.... החיל בחר אתמול לפני תחילת מה שהוא יעשה עד סופ"ש החילה הולכת להצביע בבסיס ואנחנו נצעד לקלפי המקומית מתוך 5 4 מצביעים... שיהיה לכולנו יום נפלא שאחריו יבוא לילה של תוצאות.. מקוות שיביאו לנו פרחיה ושלום.. אמן אמן..

יום קסום /בדיחות

ילד אחד חזר מבית הספר הביתה ומספר לאמו שבזמן ההפסקה הוא ראה את אבא עובר עם האוטו ליד בית הספר. באוטו היתה דודה אסתר והם נסעו לחורשה ליד בית הספר הילד רצה להגיד להם שלום ולכן רץ לחורשה. כשהילד הגיע לחורשה הוא ראה את אבא מוריד לדודה אסתר את החולצה ודודה אסתר מורידה לאבא את המכנסיים ואז... כאן הפסיקה האמא את הסיפור ואמרה, בוא ותספר את כל הסיפור בארוחת ערב כשאבא יהיה פה. בזמן ארוחת הערב אומרת האמא לילד, בוא תספר לנו מה ראית היום בהפסקה בבית הספר. הוא התחיל לספר שראה את האוטו של אבא עובר ליד בית הספר ויחד איתו היתה דודה אסתר הוא רצה להגיד להם שלום ורץ אחריהם לחורשה. ואז הוא ראה את אבא מוריד לדודה אסתר את החולצה ודודה אסתר מורידה לאבא את המכנסיים ואז אבא עשה לדודה אסתר מה שעשה דוד יעקב לאמא כשאבא היה במילואים. מ ס ק נ ה תמיד כדאי להקשיב עד הסוף.... איש שרירי וחסון הסתכל במראה וראה שכל גופו שזוף חוץ מהבולבול.החליט ללכת לים,קבר את עצמו בחול ורק את "הברוך הבא"השאיר בחוץ.שתי זקנות שעברו שמו לב ל"דבר"אומרת האחת לשניה "העולם לא צודק":כשהייתי בת 20-הייתי סקרנית לראותו.בת 30-נהניתי מימנו.בת 40-ביקשתי אותו.בת 50-שילמתי עבורו.בת 60-התפללתי עבורו.בת 70- שכחתי שהוא קיים.עכשיו אני בת 80והדברים האלה גדלים חופשי באדמה ואני אפילו לא יכולה להתכופף... שני קבצנים שני קבצנים התמקמו בכיכר המרכזית של מקסיקו סיטי, אחד שם לצידו צלב, והשני מגן דוד. אנשים רבים עברו על פניהם, הביטו בשניהם, אולם שלשלו כסף רק לכובעו של הקבצן שישב מאחורי הצלב. במקום עבר כומר וראה כיצד כסף רב מצטבר בכובעו של הקבצן עם הצלב, אולם כובעו של חברו נותר ריק. לבסוף הוא פנה לקבצן שמאחורי מגן דוד: - אתה לא מבין, ככה זה לעולם לא ילך לך. מקסיקו היא מדינה קתולית, אף אחד לא ייתן כסף למי שמזהה את עצמו בעזרת מגן דוד, במיוחד עם הוא יושב בסמוך למי שיושב מאחורי הצלב. בעצם, הם ייתנו כסף לזה שיושב עם הצלב רק כדי להכעיס. האיש עם מגן דוד האזין בנימוס לכומר, ואז פנה לחברו עם הצלב: - מוישה, נו תראה מי מלמד אותנו שיווק! אשה שמנה אחת הלכה לחנות גלידות. המוכרת שאלה אותה איזה טעם היא רוצה ואמרה לה שיש מבחר של 50 טעמים ויש מבחר של פצפוצים ודובדבנים. האשה חשבה לרגע וענתה שהיא רוצה את כל 50 הטעמים כולל הפצפוצים אז המוכרת שאלה אותה: "ומה אם הדודבנים?" "את רוצה אחד?" האשה הביעה מראה עצוב וכאוב וענתה... "מצטערת, אבל אני בדיאטה

../images/Emo6.gifלהטביע את ה...

זוג צעיר יצא לפיקניק, הבעל התחיל לתפעל את המנגל והאישה נשכבה עם החצאית על סדין שפרשה לה.. הופיעה דבורה והחלה לעוף מסביב לאישה, הדבורה מצאה את דרכה אל מתחת לחצאית ונכנסה לאישה פנימה... האישה נבהלה וצעקה אל בעלה: "משה, משה בוא מהר נכנסה לי דבורה פנימה". משה שמאוד רצה ילדים נבהל ולקח את אשתו במהירות אל הגינקולוג. "ד"ר אתה חייב לעזור לנו, נכנסה לאשתי דבורה וזה יכול להיות מסוכן" הד"ר השכיב את האישה על השולחן, פסק את רגליה והביט פנימה. "כן, אני רואה, הדבורה נמצאת בדיוק בין החצוצרה לשחלה, זה יכול להיות מסוכן - תזוזה הכי קטנה, עקיצה בשחלה, דלקת ואין ילדים" הבעל התחיל להילחץ: "ד"ר מה עושים, אולי תוציא אותה עם פינצטה?" "חשבתי על זה - זה מסוכן, תנועה הכי קטנה, עקיצה בשחלה, דלקת ואין ילדים" "אז מה עושים ד"ר?" שאל הבעל הצעיר.. הד"ר חשב וחשב ולבסוף הציע רעיון: "אתה תוציא את היוחנן שלך, נשים עליו בקצה דבש, אתה תכניס את היוחנן שלך, הדבורה תיראה דבש, תימשך ותוציא אותה החוצה" פניו של הבעל החליפו צבעים: "אבל מה אם היא תעקוץ לי את היוחנן?" "אתה צודק" השיב הד"ר "אני אגיד לך מה - אני אעשה עבורכם את השירות" הבעל נרגע והביט על הד"ר שהוציא את היוחנן שלו ושם עליו דבש, הד"ר התחיל להכניס את היוחנן שלו אל האישה לאט לאט. האישה התחילה לזוז באי שקט. הד"ר הכניס את היוחנן שלו אל תוך האישה יותר עמוק ויותר מהר. האישה התחילה לגנוח קלות. הד"ר התחיל פתאום לזוז בקצב מטורף - האישה התחילה לצרוח מהנאה. "ד"ר, ד"ר מה אתה עושה? " שאל הבעל. "שיניתי טקטיקה, אני הולך להטביע את הבת זונהההה...........

טוב להיות מעל גיל 50?

למה טוב להיות מעל גיל 50? 20 סיבות טובות [ידעתי שכדאי להגיע לגיל הזה. הצרה ששכחתי מתי הגעתי] סיבות מדוע עדיף להיות מעל גיל חמישים 1. חוטפים לא מעוניינים בך במיוחד. 2. במצב בו הינך בן ערובה, יש סיכוי טוב שתשתחרר ראשון. 3. אף אחד לא מצפה ממך לרוץ אל תוך בנין בוער. 4. אנשים מתקשרים בתשע בערב ושואלים : "הערתי אותך?" 5. אנשים לא מתייחסים אליך כאל היפוכונדר יותר. 6. לא נשאר מה ללמוד "בדרך הקשה". 7. דברים שאתה קונה לא יתבלו עם הזמן. 8. אתה יכול לאכול ארוחת ערב בארבע אחה"צ. 9 אתה יכול לחיות בלי סקס (אבל לא בלי משקפיים). 10. אתה נכנס לדיונים סוערים על תוכניות פנסיה. 11. אתה עורך מסיבה והשכנים לא שמים לב. 12. אתה כבר לא חושב על הגבלת מהירות כעל אתגר. 13. אתה מפסיק לנסות להכניס את הבטן כשאנשים נכנסים. 14. אתה מהמהם לצלילי מוזיקת מעליות. 15. הראיה שלך לא תדרדר עוד הרבה. 16. ההשקעה שלך בביטוח בריאות מתחילה להשתלם. 17. הפרקים שלך מדייקים יותר מתחזית מזג האוויר. 18. סודותיך שמורים אצל חבריך כי גם הם כבר שכחו אותם. 19. אספקת תאי המח שלך ירדה לכמות שתוכל להתמודד איתה. 20. אתה לא זוכר מי שלח לך רשימה זאת.

עוד בדיחית../images/Emo140.gif

נוסעים במטוס ממתינים שהטיסה תצא. הדלת נפתחת ושני אנשים, לבושי בחליפות טייסים נכנסים פנימה. שניהם מרכיבים משקפיים כהים. אחד מובל ע"י כלב הנחייה, והשני ממשש את דרכו במעבר, בעזרת מקל עיוורים. צחקוקים עצבניים נשמעים פה ושם, אך שני האנשים נכנסים לתא הטייס וסוגרים את הדלת. המנועים מתחילים לפעול. הנוסעים מחפשים סימנים למתיחה כלשהי, אך לשוא... המטוס מתחיל לרוץ על המסלול, והאנשים בחלונות מבינים, שהוא רץ הישר אל תוך האגם שבקצה המסלול... כאשר מתחיל להיות ברור שהמטוס לא ימריא, ושהם עומדים לצלול לתוך המים, זעקות היסטריות ממלאות את חלל תא הנוסעים... בדיוק באותו הרגע, המטוס מתנתק מן המסלול וברכות ממריא אל על. בתא הטייס, טייס המשנה פונה לטייס הראשי ואומר "אני אומר לך בוב, יום אחד הם יצרחו מאוחר מדי, ואנחנו כולנו נלך לעזאזל..."

../images/Emo9.gifבלתי אפשרי

בנאדם הולך על חוף הים מביט לשמיים ושקוע בשיחה עמוקה מאוד עם אלוהים. פתאום הוא אומר : "אלוהים, הבטחת לתת לי את מה שהלב שלי ירצה. עכשיו זה שתראה לי שאתה עומד במילה שלך ושתקיים את מה שאבקש ממך" פתאום, השמיים התכסו בעננים ואלוהים, בקול רועם ענה לו :" חיפשתי עמוק בלבך ומצאתי שהוא טהור לחלוטין אני מוכן להעניק לך משאלה אחת. האיש התיישב וחשב מה לבקש ופתאום קם ואמר לאלוהים:" תמיד רציתי לבקר בארה"ב. הבעיה שאני מפחד פחד מוות מטיסות ואני מקבל מחלת ים על אוניות. הייתי רוצה שתבנה גשר מפה לארה"ב וכל פעם שאני ארצה לבקר שם אני אוכל פשוט להיכנס לאוטו ולנסוע. אלוהים צחק ואמר: "זה בלתי אפשרי. תחשוב על הלוגיסטיקה של מבצע כזה. איך העמודים שתומכים בגשר יגיעו לתחתית האוקיינוס ? לחשוב כמה בטון צריך... וכמה פלדה צריך... הבקשה שלך מאוד חומרית קח עוד קצת זמן ותחשוב על משאלה אחרת. האיש ישב הרבה זמן וניסה לחשוב על משאלה טובה ממש. לבסוף הוא קם ואמר: "אלוהים, הנה הבקשה שלי. הייתי נשוי כל כך הרבה שנים וכל השנים האלה אישתי אמרה לי שלא איכפת לי משום דבר חוץ מעצמי ושאני חסר רגישות. הבקשה שלי היא להבין נשים... אני רוצה לדעת איך הם מרגישות בפנים ועל מה הם חושבות כשהן עושות את הפרצופים שלהן... אני רוצה לדעת למה הן בוכות... אני רוצה לדעת למה הן באמת מתכוונות כשהן אומרות "שום דבר"... אני רוצה לדעת איך לשמח אותן באמת... זאת המשאלה שלי אלוהים". אחרי כמה דקות אלוהים אומר לו:" אתה רוצה שני מסלולים או ארבעה על הגשר שלך?"

פל

New member
חיבוקית - חיבוק ענק ../images/Emo24.gif

הבדיחות שלך נהדרות. נהדר תמשיכי

למעלה