בוקר טוב
אחרי 10 שעות שינה

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifאחרי 10 שעות שינה

קמתי. טוב,3 ימים רק נסעתי בכבישים ,לא פלא. ולכל מי שנוסע לים המלח,סכנה ממשית מנפילה לבולען!!!! קחו לתשומת לבכם!

מנורה

New member
יום נעים../images/Emo42.gif מישהוא מצטרף אלי

ל - שרה מבינה אותך גם לי היה קשה להתאושש מהיומיים בצפון ותודה על ההזהרה.

emmy5

New member
בוקר טוב ,איזה מזל...יש ../images/Emo96.gif

גם אני ,גם אני ....אבל יש לי את האישה ואין הרבה זמן למחשב ... בוקר טוב ו נעים לכולם

maxima

New member
בוקר טוב כולם.....קפה ...שתיתי כבר

התעמלות עשיתי..... שרה מקנאה בך שאת מסוגלת לישון 10 שעות אני אחרי 6 שעות במיטה מקבלת קוצים...
איזה משל שאני לא נוסעת לים המלח

שרה16

New member
זה היה חד פעמי בגלל הנסיעות../images/Emo73.gif

בדרך כלל אני ישנה 6-7 שעות ללילה. וכבר הספקתי לצעוד ולעבוד בגינה,עוד חצי שעה הולכת לשחות. החיים הטובים

maxima

New member
למי שמגיע לתילנד לא צריך לדאוג

השקם הגיע גם לשם...

emmy5

New member
מי רוצה סבוב שני ../images/Emo96.gif

רק עכשיו הצלחתי להתישב... ולשתות את הקפה בשקט .. היי לכולם ... סבאאורי בוקר טוב... דני עובד ,אחרת רציתי לבקש בדיחה .. מישהו רוצה תה? קפה מוכן ...יש לי גם עוגה ,אבל עוגת הבית ...

dani 123

New member
דני חזר, ערב טוב לכולם

יוצא עוד מספר דקות כך שאין לי אפשרות לחפש בדיחות

redredole

New member
בוהריים טובים ../images/Emo168.gif

לאחר בקור שנתי במוסך
הגיע הזמן להרגע עם קפה ועוגה
ומוזיקה רקע נעימה. יום טוב לכולם

emmy5

New member
|תודהREDREDOLE

לפחות משהו שבא לשתות איתי
סיגריה אתה לא צריך ...אחרת לא היתה שוכח

redredole

New member
אוסף בדיחות

מחקרים ברוסיה מוכיחים שהאלכוהול לא פוגע בערנות, אלא דווקא מחדד את החושים. לדוגמא: רק בגילופין אפשר לראות שכדור הארץ מסתובב... איך מתחיל ספר בישול רוסי? תוסיפי כוס וודקה... איך מתחיל ספר בישול מרוקאי? טוב, קודם כל תרגעי... איך מתחיל ספר בישול רומני? תגנבי 3 ביצים, תגנבי כוס חלב.... איך מתחיל ספר בישול סיני? תכיני קערת אורז... איך מתחיל ספר בישול אמריקאי? חייגי למק´דונלד הקרוב... איך מתחיל ספר בישול פרסי? תביאי מהשכנה 2 ביצים, קמח, חלב.... איך מתחיל ספר בישול סומלי? תיגשי לעמדת הצלב האדום הקרובה... אל אי בודד הגיעו ניצולי ספינה שטבעה. למרבה הפלא, הצליחו לשרוד קבוצות קטנות של שני גברים ואישה אחת, מלאומים שונים - איטלקים, צרפתים, גרמנים, תורכים, אנגלים, אירים, בולגרים, יפנים, סינים ואמריקנים. לאחר חודש הגיעה אל האי הבודד משלחת הצלה, ומצאה את מצב העניינים כדלהלן: איטלקי אחד רצח את האיטלקי האחר למען האישה האיטלקיה. שני הגברים הצרפתים והאישה חיים בהרמוניה בשלישיה. שני הגברים הגרמנים ארגנו לוח זמנים קפדני לגבי ביקורים אצל הגברת הגרמניה. שני הגברים התורכים שוכבים זה עם זה והאישה מנקה ומבשלת להם. שני הגברים האנגלים ממתינים שמישהו יערוך להם היכרות רשמית עם הגברת האנגליה. שני הגברים האירים חילקו את האי לצפון ודרום והקימו מזקקה. הם לא זוכים להרבה זיונים כי הם מטושטשים קצת, אבל בסך הכול הם מרוצים - כי האנגלים לא נהנים. שני הגברים הבולגרים נתנו מבט אחד ארוך בגברת הבולגריה, זינקו אל מימי האוקיינוס הסוערים ופצחו בשחייה. שני הגברים היפנים שיגרו פקס ליפן ועתה הם ממתינים להנחיות. שני הגברים הסינים הקימו בית מרקחת / חנות למשקאות / מכבסה ועיברו את הגברת כדי להכין עובדים לחנות. שני הגברים האמריקנים שוקלים את יתרונות ההתאבדות, מכיוון שהאישה האמריקנית לא מפסיקה לטחון את השכל על הגוף שלה, על האמת שבנשיות, על זה שהיא יכולה לעשות כל מה שהם יכולים, על הצורך שבהגשמה עצמית, על חלוקה צודקת בנטל משק הבית, על איך שהחבר הקודם שלה כיבד את דעותיה והתייחס אליה הרבה יותר יפה משני אלה, על איך שהיחסים שלה עם אימה משתפרים ועל איך שלפחות המיסים נמוכים ולא יורד גשם. למה המציאו את השוקולד הלבן? כדי שהכושים לא יאכלו לעצמם את האצבעות. למה המשיח עוד לא בא? כי תאילנדים אכלו לו את החמור הלבן... מה זה גן עדן? לגור באחוזה אנגלית, כשמבשל לך טבח סיני, אתה מקבל משכורת כמו באמריקה, ועם גיישה יפנית... אם כך... מה זה גהינום? לגור בבית עם גג רעפים יפני, לאכול את מה שבישל הטבח האנגלי, לקבל משכורת כמו בסין, ולחיות עם אישה אמריקאית. מה זה ישראלי עם אופי ייקה? אחד שמאחר לעבודה כל יום בדיוק בארבעים דקות... כושי אחד נפטר והתייצב בפני בוראו. "מי אתה?" שאל אותו אלוהים, "מה יש לי להפסיד" חשב לעצמו הכושי וענה: "לאונארדו דה קאפריו". אלוהים הביט בו בעיון ושאל: "כנראה שנרדמתי באמצע הסרט כי הייתי בטוח שהטיטאניק טבעה. היא נשרפה?" תימניה אחת עבדה כעוזרת אצל אשכנזיה. יום אחד, כשהלכה לנקות את חדר השינה מצאה שם קונדום. "מה זה?" שאלה התימניה את האשכנזיה. ענתה לה האשכנזיה: "מה, אצלכם לא מקיימים יחסי מין?". "מקיימים, בטח שמקיימים", ענתה התימניה, "אבל לא עד שמתקלף העור..." לסעודי אחד לא היה מזל וכל חייו בכל דבר שניסה לעשות נכשל. כשמת אלוהים ריחם אליו: כשחפרו לו קבר מצאו באר נפט. תורכי אחד נסע לחו"ל, לנופש. בקבלה, במלון, נתנו לו למלא טפסים. לאחר שמילא אותם, מסר התורכי את הטפסים לפקיד, וזה החל לקרוא, ולתדהמתו גילה שבשדה "סקס" התייר התורכי כתב: "חמש פעמים בשבוע, בבוקר ובערב". "אדוני", אמר לו הפקיד, "אתה אמור לכתוב אם גבר או אישה". התורכי הסמיק ולבסוף ענה במבוכה: "לא משנה..." ילד תורכי בא לאביו ומספר לו: "אבא, היום חוויתי את החוויה המינית הראשונה שלי." האב: "שב וספר לי על כך." הילד: "אבא, אני עדיין לא יכול לשבת... מדוע גברים בסקוטלנד לובשים חצאיות? כי הכבשים שומעות מרחוק פתיחת רוכסן... מה משותף לתימני ולמכשיר סלקום? שניהם קטנים, שחורים ולא קולטים.

emmy5

New member
רדרדרול אתה בטח לא רומני

אני היתי מוחקת את הספר הבשול הרומני ....

למעלה