בוקר טוב
ברח הגשם

הפלא ה8

New member
בוקר אור ../images/Emo39.gif

לא ברור לי אם קר או נעים בחוץ.. רטוב או יבש? כואב לי או לא...? (עם זה כבר לא תוכלו לעזור לי...

סנוניתת

New member
בוקר מופלא לשמינית שכאן../images/Emo25.gif

אולי נבהיר לך את היום ב.....
ואז תראי שעם החברים שכאן תמיד אפשר להעזר בהם ולקבל מהם ולו חיבוק ורטואלי שיכול לעשות את היום הכי נפלא שיש.. תזכרי (אנרגיה יש בכל דבר כמעט...) כן, גם במילים כתובות! אז...חברתי היקרה קבלי אנרגיה כזו ממני
ואז הכל יתבהר לך ותראי כמה צלול ונעים הוא היום החדש תתמתחי... תפקחי עיניים.. תודי לאלוהים על היום הזה
ובשבילך ממני אליך קטע קצר ממילות השיר של גלי עטרי קחי מה שתרצי מי יסרב לך.. קחי את העולם כולו.. מי יוכל לאמר לא.. תעשי...כל מה שאת חושבת.. כל מה שאת אוהבת... ש י ה י ה ל ך ט ו ב !!! ואם כל זה לא עזר, אפשר לחשוב על רעיון יצירתי אחר

הפלא ה8

New member
הרגת אותי (ברכות....)

עזר,בטח עזר... אמנם לא התמתחתי, אבל מרגישה טוב יותר ללא ספק. ובנוסף לכל - אוכלת מילקי...והורסת!
גדולה!

../images/Emo187.gifבוקר אור../images/Emo70.gif

ברח הגשם אבל הסגריריות והקור עדין באויר... גגגרררר....
יומקסים לכולנו
(מתה על האייקונים האלה....
) יופי-הולכת לקניות. יש חמין בשבת...

בוקר אור ../images/Emo39.gif

מבט חטוף לכיוון המיה שלי חושף את אשר עברתי בלילה. שדה קרב, לא פחות ולא יותר. 3 שמיכות, כל אחת בעובי אחר, כל אחת לטמפ' אחר שעברה על גופי בלילה. לקור מקפיא ורעידות, לחום של מדבריות ולמשהו רגוע ולא מוגדר באמצע. הבגדים מפוזרים מסביב כאילו מישהו עשה סקס פראי במיטתי. פעם חם, מורידים את הטרנינג, פעם קר שמים, מחליפים חולצה, ואז מורידים ושמים אחרת... חחחחחחחחחחח קמתי כמו בן אדם חדש yeah right
שיהיה יום מקסים לכולנו

MaYcHuK

New member
אממ... בוקר טוב?

קשה לי עם החורף הזה קשה לי לקום קשה לי עם החופש הזה קשה לי לקום

תוכנית עם קובי מידן

שמי עדי אני תחקירנית בסדרה חדשה בהנחיית קובי מידן בנושא ילדים להורים גרושים, אנו מחפשים רווק בן 30+ לצורך ראיון אישי. ליצירת קשר עדי 052-3607218

תוכנית עם קובי מידן

שמי עדי אני תחקירנית בתוכנית חדשה דקומנטרית חדשה העוסקת בילדים להורים גרושים אנו מחפשים לצורך ראיון עם קובי מידן בחור רווק בן 30+ שהוריו גרושים. ליצירת קשר 052-3607218

אני רינה שתיל

אבל מי שפירסמה את ההודעה היא עדי, שכנראה נכנסה תחת השם שלי. יש לך את הטלפון של בתחתית ההודעה המקורית רינה

למעלה