בוקר טוב
+ הגיג

בוקר טוב ../images/Emo42.gif + הגיג

מעניין אם אתם בכלל כאן, או שטסתם לאנשהו, אתם אורזים תיק ונעליים נוחות לטיול, או שיום עבודה (חצי)רגיל והחג כבר מאחוריכם. הייתי בסופר עכשיו, והיה ריח כזה מוזר...די מגעיל. ואז קלטתי איזו השפעה יש למאפייה על כל הסופר. ידוע שמגבירים את ריחות המאפים, כי זה מעודד אנשים לקנות. והכל היה עם סדינים כאלה, שכיסו על מאכלים לא כשרים. לא שלא ראיתי את זה בשנה שעברה, אבל - מה היה קורה אם במקום סדין, היו שמים משהו קצת יותר שמייח? (במוחי עולות תמונות של אנשים חוגגים 'סדר'. דוקא נראה לי שזה היה מעלה את המכירות) חושבת לעצמי מה משפיע עליי לקנות דברים, וגורם לי לזוז הצידה מהתקציב. לא רק במוצרי מזון, כמובן. בכלל - פסח זה חג הקניות, וערב החג, אנשים מילאו את הקניון כאילו אין מחר. הכל נצץ וקרץ. אז מה קורץ לכם?

BellA עלמה

New member
היי אני כאן לא אוהבת לטוס לחו'ל

עם כל בית ישראל. דווקה הזמן הכי כייף לטוס זה לא בחגים. מה קורץ לי? בדרך כלל אריזה מיוחדת של מוצר אם זה נראה מעניין אם זה מוצג על המדפים בצורה מעניין הכל בעצם עיניין של פסיכולוגיה של המכירה מועדים לשמחה

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

חשבתי על זה, בדיוק הייתי ממקודם במכולת וראיתי את כל הסדינים שם גם וזה די מדכא, הרגשה של "גן סגור" כזה...

רותיקה

New member
בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח. סתם.. עליק בוקר.. כבר 5 אחר הצהריים.... גם אני היתי היום בסופר- בקוסמוס.. וחיפשתי אוכל לכלבה שלי.. ומסתבר שרוב האוכל לחיות הוא חמצ!!!! אז בסוף לא קניתי.......

Neora Barak

New member
רותיקה- אוצי רוצי..

לטיב טעם, תמצאי שם המון.. חמץ, ותאמיני לי.. שלחיות לא ממש מעניין הפסח.. בהצלחה ובתיאבון לכלבון

גאד.

הכל קורץ לי
אני קונה המווון, הכל מפתה אותי. דברים לבית, בשמים, איפור, דיסקים, ספרים, תכשיטים,נעליים. כל מה שנראה יפע, כל מה שמריח טוב, כל ספר עם שם יפע, כל נעל צבעונית ומשונה.

opalit

New member
מבצעים../images/Emo163.gif

ממש קוראים לי... ודברים שעושים לי טוב כמו נעליים, או סבונים ושמנים מיוחדים לגוף(סבון של פעם וכאלה). בסופר כאן דווקא מחלקת "כושר פס אובר" מאוד יפה עם תמונות ושלט גדול של חג שמח, נחמד היה לקנות.

למעלה