בוקר טוב!!!הספ"ש בפתח!!!
מ מיכל בנתיים בלי New member 13/6/02 #1 בוקר טוב!!!../images/Emo42.gifהספ"ש בפתח!!!../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif
J jess ועוד New member 13/6/02 #2 זמן איכות ... עם הבעל .. איך אני אוהבת סופש"ים אחרי שבוע שאני בבית לבד עם הכלב (שבאמת כבר לא מגיב לי אלא רק כשאני אוכלת..)
זמן איכות ... עם הבעל .. איך אני אוהבת סופש"ים אחרי שבוע שאני בבית לבד עם הכלב (שבאמת כבר לא מגיב לי אלא רק כשאני אוכלת..)
א אתי@ New member 13/6/02 #3 סוף סוף ../images/Emo13.gif שיהיה בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזה כיף שיום חמישי היום מי באה לשופינג אחרי הצהרים
סוף סוף ../images/Emo13.gif שיהיה בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזה כיף שיום חמישי היום מי באה לשופינג אחרי הצהרים
א אתי@ New member 13/6/02 #6 ../images/Emo9.gif בטח שזה שופינג... האמת היא שאני לא יודעת מתי אני אצא היום מהעבודה אולי מאוחר. אבל אם לא - למה לא?
../images/Emo9.gif בטח שזה שופינג... האמת היא שאני לא יודעת מתי אני אצא היום מהעבודה אולי מאוחר. אבל אם לא - למה לא?
J jess ועוד New member 13/6/02 #7 מצויין מה הכיוון של הבזבוז??? איפה אני אוכל למצוא אוהל תואם למחלבות ???
א אתי@ New member 13/6/02 #8 לא מבינה בזה ../images/Emo11.gif אני צריכה איזה שמלה לחתונות וארועים, ולהחליף איזו חולצה שקניתי לרונן בפוקס. חשבתי על מנגו. אבל הכל תלוי בקצב התקדמות הענינים כאן היום, אני עלולה לצאת מאוחר היום
לא מבינה בזה ../images/Emo11.gif אני צריכה איזה שמלה לחתונות וארועים, ולהחליף איזו חולצה שקניתי לרונן בפוקס. חשבתי על מנגו. אבל הכל תלוי בקצב התקדמות הענינים כאן היום, אני עלולה לצאת מאוחר היום
J jess ועוד New member 13/6/02 #9 גררררררר... תגידי להם שאת ביחסים עם אשה בהריון ואי אפשר לאכזב אותה את חייבת לצאת מוקדם .....
א אתי@ New member 13/6/02 #10 הממממממ זה לא תלוי בנו אבל בשעות הצהריים (2-3) אני אדע יותר טוב מה קורה. בכל אופן זה לא יהיה לפני 5. לא מאוחר לך?
הממממממ זה לא תלוי בנו אבל בשעות הצהריים (2-3) אני אדע יותר טוב מה קורה. בכל אופן זה לא יהיה לפני 5. לא מאוחר לך?
R Ronnie* New member 13/6/02 #4 בוקר טוב! ../images/Emo13.gif באמת הגיע הזמן... למרות שלצערי חלק נכבד מסוף השבוע יוקדש ללימודים...
פ פרייס New member 13/6/02 #14 בוקר טוב לכולם !!!../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif וסופ"ש נעים !!! נטע
K kisses New member 13/6/02 #17 בוקר טוב וסוף שבוע נהדר לכולם ../images/Emo24.gif ולשטרודלית ולגסיקה תעשו חיים באם אתן הולכות לשופינג היום אחר הצוהריים.
בוקר טוב וסוף שבוע נהדר לכולם ../images/Emo24.gif ולשטרודלית ולגסיקה תעשו חיים באם אתן הולכות לשופינג היום אחר הצוהריים.