בוקר טוב
ויום נפלא לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב../images/Emo42.gifויום נפלא לכולם../images/Emo142.gif

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב בימבו וכולם ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

yaely2

New member
מנהל
עוד מילה על חודש אלול ../images/Emo18.gif

שלום לכם,
מאחר ואמי העלתה את נושא חודש אלול רציתי עוד להוסיף כמה מילים. המטרה של חודש זה היא להתכונן למפגש עם יום הדין לשם כך עושים הכל כדי להיות יותר בסדר מבסדר. יש חוגים בקרב החרדים שאינם מדברים חודש שלם מלבד דברים הכרחיים ממש, כדי לא לחטוא בלשון הרע. בחודש אלול שהיה נקרא גם "ירח כלה" (גם חודש אדר נקרא כך) היו מתאספים כולם למקום אחד והיו לומדים יחד, עוד לא היתה גמרא כתובה (מדברת על תקופת המאה השביעית עד המאה האחד עשרה.) גם עכשיו בחב"ד הם שומרים את המנהג הזה אבל נדמה לי שרק ליום או יומיים לא ממש לחודש יעלי
+ הזהירות למעלה זה מלשון הרע

emmy5

New member
יעלי,תודה ... זה חדוש בישבילי

אז הין צריכים לסגור את הרדיו וטלביזיה ....אנחנו היהודים מדברים יותר מדי ..חבל ...... ובכל זאת אני מאחלת שנה טובה לנו וכל עם ישראל

dani 123

New member
אמי, החרדים ממעיטים לדבר

הם לא מסתכלים בטלביזיה או שומעים רדיו. צריך לסתום למשך כל השנה את הפה לפטפטנים שבשלטון (דוברים ופקידים), ברדיו ובטלביזיה (פרשנים בגרוש).

שרה16

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo118.gifאני ה"חברמנית"

שבאיה דיברה עליה. יש לכם פורום מדליק. אשמח לקחת בו חלק פעיל בעתיד הקרוב..(נניח עוד שעתיים
) להשתמע

שרה16

New member
למה אין לי קבלת פנים כמו לבאיה../images/Emo7.gif

טוב,טוב,אולי כשאהייה בגילה..
סתםםםםםםםםם!לא עברו דקותיים. לכל מי שאוהב אמנות,אהבת הארץ,מוזאונים... להשתמע עוד המון זמן..(3 שעות)

סבאאורי

New member
../images/Emo124.gifשרה'לה ברוכה הבאה

וכמו שבאיה אמרה לך -- סבלנות " עוד היום גדול עוד חמה ברקיע עוד כולנו ניסע וכולנו נגיע... " בינתיים יש לך כבר נקודות זכות אצלי בגלל הלינק ל "מוזיאונים" ברכות

באיה

New member
../images/Emo24.gifהיי שרה"לה ../images/Emo25.gif

סבלנות, סבלנות, את עוד תראי. הכל יהיה בסדר. רק עכשיו חזרתי מבחוץ. קניתי לטל כמובן את תומאס הקטר. להשתמע

שרה16

New member
היי ביאהלה../images/Emo24.gif למה לילדים שלי לא

היה תומס? איזה כייף זה שהנכד יבוא סוף סוף
ואגדה שלא תספרי לנכד:כיפה אדומה הלכה לבקר את סבתא שלה. ונדהמה כאשר ראתה אותה. סבתא,למה יש לך אוזניים כאלה גדולות?שאוכל לשמוע אותך טוב. למה יש לך אף כזה גדול? כדי שאוכל להריח את הפרחים. ועיניים כאלה גדולות?לראותך היטב. וסבתא,למה יש לך פה כזה גדול? ראית פעם את ה*** של סבא?

באיה

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני אספר את זה לאבא שלו. חחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחח

yaely2

New member
מנהל
ברוך בואך שרהל'ה ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

שלום שרה'לה
ברכנוך עוד לפני שבאת אמרנו "בבקשה שתבוא בשמחה" והנה באת ואנו שמחים. שינעם לך המקום, ותראי בו בית. מיעלי וכולם

dani 123

New member
ברוכה המצטרפת שרהל'ה

למרות גילנו המופלג אנו או לפחות חלקנו עדין עובדים.

ora11

New member
ברוכה הבאה שרה'ה../images/Emo20.gif

וכמו שדני אומר אנחנו עובדים. חזרתי מהעבודה קצת מנוחה והופ לפורופ. חום טוב לכולם

ora11

New member
פורפ=פורום חום טוב=יום טוב../images/Emo52.gif

כנראה שעוד לא התעוררתי.

maxima

New member
ברוכה הבאה שרה............./images/Emo13.gif

בת 16...........?? לא התבלבלת בפורום??...

למעלה