בוקר טוב
ושבוע טוב

אפרת12

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ושבוע טוב ../images/Emo79.gif

אני פותחת שבוע שבו סיון מתחיל ללכת חמישה חצאי ימים למשפחתון, במקום יומיים מלאים וחצי יום אחד. אני מקוה שזה יעזור לי לארגן את הזמן טוב יותר. ומה לכן מצפה השבוע
שבוע רגוע, כייפי, פורה ומאתגר לכולנו

wieci

New member
בהצלחה לכם עם המשפחתון וסידור

היום החדש. גם אנחנו התחלנו היום את סידור החזרה לעבודה, וניצן התחילה היום את הקריירה אצל חמתי. אז מצד אחד יהיה לי זמן השבוע לסידורים אחרונים לפני החזרה לעבודה, ומצד שני כ"כ עצוב לי
...

מה מצפה?

נולדה לי אחיינית הבוקר, כך שהפכתי לראשונה בחיי לדודה. וזו כבר בשורה משמחת להתחיל איתה את השבוע. זה שבוע מאד חשוב, כי אני מחפשת עבודה בצפון, ואם לא יסתמן שיש משהו רציני עד סוף השבוע, נחליט כנראה שאנחנו נשארים עוד שנה באיזור ירושלים. זה קצת מלחיץ, אבל אני מקוה שהכל יהיה לטובה. חוץ מזה הכל נראה רגיל פחות או יותר ושבוע מצויין לכולם

אני מורה למתמטיקה

בחטיבת ביניים ובתיכון. ואנחנו רוצים לעבור לבית רימון בגליל התחתון (קרוב לצומת גולני) אם מישהי מכירה משהו באיזור, מאד אשמח לשמוע. אה, ויכולה בהחלט ללמד גם מחשבים. ותודה מראש

אפרת12

New member
נשתדל להגיע../images/Emo70.gif

נשמע נחמד. אבל הכי מפתה זה לפגוש אתכן

lulyK

New member
אולי אולי אולי גם אנחנו נגיע

(תלוי בעיקר ב-mummy....)

עינבלית

New member
יו....בבקשה pleeeeese תבואו!../images/Emo24.gif

לקחת
כדי שנצליח למצוא אחת את השניה!

lulyK

New member
אם אני אגיע, אני אודיע לך.

אל תשכחי את הפלאפון באוטו.....

POOH*

New member
גם אנחנו מתלבטים אם לבוא...

כי נוכל להגיע רק אחה"צ אז לא בטוחים שיש טעם.... אבל אולי נבוא.... POOH

עינבלית

New member
גם אחרי הצהריים !

שולחת לך מסר עם ה
שלי, אם את רוצה תתקשרי ותבדקי אם אכן כדאי להגיע אחרי צהריים!

lulyK

New member
עינבלית ופו - מתי תהיו שם?

(פחות או יותר, כמובן...)

POOH*

New member
אנחנו אם נגיע זה יהיה רק בסביבות 17

ב- 16:00 אנחנו צריכים להיות בת"א אז לא נראה לי שלפני סביבות 17:00 נוכל להגיע בגלל זה אני לא בטוחה שנבוא - כי לא יודעת אם יש עוד טעם להגיע בשעה כזו... נראה... POOH

yaelia

New member
מקווה שיהיה נוח לכולכם

שסיון יהנה וגם את
לי כבר התחיל שבוע עמוס מאוד שכולל ביקור של סבא של הלל מפריס, המון עבודה וחוסר סבלנות לכלום. מקווה שישתנה לי. שיהיה לכולן שבוע מצוין.

nubi

New member
או-מנצל"שת לטובת עדכון משלי

אני מתחילה שבוע שני עם המטפלת. להזכירכן - עד עכשיו היתה סבתא. מה אומר ומה אגיד? גן עדן. מטפלת מדהימה! שי פשוט ילדה אחרת. בינתיים עסוקים בשיפוצים שנכנסו להילוך גבוה (עוד חודשיים וחצי עוברים דירה). המשרה שלי בקופ"ח לאט לאט מתרחבת (מאוד אמביוולנטית לגבי זה כי הכסף בקנטים
). בקיצור-שרק נהיה אופטימיים.

למעלה