רוצה להודות לכולם על הברכות אתמול
היה לנו מוי כיף
היינו בחתונה של בן דוד של לירון ב"בית אורן" והיינו בטוחים שזו תהיה חתונה של מעט מוזמנים, להפתעתנו התברר לנו שהיו שם בערך 750 אנשים. הדודה של לירון (אחות של חמי) היא שופטת בבית משפט מחוזי בחיפה (מיכל מכירה אותה) והבן שהתחתן הוא תובע משטרתי, ככה שראיתי את כל התובעים המשטרתיים של נצרת והייתי מרוצה כי השופט שלי תורן ולכן לא הגיעו שום עררים ביום שישי
ראיתי גם עורכי דין שאני מכירה ואת הדוברת של מחוז הצפון שאחראית על הקשרים בין בתי המשפט לעיתונות, השווצתי ביובל וברותם, וחצי מהאירוע הסתובבתי עם האחיין שלנו הקטן, שביט, בן חודשיים שלא ישן והיה מרוצה ושקט להיות על הידיים. האוכל היה מעולה, לא פלצני, הכלה מקסימה, אה, והתברר שאני גם מכירה את אחות של הכלה שהיא גם עו"ד (גם הכלה היא עו"ד), יובל שלי והבן של אחותה של הכלה היו ביחד במעון בכפר תבור וגם יצא לנו לדבר מידי פעם, שמחנו לראות האחת את השניה, לא היו ריקודים וזה כיוון שאבא של הכלה נפטר לא מזמן, אבל הייתה מוזיקה טובה שמתאימה לאווירה של יום שישי בצהריים, הכלה היתה יפה, עם שמלה צמודה, איפור עדין מאוד ואפילו לא תסרוקת יוקרתית, נהננו מאוד מאוד והעברנו את יום הנישואים שלנו בחגיגה הזו היפה הדבר היחיד שעצבן אותנו היה שהשכרנו אתמול רכב ומישהו שחנה לידנו, כשהוא יצא דפק לנו את האוטו (מזל ששילמנו ביטוח של 40 ש"ח ליום כדי שאנחנו לא נחוייב על נזקים) ואפילו לא טרח להשאיר פרטים
חזרנו עייפים ומותשים ב - 16:30, הלכנו לישון ועלינו להורים שלי לאכול ארוחת ערב. היום אולי נסע קצת לקיבוץ יפעת, נראה, מסתלבטים ונחים בבית. שבת שלום