בוקר טוב
זאת עדי3

galgal1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif זאת עדי3

כותבת ממחשב שלא שלי....אז מופיע שם אחר....אבל זאת עדי3 שבת שלום לכולם....ואוףףףףף....איך הפורום קורס שלא בזמן... אתמול רוב הערב הייתי בדיכאון.....כי לא עברתי את הטסט...פשוט פישלתי בחניה....אוףףףףףףףףף....אז שבוע הבא עוד טסט....כי אין לי מה לקחת יותר שיעורים....רק בחניות אני גרועה....נו לא מסתדרת בחניה...תמיד צריכה תזוזה ...
....אז דיכאון כזההה.... תקופה....קשה....כל כך הרבה דברים עוברים עלי....וכול כך לבדדדדדדדדד... אז שיהיה לכם בוקר טוב ורק עם פריחות ... עדי3

נשרזהב

New member
עדידי

קודם כל, פרט טכני, כדי לחזור לעדי 3, יש למעלה אייקון: החלפת שם משתמש. למעלה מצד שמאל. ואם את חדשה אז יש אופציה לשם משתמש חדש..באותו אייקון. ............ ............... בקרש לטסט..((((((((עדילי)))))))))) מתוקה, לא נורא, תמיד יש אפשרות לעוד פעם, למרות שאני מאוד מבינה אותך. מאוד. .. ואת לא לבד עם מה שעובר, אנחנו כאן להושיט יד ולאהוב ולחבק.. אם בא לך לשתף.. נ.

galgal1

New member
נשרקה ....לא יכולה להחליף....

לא מחשב שלי ולא רוצה לעשות בלאגןן...
....אז בנתיים אני עדי3 בתחפושת...למרות שעבר פורים.... כן בבעסה מהטסטטטט....ולא רק זה....עוד דברים...שכואבבבב לייי... כואבבבב עדי3

נשרזהב

New member
(((((עדילי))))))))

תנסי שוב.. לא להתייאש. בצד שמאל למעלה. רשום ´החלפת שם משתמש´. לא בתוכן ההודעה. יכול להית שמעולם לא כתבת בתפוז ולכן באותו אייקון יש גם אופציה למשתמש חדש במערכת. ואז את הוחרת שם. רק מה, אם קיימת עוד עדי3(לא מקסימה כמוך!!!), אז הוא יגיד לך לבחור שם אחר. תנסי אולי מילולית-עדי שלוש. ...... בא לך לספר מה עוד מעיק? נ.ב. הפורום הסגור ניפתח. נ.

למעלה