בוקר טוב ../images/Emo42.gif חדשה כאן ../images/Emo42.gif
היי, אז חיפשתי לי את פורום הרזיה לאחר לידה, ומצאתי אתכן. נראה לי מקום חביב יותר (אני שונאת דיאטות) ובדיוק המקום לכמעט כל מה שמטריד אותי בזמן האחרון. אני רותי אמא של ניצן בת 4 חודשים, עדיין בחופשת לידה, לקחתי עוד 3 חודשי חל"ת מרוב חוסר חשק מוחלט לחזור לעבודה
,. האמת היא שדי נמאס לי להיות בבית, אני ממש לא טיפוס של קקי/פיפי אלא פעלתנית עם "קוצים בתחת", אבל נראה לי שחטפתי איזשהן שיתוק מוחין קל בעקבות הלידה, ואני פשוט לא מסוגלת להשאיר את ניצן ולחזור לעבודה. אני ממש בלחץ נפשי מזה, אם הייתי יכולה כלכלית נראה לי שהייתי לוקחת שנה חל"ת. איך, איך חוזרים לעבודה? אתמול אמרה לי מישהו שיותר קשה לחזור אחרי תקופה מאשר אחרי 3 חודשים
זה נכון? הבעיה העיקרית היא (את אני ממש רוצה להיות כנה) היא שאנחנו לא כ"כ יכולים להרשות לעצמנו מטפלת לשעות שאנחנו צריכים (4500 ש"ח לחודש), ואמא של איתי הציעה לשמור על ניצן. נשמע אטרקטיבי נכון? אז זהו שלא ממש, היא אשה מבוגרת (תיכף 70) עם מנטליות של פעם ותפיסה שונה לגמרי של גידול ילדים. איתי ממש מתעקש להשאיר את ניצן אצלה, והיו לנו ריבים איומים על זה. היו כבר כמה פעמים שכמעט התפוצצתי וצעקתי עליה, ואיתי חטף את הכל בבית. טוב, אלו היו 60 שניות (ארוכות) על חרדה בעקבות לידה, כל הכבוד למי שהגיעה עד הלום
יום נעים לכולן, רותי
היי, אז חיפשתי לי את פורום הרזיה לאחר לידה, ומצאתי אתכן. נראה לי מקום חביב יותר (אני שונאת דיאטות) ובדיוק המקום לכמעט כל מה שמטריד אותי בזמן האחרון. אני רותי אמא של ניצן בת 4 חודשים, עדיין בחופשת לידה, לקחתי עוד 3 חודשי חל"ת מרוב חוסר חשק מוחלט לחזור לעבודה