בוקר טוב
יום נעים

sharon30v

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifיום נעים../images/Emo221.gif

מה שלומכם הבוקר
אני מקוררת מאוד, המזגנים האלה גרמו לי לשפעת קיץ הכל כלול: צינון, שיעול, כאבי ראש בחילות וחולשה
. היום הנסיכה שלי חוזרת מחודש בארה"ב אצל אביה, נוסעת לנתב"ג אחר הצהריים, מחכה כבר ל
אותה. שרונה

תרגישי טוב

הפתרון שלי הוא פשוט לשבת עם סוודר בעבודה (בבית אני כמעט לא מדליקה את המזגן) בכל מקרה, אני בטוחה שבואה של יורשת הכתר יעזור לך להחלים חוץ מזה, בהצלחה לג'ורג' בבחינה היום

sharon30v

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gifבהצלחה ג'ורג'../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

nOway1

New member
חבר'ה ... אני הצלחתי במבחן והתקבלתי !!!

התקבלתי לויצו חיפה .. למחלקה של צילום והפקה +תקשורת חזותית .. אני שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

קולולו

ג'ורג' יקירי הוכחת להם את מה שאנחנו כבר יודעים אתה בחור מאוד מוכשר, והעתיד לפניך

nOway1

New member
תודה ..!

אני פשוט הייתי בהלם .. כשמעתי שכן בתקבלתי .. לא האמנתי .. כי המנהל של המחלקה שאל אותי שאלות מה זה קשות .. אבל אני ידעתי איך להענות לו .. הוא נסה להפיל אותו והינה קיבל אותי עם סוכריה :D.. ואמר לי שאתה תהיה מבסוט פה .. ואני שמח שאני קיבלתי תלמיד צעיר הכי צעיר פה במכללה ..

יפה לך !!! תמיד שמח לשמוע על עוד הצלחה

דברתי היום עם חבר על אושר- הפסגותהנפלאות של ההצלחה (אני משווה להפתעה שתיארת), והוא אמר שחבל שאין הרבה מהן... אמרתי לו שלמדתי להנות מהדברים הקטנים כי לפעמים הם פסגות ענקיות אם אתה לומד לראותם כך. נעים לי לראות שאחד מאיתנו מצליח להגשים עוד חלום - שאיפה - פנטזיה. מאחל לך התמדה....כי שם טמון סוד ההצלחה...

nOway1

New member
תודה רבה ...!

אם לא נשמח עכשיו מתי נשמח מתי נצחק ..החיים זה פעם אחד ...ואנחנו צריכם לנצל את זה..!! חבל על מה שהלך .. ..!! וגם אני שמח שאני הכרתי אנשים מקסימים כמוכם ..!!

למעלה