בוקר טוב
-יום ראשון

liorhikri1991

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif-יום ראשון

מצטער על השעה המוקדמת...אני מתחיל היום ב8... מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: מתגעגעים לחופש?או שמעדיפים לימודים?

בוקר אור.. ../images/Emo13.gif

אני אישית מעדיפה לימודים.. =] היום אני הולכת לעשות תחקיר בטחוני בפעם השניה---> לטובת אלה שלא מתמצאים זה אומר פשוט בערך חצי שעה מישהו יושב איתך וחופר לך על כל פרט בחיים.. כדי לבדוק שאין לך עבר פלילי.. חברים בעזה... וכל מיני כאלה.. =\ זה הדבר הכי חופר שיכול להיות.. הם מגיעים לנושאים כאלה סתומים.. כמו למה בכיתה ו' קרה משהו מסויים.. זה כל כך לא קשור.. =/

Summer moved on

New member
...

יואו המורה שלי במגמה יודעת לחפור כמו שצריך
הלחץ מתחיל להראות את אותותיו- בוחן, מליון שיעורים, 2 עבודות להגשה... ובקשר לשאלה- צריך גם וגם. אם לא היה חופש כל שנה ובמהלכה לא הייתי מסוגלת ללמוד כמו שצריך. כיף בחופש אבל גם כיף בלימודים. האיזון הוא מה שאני מעדיפה.

© h i l a ©

New member
למדתי שעתיים

(כמובן בלי להחשיב את שיעור מחנך וספורט) שיעור ראשון, חנ"ג, היה חם, מאוד, האוויר לא זז! בעע.. אחרי זה חלון, סתם דיברנו, אחרי זה שעתיים תולדות, היא הסבירה מה נעשה השנה ומה שנה הבאה והתחלנו ללמוד על המבוא (לא יהיה בבגרות, אבל היא אומרת שזה עוזר להבין את החומר אחרי זה).. די הבנתי מה ההבדלים בין ארכאי, קלאסי והלניסטי... אחרי זה היה שיעור מחנך במקום תנך
אין לי מושג למה, ואז חלון אז הלכנו לאכול.. והביתה... אחח אחח... יום ראשון, איזה יום נהדר.. (חוץ מהעובדה שיש תנ"ך אבל תנ"ך יש כל יום חוץ מחמישי אז אין מה לעשות..)

liorhikri1991

New member
חחח אתם לא מבינים איזה יום...

9 שעות ו7 מהם הם רצוף שעות מגמה...היא נחמד מאוד,אבל נהיה לי כאב ראש כי לא אכלתי מספיק,להבא אדע להביא יותר אוכל
ואני מעדיך לימודים עם כל מה שכרוח בהם,אין מה לעשות.

אני ני ני ני.........

מה עשיתם/מה תעשו היום?למדתי. שאלת היום: מתגעגעים לחופש?או שמעדיפים לימודים? כ"כ מתגעגעת לחופש...

JumpInTheFire

New member
אתה מתחיל היו ב8? אוי אוי אוי....

אני התחלתי היום ב7 ורבע (איחרתי, הגעתי ב7 וחצי), למדתי עד 3, הלכתי לחברה להעביר את הזמן עד.. קורס מד"א מ5 עד עכשיו 10, בית. והכותרת סתם בצחוק

liorhikri1991

New member
חחח אבל זאת שעת אפס???

איך יכול להיות 7 ורבע,ואת האמת שאני כבר בתיכון בערך ב7 ורבע כי יש פקקים אדירים אחרי ואני מנסה לעקוף אותם

JumpInTheFire

New member
יכולה, יכולה

היו לנו רק 5 שעות מת' בשבוע והמורה נלחמה על עוד אחת, זה מה שהיא קיבלה :/

למעלה