יום רביעי ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif
1-2 אנגלית במשך שעתיים לא עשינו כלום בכללי. סתם כל מיני דברים של פתיחת שנה. שמענו כל מיני שירים ועשינו פעילויות, לכו תבינו. בזמן הזה ניסיתי לקרוא פעמים עיתון והמורה לא הרשתה לי (מחלקים אצלי בביה"ס כל בוקר עיתון בשער
)
3 מתמטיקה חשבון דיפרציאלי, או איך שלא כותבים את זה. היה נחמד, המורה ממש מייבשת ולא כמו המורה של שנה שעברה. בהפסקה סתם הייתי בחדר של הרכזת וגלשתי לי באינטרנט. היא מרשה חופשי להיות שם והייתי לבד בחדרה, מה שהכי טוב.
4-5 היסטוריה בשעה הראשונה כתבתי יפה כמו ילדה טובה כל מה שהמורה הכתיב, בשעה השניה זה לא קרה. למה לי לכתוב את כל הדברים האלה? ממילא אני הכול לומדת מספר עזר שיש לי וזה סתם נראה לי מיותר. ניסיתי להקשיב כמה שיותר. בשעור השני בעיקר ציירתי וסתם העתקתי כל מיני ציונים ממחברות וכו'.
6 חינוך גופני עשינו כל מיני תרגילים ואז חצי סיבוב הליכה מחוץ לביה"ס. היה חם.
חזרתי הביתה, אכלתי ונחתי עד שעה 17:30 ככה. בעצם זה היה בסוף שעה שבע בערב, אבל כבר הייתי ערה. אז סתם עשיתי כלום. המורה הפרטית שלי ללשון (משנה שעברה) התקשרה אליי וזה שימח אותי, היא ממש נחמדה. אני מתגעגעת אליה.
ועכשיו אני מכינה כבר איזה שעתיים שעורי-בית בערבית, אין לי כוח לזה ואני כל הזמן עושה הפסקות. לא נורא, מחר אני מתחילה בשעה עשר.
וקיבלתי היום את הכרטיסים ללונה-פארק שאני הולכת עם ידיד שלי ואחותו ביום שישי הקרוב ב"ה. אני אפסיד שעה אחת של ביולוגיה... כבר תכננתי את זה ככה. |כוכב|שאלת היום- רוב המורים שהיו לי שנה שעברה נשארו, רק שלושה אאל"ט התחלפו. אלה שנשארו: המחנכת שהיא גם המורה לספרות, המורה לחנ"ג, המורה לביולוגיה והמורה לערבית. אלה שהוחלפו: המורה לתנ"ך, המורה למתמטיקה והמורה להסטוריה.