בוקר טוב
-יום שלישי

liorhikri1991

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif-יום שלישי../images/Emo13.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: כמה מורים חדשים בערך יש לכם ובאיזה מקצועות?

JumpInTheFire

New member
רביעי?

וואי, אין לי זמן בקושי לכתוב אז אני נעלמת מה עשיתם/מה תעשו היום? לימודים כמובן, ואולי אצא עם חברה שלי לאנשהו לכבוד יום ההולדת שלה ואלמד למבחן שאלת היום: כמה מורים חדשים בערך יש לכם ובאיזה מקצועות? הרבה. אני חושבת שבכל מקצוע חוץ מאנגלית ומתמטיקה (שזה מעולה. יש לי את המורה למתמטיקה הכי תותחית בעולם)

eva133

New member
אמ..

כרגיל לשבוע הזה פותחים את היום עם ביה"ס שאלת היום: כמה מורים חדשים בערך יש לכם ובאיזה מקצועות? יש מורה חדשה לקבוצה של 3 יחי' כי המורה שלי אוטוטו יוצאת לחופשת לידה וזהו נראה לי

Gilat18

New member
בוקר אור

מה עשיתם/מה תעשו היום? עכשיו אני בעבודה, סיימתי הכל אז אני סתם מתבטלת ושותה תה בערב כשאחזור אני אלך לישון כנראה כי אני חולהההההההה :( שאלת היום: כמה מורים חדשים בערך יש לכם ובאיזה מקצועות? 0

lonush

New member
לא חשבתי שאתה עדיין באתמול../images/Emo3.gif

הייתי בתיכון, אחר"כ ניסיתי למצוא עם אבא שלי ספריה חדשה ולא מצאנו ממש משהו:S בהמשך אני אעשה שיעורים בתימטומטיקה ובתנ"ך ואקרא בספר המגניב שלי באנגלית מחר אני לומדת רק שעתיים, יאיאיא
חבל שזה באמצע היום:( שאלת היום: כמה מורים חדשים בערך יש לכם ובאיזה מקצועות?תשובת היום
יש לי מורים חדשים בהיסטוריה, ספרות, ביוכימיה (המורה חולה),אנגלית, ממ.. נראה לי שזהו:S זה יוצא 4 מורים חדשים

../images/Emo39.gif

בצפר:
1-3:כימיה:סתם למדנו משו חדש לא יותר מידי מסובך,3/4 מהשיעור לא היה לי כח לכתוב...
4:הסטוריה:לא הסבירה משו חדש...היא בקושי מלמדת,יותר חוזרת על הספר וקצת נותנת רקע...
5-6:אנגלית:התחלנו באמת לעבוד לקראת הבגרות,היא דיברה איתנו על הפרוג'קט-יש לנו נושא גג די דפוק[60 שנה לישראל...]והם גם מחייבים אותנו לכתוב את הפרוג'קט בקבוצות:(וגם דיברנו על מכתב לבקשת מידע,ובסוף השיעור היה מצחיק
7:חלון:כולם למדו למתמטיקה.הדר לא.מי תיכשל
8-9:תושב"ע:אני וזאתי שלידי ניסינו לעשות תרגילים במתמטיקה,הוא תפס רק אותי פעמיים.חוצמזה היה משעמם. מחר מתטיקה
ואז סיור לחודש אלול בחברון ובי-ם
שאלת היום: כמה מורים חדשים בערך יש לכם ובאיזה מקצועות? אממ:הסטוריה,אנגלית,מחשבת,תושב"ע,והמחליפה של ספרות עוד אפעם לא לימדו אותי-5 מורים חדשים[כשהמורה לספרות תחזור מחופשת לידה זה יהיה 4],והאמתי המורה לתנ"ך לימד אותי אבל לא תנ"ך אלא בקיאות שזה ממש צורת לימוד שונה.

ימים מגעיליםםם

מה עשיתם/מה תעשו היום?היום למדתי המון,כמה חומר אפשר להכניס לתוך ראש אחד קטן ועייף כמו שלי ביום אחד? רק התחלנו ואני לא עומדת בזה. שאלת היום: כמה מורים חדשים בערך יש לכם ובאיזה מקצועות?מורה חדשה לספרות,מורה חדש להבעה ומורה חדש לאזרחות(סתם מניאק). קיצור אני לא מאושרת.

חח גם אני!

למדתי היום עד 4 ורבע שאני לא רגילה לכך והצטרפו איזה 3 מורים חדשים לא"י,מטמתיקה,פסיכולגיה,ושנה שעברה הצטרפו 4 מורים חדשים שעזבו כזה מהר..בפסיכולגיה,א"י והיה מורה אחד שהחליף לזמן קצר תמורה למגמה שלי,ו2 לתורה.אני מרגישה שמכניסים כל אדם ללמד ..באמת..אבל לפחות מלמד טוב.

liorhikri1991

New member
היום שלי...יום רביעי כמובן../images/Emo6.gif

היום היה יום נחמד בתיכון,אבל אני כל יום חוזר עם כאב ראש,אני חייב לעשות עם זה משהו. יש לי מבחן במתמטיקה 5 יח"ל עוד שבוע על כל החומר של י' ככה שיש לי לחרוש כל השבוע על מתמטיקה ואני מתחיל עכשיו ממש. המורים החדשים שלי:היסטוריה מורה חדש שיש איתו שיעור מחר,מורה חדשה לביוכמיה וביוטכנולוגיה שהיא חולה ויקח זמן עד שנראה אותה(רק שלא נדפק בסוף בבגרות בביוכימיה),מורה חדש למתמטיקה שלימד אותי פעם 3 שיעורים,הוא בסדר אבל מביא טונות של ש.ב,מורה חדשה לאנגלית שהיא ממש ממש טובה ומורה חדשה לספרות,מורה תמניה כזאת שמדברת המון ויודעת ללמד טוב לדעתי
וזהו,תהנו,אני הולך לחרוש למתמטיקה:-8

כל כך תפסיקו להתבכיין..

חכו לצבא.. אני מתה ללמוד כל יום עד 3 מצידי כל היום העיקר שיהיה מתמטיקה ספורט ומחשבים חחח

Double U

New member
ובכן!

בית ספר מ8 עד 3, אח"כ נפגשתי עם חבר שלי, אכלנו במקדונלדס, הלכנו אליו הבייתה והיה מצחיק
נוסטלגיות. והתשובה היומית - יש לי מורים חדשים בכימיה, ספרות, אזרחות ואנגלית.

Unaffected

New member
ממממ

למדתי עד 2 וחצי,חזרתי הביתה והלכתי לישון
ומממ.. יש מורים חדשים לספרות והיסטוריה וחינוך תעבורתי שזה מקצוע שלא היה שנה שעברה..

Summer moved on

New member
היום היה יום ארוווווווווך.

אבל עבר מהר יחסית. היה מצחיק באזרחות:p הממ יש לי מורים חדשים במת', תנ"ך, ספרות.

Shirley808

New member
יום רביעי ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

1-2 אנגלית במשך שעתיים לא עשינו כלום בכללי. סתם כל מיני דברים של פתיחת שנה. שמענו כל מיני שירים ועשינו פעילויות, לכו תבינו. בזמן הזה ניסיתי לקרוא פעמים עיתון והמורה לא הרשתה לי (מחלקים אצלי בביה"ס כל בוקר עיתון בשער
) 3 מתמטיקה חשבון דיפרציאלי, או איך שלא כותבים את זה. היה נחמד, המורה ממש מייבשת ולא כמו המורה של שנה שעברה. בהפסקה סתם הייתי בחדר של הרכזת וגלשתי לי באינטרנט. היא מרשה חופשי להיות שם והייתי לבד בחדרה, מה שהכי טוב.
4-5 היסטוריה בשעה הראשונה כתבתי יפה כמו ילדה טובה כל מה שהמורה הכתיב, בשעה השניה זה לא קרה. למה לי לכתוב את כל הדברים האלה? ממילא אני הכול לומדת מספר עזר שיש לי וזה סתם נראה לי מיותר. ניסיתי להקשיב כמה שיותר. בשעור השני בעיקר ציירתי וסתם העתקתי כל מיני ציונים ממחברות וכו'. 6 חינוך גופני עשינו כל מיני תרגילים ואז חצי סיבוב הליכה מחוץ לביה"ס. היה חם.
חזרתי הביתה, אכלתי ונחתי עד שעה 17:30 ככה. בעצם זה היה בסוף שעה שבע בערב, אבל כבר הייתי ערה. אז סתם עשיתי כלום. המורה הפרטית שלי ללשון (משנה שעברה) התקשרה אליי וזה שימח אותי, היא ממש נחמדה. אני מתגעגעת אליה.
ועכשיו אני מכינה כבר איזה שעתיים שעורי-בית בערבית, אין לי כוח לזה ואני כל הזמן עושה הפסקות. לא נורא, מחר אני מתחילה בשעה עשר.
וקיבלתי היום את הכרטיסים ללונה-פארק שאני הולכת עם ידיד שלי ואחותו ביום שישי הקרוב ב"ה. אני אפסיד שעה אחת של ביולוגיה... כבר תכננתי את זה ככה. |כוכב|שאלת היום- רוב המורים שהיו לי שנה שעברה נשארו, רק שלושה אאל"ט התחלפו. אלה שנשארו: המחנכת שהיא גם המורה לספרות, המורה לחנ"ג, המורה לביולוגיה והמורה לערבית. אלה שהוחלפו: המורה לתנ"ך, המורה למתמטיקה והמורה להסטוריה.

© h i l a ©

New member
"קצת" באיחור

אמ.. אתמול התאמנתי לריצת 2000...ממש אחרי זה אבא שלי גרר אותי לעזור לו במשהו (והיה פאקינג 12 בצהריים! איזה חום!!!) ואגב סיימנו ב3 וחצי בצהריים
.. מזל שרצתי לפני כי אחרת הייתי מוותרת... אין לי מורה אחד שלא חדש! חוץ מהמורה לספורט ובמגמה... גם בהיסטוריה, בתנ"ך, במתמטיקה, באנגלית, בספרות, שיעור מחנך (XD) וחינוך תעבורתי (אבל זה מוצדק כי יש את השיעור הזה רק לי"א) בכולם יש מורים חדשים.. אין לי מושג אם חדשים חדשים אבל מה שבטוח אף פעם לא לימדו אותי.. זה די מבאס כי שנה שעברה היו לי מורים ממש טובים...

למעלה