בוקר טוב
יש לנו טבעות!!

*שיר

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif יש לנו טבעות!!

איזה כיף לנו!
אחרי שהסתובבנו ביום רביעי בקניון אביב וכולם עשו לנו פרצופים של "איך-נזכרתם-רק-עכשיו-בטבעות" ודפקו לנו מחירים בשמיים (חוץ מ"רביד", אבל זה סיפור אחר) לקחנו את עצמנו במוצ"ש לקניון איילון (ותודה לשירי71). מחנות אחת סילקו אותנו בבושת-פנים כי אנחנו קרובים מדי לארוע (נו, באמת) אבל בחנות השנייה התקבלנו במאור פנים והם בכלל לא התרגשו מזה שהחתונה עוד שבועיים. שם גם מצאנו במהירות הבזק טבעות בדיוק כמו שרצינו, ושהיו בדיוק במידה שלנו!!! אז עכשיו נרגעתי, יש טבעות (במחיר פנטסטי) ואפשר לערוך את טקס הקידושין

*שיר

New member
בסתם חנות בקניון ../images/Emo13.gif

בשם "היהלום הכחול". למרות שהטבעות שם לא היו מדהימות או מעוצבות-מי-יודע-מה, זו היתה החנות היחידה שבה מדדתי טבעת שבן זוגי אהב.

*שיר

New member
לא, כמו שחשבתי... הוא לא אוהב טבעות

"עם נוכחות" למרות שאני אוהבת יש לךי אצבעות די דקות, אז הוא אומר שטבעות גודלות נראות עלי מגושמות, ואילו טבעות עדנות עושות לי אצבעות יפות. נו, אני יכולה להתווכח עם זה? בסוף קנינו טבעת בזהב מט עם עיטור עדין בזהב בוהק.

הילית*

New member
תתחדשי! קניתם גם לו?

שתדעי לך שטבעת זה דבר מאוד חשוב. את לא יודעת איך אני נהנת כל פעם להסתכל על הטבעת שלי...

*שיר

New member
באופן אבסורדי דווקא הוא היה הבעייתי

הוא רצה טבעת זהב דקה-דקה, ודווקא את זה לא היה קל למצוא (או שמצאנו במחיר מוטרף לגמרי של 650 שקל) לי בחרנו טבעת חמודה שלא תמאס (אני מקווה)

*שיר

New member
אופס, לא עניתי לך בכלל... מבולבלת ../images/Emo6.gif

אז כן, בחנות הזו מצאנו לא טבעת בדיוק כמו שהוא רצה ובדיוק בגודל שלו ובמחיר סביר

שירי71

New member
שיר!!!!

איזה יופי, תתחדשו! שם אייל הזמין את הטבעת שלו ואמרו שזה יקח שבועיים אבל תוך שבוע היא היתה מוחכנה (Rק עוד לא הלכנו לקחת). איזה טבעת הוא לקח? (בסוף עם ההתאמה בטעמים שלנו זו תהיה אותה טבעת) תתחדשו תתחדשו!

*שיר

New member
לקחנו את הטבעת הכי פשוטה שיש

עיגול זהב חלק (עשו לו אותה מאט) הכי דק שיש. זה מה שהוא רצה כל הזמן. (זאת שעלתה 250 שקל) מה אייל בחר? את שלך קנית בסופר גולד? נכון? משם נפנפו אותנו...

שירי71

New member
מוזר לי

שנפנפו אתכם אלינו המוכרת היתה מאד נחמדה כנראה זה עניין של מי המוכר אבל אם נפנפו טוב שלא קניתם שם. בטח זה היה הבחור ולא האישה המבוגרת. אייל לקח מזהב לבן מאט הכי דקה שיש, עם איזה מין דוגמא שלא ברור לי איך לתאר אותה מעין ריקועים בצורות לא חוזרות על עצמן. המחירים ביהלום הכחול פשוט מצחיקים...את שלו קנינו בשלוש מאות ומשהו קרוב ל400 אבל רחוק מהמחירים בדיזי´

*שיר

New member
היתה שם מוכרת צעירה ששמעה שהחתונה

אוטוטו היא נבהלה ואמרה שהיא לא מוכנה לדבר איתנו. אז באמת הלכנו. אנחנו כבר רגילים שבכל מקום שואלים אותנו מה לקח לנו כלכך הרבה זמן...

אתי@

New member
תתחדשו ../images/Emo20.gif גם אני מצאתי 2 טבעות

חמודות - מה שנותר זה להחליט איזה מהן לקחת! למי שהיתה במפגש - אחת מהטבעות היא טבעת כמו של בצ´ול.

*שיר

New member
תודה!ממש ירדה לי אבן מהלב עם הקניה

כבר דאגתי שלא נמצא טבעות בזמן...

רחלי1

New member
נורא נורא כייף למצוא פתאום בשיא

הקלילות את טבעת / שמלת / נעלי (וכמובן - גבר.....) החלומות, בלי לדשדש יותר מדיי בדרכים. איזה יופי. שהכל ילך בקלות, תמיד!!!! נשיקות

למעלה