בוקר טוב
כואבת לי הבטן

*שיר

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif כואבת לי הבטן ../images/Emo5.gif

יש לי בחילה, אני לא יכולה לאכול שום דבר ואפילו ההפוך של הבוקר
לא היה לי טעים... יכול להיות שאני מתרגשת!?
עוד שלושה ימים למניאק!!

הילית*

New member
או שאת בהר..... (סתם.....)

ועוד איך את מתרגשת... זה ברור ! איזה כייף לך !!!!

*שיר

New member
../images/Emo6.gif

טוב, לקחתי קצת רסקיו, אולי זה יעזור קצת.

אתי@

New member
יווווווווווו אם את בלחץ - את יודעת

לאן לפנות, לא
ואם את רק מתרגשת - אז תהני מזה כי עוד תתגעגעי לימים שלפני החתונה

שששיייייררררררר******, הייתכן

שאת אנושית???? ומתרגשת שלושה ימים לפני החתונה??????? לא יתכן!!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב, ספרתי הבוקר, ויש לי כולל היום עוד 9 ימי עבודה עד לחתונה (כי יש מלא חגים באמצע. לאור היום שהיה לי אתמול, מזל שכך....

*שיר

New member
../images/Emo13.gif נראה לי שזה באמת פתאום הגיע

אלי... ובגדול..
רציתי להתוודות ולספר לכן שאני לא לוקחת חופש מהעבודה לפני, רק כדי שאני אוכל להמשיך ולגלוש בפורום (אין לנו מחשב בבית). ג´אנקי אמיתית, הא?

הילית*

New member
שיר, את לא נורמלית...

חובה לקחת חופש יום לפני החתונה (אלא אם כן את רק באה לכמה שעות...) תנסי קצת להירגע...אצלי זה היה אחרת אבל זה היה התכנון

*שיר

New member
טוב, טוב, אל תבהלו, הגזמתי קצת ../images/Emo11.gif

אני מתכוונת לעבוד רק חצי יום ביום רביעי וביום חמישי. אין לי כלכך ברירה, פשוט יש לי המון דברים לסיים (הלקוחות מחכים
), אז לפחות אני מנסה לראות את היתרונות שבעניין.
חוץ מזה, אם אני אשב בבית אני אשתגע מהלחץ!

*שיר

New member
כן! ../images/Emo19.gif

כמעט סיימנו עם השולחנות. אני רק צריכה לעדכן את האקסל ולקבל שרטוט של מפת הגן עם פריסת השולחנות. ביום ראשון הייתי ב"טיפול יופי אחרון"
היה מאוד כיף, רק שאחריו יצאו לי כמה חצ´קונונים קטנים... אני מקווה שכולם יילכו עד יום ששי.

הילית*

New member
אני אגלה לך בסוד...

שאני רוצה לתת לאמא שלי מתנה ליום ההולדת טיפול יופי אצל אופירה... היא כ"כ נהנתה לראות אותי בטיפול האחרון שהחלטתי שאני צריכה לתת גם לה את ההנאה הזאת...

הילית*

New member
ולגבי החצ´קונים....

אומרים שעד החתונה הכל יעבור.... (בידיעה שזה נורא רחוק) אבל כמה שהמשפט הזה כ"כ קרוב....

*שיר

New member
הילית, זו מתנה נהדרת! ../images/Emo77.gif

את ממש בת למופת!!
ואני באמת מקווה שהכל יעבור עוד יומיים. יש לי גם חתך קטן אבל מכוער בכף יד (אלוהים יודע מאיפה הוא בא) והוא ממש מעצבן. הבטיחו לי שעד החתונה זה יעבור, אז מה יהיה?!

הילית*

New member
אני שבועיים לפני החתונה נפלתי

נפילה מאוד רצינית על הטוסיק והגב. היו לי כאבים איומים ובקושי הלכתי ביומיים הראשונים. כולם אמרו לי שאני חייבת ללכת לרופא בעיקר בגלל החתונה. ידעתי שהפתרון הכי טוב בשבילי הוא מנוחה ולא היה לי זמן ולאחר עוד 4 ימים עוד פעם נפלתי.... בסופו של דבר עד החתונה זה עבר לי אבל...עד היום אני מרגישה כאבים פה ושם...

*שיר

New member
זה בטח היה נורא מלחיץ, לא?

ועוד כל הסיפור עם אח שלך... איך הסתדרת עם הכל? הילית, בחיי, את פשוט מדהימה.

שרונס

New member
בוקר טוב לשיר המתרגשת! ../images/Emo42.gif ../images/Emo65.gif

נו, הגיע הזמן שתתרגשי קצת, לא? אני חייבת להגיד שאני לא מבינה איך החזקת מעמד בגבורה ולא התרגשת עד היום. החתונה שלנו עוד קצת פחות מחודשיים ואני לא מעיזה לחשוב על החתונה בגלל ההתרגשות הרבה שהרעיון עצמו מעורר... בכל מקרה, שיהיה לך יום נהדר ורגוע עד כמה שאפשר... שרון.
אה, כן, ותאכלי בננות
אם כואבת לך הבטן, זה מאוד מרגיע.

למעלה