בוקר טוב לכולם,מתי המפגש הבא?
אני מנסה במילים מה שאני לא יכולה ב ציור .... מחכה לשעה ארבע לצאת מהבית ...אני על הרציף בת גלים ... היו כמה נשים מבוגרות ..וצחקתי לעצמי ..אולי אחת מהם נוסעת למפגש.איך אני אדע? נסיעה ברכבת ישראל ממש תענוג. שעה חמש וחצי היתי כבר בקניון עזריאלי,ושוב הסתכלתי לכל אשה וגבר ,אולי אחד מהם הולכים לקוון יוטבתה. בפתח היתה מלצרית..בקשתי שתגיד לי איפה השולחן של יעלי. יעלי לא עובדת היום ...אבנתי שיש מלצרית בשם יעלי ...והיא לא יודעת איפא יעלי שלי .עד שאחד הבחורים הפנה אותי בסוף ימינה .אני אממי ...מי אתן? הציגו את עצמם ...לא תפסתי כלום משהי הסתובבה יותר מכולם ,אבל הראש שלי מבולבל מכל השמות . תזכירי לי בבקשה ,מי את? אני חושבת שחזרתי פעמיים על השאלה... אני יעלי ....באותו זמן היגיע בחור גבוע ונחמד,לא היה קשה לנחש...או סבא אורי או דני ..אני היתי בטוחה שזה דני ,זה היה בדיוק כמו שאני תיארתי לעצמי ..הצוציק שבחבורה (בין הגברים) האמת ידעתי שסבאאורי אמר שלא יבוא . הצטערתי שלא בא.. אבל זאו זה . היגיע עוד גברת ..יעלי היכירה אותה ,גם דני . זו היתה מקסימה והיא מקסימה ומאוד שקטה גם .הפתעה שלי היתה כשסבאאורי היגיע .זה הגבר הראשון בפורום ..והוא נראה צעיר ..הסתכלתי לכולם ,היה לי קשה לקרוא את הגיל של כל אחד .אולי היתי צריכה מראה לעשות את ההשוואות אתי .. לאט לאט כולם היו בנות עשרים .לבסוף היגיעה עוד אחת בת עשרים שחיבקה אותי ,זו הבחורה שלחמה שהפורום יהיה קיים חונה לרגע ,חונה ובורחת מפורום לפורום ,עם תמונות סיפורים ומילה טובנ לכל אחד .יעלי היתה מלכת הפורום ,עם הזר פרחים ,חילקה לנו בלונים ...אף אחד לא היה בדיאטה , סבא אורי כרגיל ...פעם וירטואלי והפעם במציות ..חילק לנו מתנות ...ובסוף ..ממש יום הולדת אמיתית "מזל טוב לך יעלי" נתנה לנו שקית הפתעה ...טוב חברים שלי נחמדים ...זה הסיפור שלי הראשון בחיי בעיברית (מבקשת סליחה על הטעויות) גמר חתימה טובה לכולם ועוד הרבה פגישות וימי הולדת לבלות ביחד