בוקר טוב
ליום פורח| בלון|

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב../images/Emo42.gif ליום פורח| בלון|

שלום לכם מכריי (עכשיו אני מכירה), אמש הייתי כל כך עייפה שרק חיפשתי היכן קיצור הדרך למיטה. הבוקר התעוררתי עם חיוך על השפתיים ושירה בלב, הוספתי לפנקס זיכרונותי עוד זיכרון נפלא. מפגש אדיר. יעלי

maxima

New member
בוקר טוב יעלי וכולם........./images/Emo24.gif

שחר עולה ציוץ ציפור באופק מזרח מאדים הרקיע קרן ראשונה של אור בוקר יום חדש מפציע אני שרויה בנים ולא נים ספק חולמת בינות עננים על העץ מקהלת ציפורים תשורר אט אט מסביב העולם מתעורר עולמי מתמלא צלילים ורגשות פוקחת עיני לתקוות חדשות.

yaely2

New member
מנהל
מקסימה השיר והשפנים מקסימים../images/Emo23.gif

שלום לכל חבריי בפורום, בפגישה אתמול נתבקשתי לכתוב בפורום את שקראתי בפגישה. יעלי

maxima

New member
תודה ילעלי...ותודה לסבאאורי../images/Emo140.gif

על חוברת הקולז'ים היפה.

מנורה

New member
בקר אור ונעים לידידי החדשים../images/Emo24.gif

יעלי לא פלא שהיית עיפה ההתרגשות הרבה והרצון שהכל יצליח ויהיה נעים ובכן עשית זאת בגדול היה כיף ושוב יום הולדת שמח והלואי ונחגוג עוד הרבה ביחד.

שרה16

New member
בוקר נפלא ממני ומבאיה../images/Emo13.gif

שיהיה לכולם יום מקסים

emmy5

New member
תודה... ..../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo168.gif../images/Emo24.gif

מה שכולם אומרים במילים , אני.......ראו לבד ...

yaely2

New member
מנהל
לאמי, איזו תמונה נפלאה ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

לאמי ולכולם, ממש נהנית ממה שאתם מביאים הנה. התמונה של אמי כל כך ססגונית שממש קשה להסיר ממנה עין. דרך אגב בהשראתכם למדתי היום לשלוח קובץ, אך לא לגמרי. כתבתי למקסימה כמה השיר שלה יפה ובטעות נשלח לי הקובץ של מה שהקראתי אתמול במפגש. אמא שלי הייתה אומרת: "שזו תהיה הדאגה האחרונה שלך" ובכל זאת לא נעים לי יעל

emmy5

New member
עכשיו אני אספר לך סוד...

זה המפית מיוטבתה אבל את הית כל כך נרגשת שלא שמת לב

yaely2

New member
מנהל
ח ח ח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אמי שלום, עכשיו אני אגלה לך סוד, "לא הכי חשוב מה יש לך, חשוב מה אתה עושה עם זה" וכולם יסכימו איתי שאת עשית ממפית יוטבתה דבר גדול. יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,מתי המפגש הבא?

אני מנסה במילים מה שאני לא יכולה ב ציור .... מחכה לשעה ארבע לצאת מהבית ...אני על הרציף בת גלים ... היו כמה נשים מבוגרות ..וצחקתי לעצמי ..אולי אחת מהם נוסעת למפגש.איך אני אדע? נסיעה ברכבת ישראל ממש תענוג. שעה חמש וחצי היתי כבר בקניון עזריאלי,ושוב הסתכלתי לכל אשה וגבר ,אולי אחד מהם הולכים לקוון יוטבתה. בפתח היתה מלצרית..בקשתי שתגיד לי איפה השולחן של יעלי. יעלי לא עובדת היום ...אבנתי שיש מלצרית בשם יעלי ...והיא לא יודעת איפא יעלי שלי .עד שאחד הבחורים הפנה אותי בסוף ימינה .אני אממי ...מי אתן? הציגו את עצמם ...לא תפסתי כלום משהי הסתובבה יותר מכולם ,אבל הראש שלי מבולבל מכל השמות . תזכירי לי בבקשה ,מי את? אני חושבת שחזרתי פעמיים על השאלה... אני יעלי ....באותו זמן היגיע בחור גבוע ונחמד,לא היה קשה לנחש...או סבא אורי או דני ..אני היתי בטוחה שזה דני ,זה היה בדיוק כמו שאני תיארתי לעצמי ..הצוציק שבחבורה (בין הגברים) האמת ידעתי שסבאאורי אמר שלא יבוא . הצטערתי שלא בא.. אבל זאו זה . היגיע עוד גברת ..יעלי היכירה אותה ,גם דני . זו היתה מקסימה והיא מקסימה ומאוד שקטה גם .הפתעה שלי היתה כשסבאאורי היגיע .זה הגבר הראשון בפורום ..והוא נראה צעיר ..הסתכלתי לכולם ,היה לי קשה לקרוא את הגיל של כל אחד .אולי היתי צריכה מראה לעשות את ההשוואות אתי .. לאט לאט כולם היו בנות עשרים .לבסוף היגיעה עוד אחת בת עשרים שחיבקה אותי ,זו הבחורה שלחמה שהפורום יהיה קיים חונה לרגע ,חונה ובורחת מפורום לפורום ,עם תמונות סיפורים ומילה טובנ לכל אחד .יעלי היתה מלכת הפורום ,עם הזר פרחים ,חילקה לנו בלונים ...אף אחד לא היה בדיאטה , סבא אורי כרגיל ...פעם וירטואלי והפעם במציות ..חילק לנו מתנות ...ובסוף ..ממש יום הולדת אמיתית "מזל טוב לך יעלי" נתנה לנו שקית הפתעה ...טוב חברים שלי נחמדים ...זה הסיפור שלי הראשון בחיי בעיברית (מבקשת סליחה על הטעויות) גמר חתימה טובה לכולם ועוד הרבה פגישות וימי הולדת לבלות ביחד

maxima

New member
אמי....איזה יופי של תיאור......./images/Emo140.gif

מרגישה כאילו הייתי איתך בכל הזמן הזה

emmy5

New member
אני צריכה עוד מפגש מיוחד בשבילך

ישבנו קרוב ו רחוק אחת מהשניה כדי להכיר אותך ו חבל...אני כנראה עוד לא מכירה אותך מספיק טוב גם מהפורום .צירפת שיר מעניין ....אני יודעת שהית עסוקה עם הנכדים ...אני גם יודעת שאת מקסימה כמו השם

maxima

New member
תודה לך אמי........./images/Emo24.gif

המפגש הבא נחליף מקומות נשב סמוכות זו לזו ונטיב להכיר וגם מהפורום עצמו אפשר להכיר ותמונה יפה שאני אוהבת

dani 123

New member
עכשיו חזרתי מהעבודה

וראיתי איזו התכתבות ענפה היתה מהבוקר. נהנתי מאוד ותודה לכולם

שרה16

New member
מישהו מכיר את התוכנה הזו..

איך שואבים משם ציור? http://office.microsoft.com/clipart/results.aspx?Query=Birthday&Scope=MC&PoleAssetID=MCJ02954250000&iStartAt=13&CTT=1&Origin=EC790000121033&QueryID=ZcA4_ARDTT

dani 123

New member
נראה לי כי צריך להתקין במחשב

ואז להעתיק את התמונות

לייציק

New member
או הו, מה זה פה? ממש הצפה... ../images/Emo22.gif

השארתם לי המון שעורים להכין... בלי כל התחשבות....
כל היום חיכיתי לרגע הזה והנה הוא בא ...
חזרתי מהעבודה חלשה, על הפנים... (שילוב "קטלני של אנטיביוטיקה ואדקס פורטה שאני לוקחת בגלל דלקת שיש לי בשן בינה). בקושי הספקתי לוח קצת והנה מגיע טלפון מהבת... "אני באה עם תומר, צריך לקנות לו בגדים לסתיו, הכל קטן עליו..."
"צריך..." יעני "אמא, את צריכה לקנות לו בגדים ..." האמא תמיד מבינה את הרמזים... יצאנו לאזור התעשייה, קנינו גרדרובה לחמודון המקסים שלי... חזרנו, אכלנו ארוחת ערב (אחרי אמבטיה לילד כמובן...) ונוסעים הביתה... אבא כבר מחכה לנו שם עם התאומים, יעני " מ ת ג ע ג ע ..."
..."סבתא, בואי תלווי אותנו לאוטו..." נו טוב, כמובן, איך אפשר שלא ...? אז, לוקחים כבר את הכלבות למטה, נפרדים... נישוקים וחיבוקים ... סיבוב מקוצר ומהיר לכלבות ... והנה אני כאן... עושה שיעורי בית, מתעדכנת, נהנית ומתבשמת מהאווירה החמה, משנסת אצבעות ויאללה לכתוב ... אז שתדעו ש- ה ת ג ע ג ע ג ע ת י לכם ידידי ...
המשך יבוא ...

bimbo.

New member
אמי יקרה, אני מוקסמת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה