בוקר טוב ../images/Emo42.gif לילה טוב../images/Emo199.gif אז איך ....
אז איך עבר עליכם היום???
ספרו קצת מה עשיתם בבוקר איך היה בבצפר[ אוו בכול מסגרת כלשהיא],מה אתם עושים עכשיו[אוכלים,רוקדים,הולכים לאיפשהוא] ואם יש לכם תוכניות להיום?.....................
נמאס לייייייייייייייייייייייייייייייייי#$@$#@!~#@$!@$1212 לא אוהבת אף אחד כולם זונוט $%^)#$@$)(*&^%@#$)^@(%Y*^O)#$R&$@#%#%^$^%($^)$#^)$%^)$^T)W#$%#)$%^)$%^P%&(B)$%)@#%(^)$%$_*)_($%#)%$%)#%)$^*$^)#$$^ 4!#$^)%%^)(^E$%@#$&^*)(*)(^%^$%#$@#!@#&^)_(*)****&)(*&^&*)&&&&$%*)R*)$*)%^*$)(*Y&^^)(*&*)()O*(*&)$%^&&*)(*)(*)&%^$)_(_(*^^&__))^&%^&*)(_&_&!@#$%^&*)(_+++__()*&^%$#@!~!#^)&))I&&*)^&&^&&^*)&)( 948-$^%)@#$$*^#$I*##%I)#%FTI*C%)#@D@$$~)(!CF#$)!#$~@$$$^$)$@#I)$^#)%&)(%$%*I%)%&*$^*!@#%@$@#)%%%%%%%%%%%@#$)#!%!*#$($%)$)%)%)%%)%!!!@@##$$#%$^%^&*&&^&*%^)@#$)I#%(@$)I@$)~$@)!)~#2
סיימתי ב12 קיבלתי 100 בהיסטוריה...תותחיייית אני ובמתמטיקה ירדו מלאאא ילדים מ4 יחידות אלינו וזה ממשששש מבאס כי היינו כיתה קטנה כזאת וילדים סטלנים ואהבתי תשיעור ועכשיו זה יהיה מעפןן והוצאתיייייי פטור מחנ"ג!!!!!!!!!! חחחחחחח אני רק צריכה להגיש עבודה בסוף שנה וזהו אהה ו.... א===========ל תבחרו סוציולוגיה.. פשוט אל !!!!!! אממממ וחוץ מזה החיים נחמדיםם.. חחח שיהיה יומקסים ילדודס [= האלה שעוד פה לפחות חח
התכוונתי למה רשמת ככה " [= האלה שעוד פה לפחות חח" ,את ההית רואה רבלדה לא?,,חחח עכשיו הפורם קצת רדום כי כולם עמוסים בלימודים ובכול מני אבל הוא מתחיל להתעורר חחח,את לא ההית פה הרבה זמן ?,כי ניראה לי שאני זוכרת אותך