בוקר טוב
לסופ"ש

בוקר טוב ../images/Emo42.gif לסופ"ש

וכמו בשבוע שעבר, שני דברים (חיוביים) שאתם מתחייבים לעשות עבור עצמכם במהלך הסופ"ש. אני
להיפגש עם חברים. יותר מדי ימים לבד - אני והמחשב, עוברים עליי. לא מעניין אותי שיש לי עומס, ה'לבד' הזה עשה לי עומס על הלב.
לכתוב קצת לעצמי. הזנחתי את זה (לימודים בראש סדר העדיפויות? לא מוכנה שזה יהיה ככה. הנפש שלי באה ראשונה)

BellA עלמה

New member
אני

לטייל קצת בטבע עם החבר תמיד עושה לי טוב. להמשיך לקרוא בספר שקניתי די מזמן לנסות לגעת כמה שפחות במחשב ואולי להפגש עם קרובת משפחה באיזה בית קפה

ניאו30

New member
צהריים טובים ונפלאים לכולם ../images/Emo42.gif

להבה-בהצלחה בלימודים! אבל לא לשכוח מדיי פעם לנוח ולהרענן... באשר לשתי הנקודות שלי:
היום בלילה יש לי מסיבה קצת שונה מהרגיל-לא רק ריקודים,אלא הפעם נפגשים עם אנשים שאני מרגיש קשר מאוד עמוק אליהם.רק שלשום נודע לי עליה,הזמינו אותי לשם מטעם המקום בו אני מתנדב.ואני עדיין זוכר את הפעם הקודמת שהלכתי למסיבה שאותם חברה הזמינו אותי אליה.ההשפעה של אותה מסיבה קיימת עד עצם ימינו ובטח תשאר איתי לזמן רב.בדר"כ אני הולך למקום מסויים ומיוחד ביותר שאני כל כך אוהב ונהנה בו,אבל כשיש משהו כזה מיוחד אז גם ההפסד שלי את המקום הרגיל מפנה מקום לטובת מסיבה שכזו.
אחרי כמה ימים מאוד אינטנסיביים,כולל הנקודה הראשונה למעלה שתהיה הלילה,הרגליים זקוקות לקצת מנוחה.אז בשביל זה קיימת השבת הבאה עלינו לטובה,בהחלט זמן טוב לנוח ולהרגע,אולי לקרוא משהו,אולי לכתוב,אולי לראות איזה סרט מוקלט או משהו אחר,בייחוד לאור זה שגם שבוע הבא הולך להיות עמוס בחוויות ובפעילות.

למעלה