בוקר טוב
! מה מיוחד לכם היום?

בוקר טוב../images/Emo42.gif! מה מיוחד לכם היום?

אני זאת שמנג'סת כל הזמן שכל יום יש בו דבר אחד טוב. אז הנה הניג'וס התורן.
אז מה מיוחד לכם היום? אצלי - היום משחררת את האיש שלי מבי"ח, והביתה. ("הילד" עשה צרות...) ואצלכם? תלתל

skito

New member
יום חופש... וסי היימן ../images/Emo79.gif נתנה לנו

ראשית רק בריאות (מקווה שלא משהו חמור) אמש נפתח שבוע הזמר העברי בפארק הירקון היה מופע ענק והכוכבת שלי סי היימן נתנה מופע ענקקקק ראי תגובתה היום יום מנוחה (ע"ח השבת שעבדתי) מרחף בעולם הנט והתמונות (המלצה) סקיטו כמו תלתל שאוהב לשאול שאלות ולא תמיד מקבל את התשובות שבת שלום (אומרים בסוף שבוע) אז למה השבת כל הזמן והשלום לא?

noa128

New member
האמת? שומדבר לכתוב עליו הביתה...

סתם יום עמוס לעייפה (עייפה זה שם המשחק היום..
) מחר יום חדש כבר אמרתי?

kisslali

New member
לי היה היום כאב ראש יחיד ומיוחד!

ומצידי שלא יהיו דברים מיוחדים אם הם כאלה... שיהיו סתם ימים משעממים ולא מיוחדים בכלל. ללי

LostInTheSky

New member
היה יום מגעיל מאוד!

בערב היה קצת יותר טוב, הלכתי ליום הולדת של חברה... ומרוב עייפות וחוסר שינה עשיתי שטויות... ודיברתי שטויות... וצחקתי על שטויות (מה שנקרא אצלנו מצב "כפית".... לכו תבינו)... בכל מקרה תיכף הולכת לישון (מקווה שבאמת לישון ולא להסתכל על התקרה)... רק רציתי לומר לילה טוב לכולכם... מצטערת שאני לא מגיבה, אין לי כח נפשי כרגע לכלום... מבטיחה להגיב מחר! לילה טוב לכולם.... וחלומות מתוקים .... LOST IN THE SKY

סליחה?

(סליחה שמעלה דיון ישן) מה, לצחוק משטויות ולדבר שטויות מרוב עייפות זה לא טוב??? תגידי לי מהר כי אתמול (בבי"ח) ובטוח שגם בעתיד אני כנראה עושה המון דברים לא טובים...
אמרתי לאיש (שיצא סופסוף מהנג'סת) שכנראה שלא אוכל לבקר אותו אחרי הניתוח (חודש מעכשיו) כי אגרום לו הרבה כאבים (מצחיקה אותו כל הזמן) ובכלל מישהי בפורום אמרה שזה כנראה לא טוב... אז? תלתל

LostInTheSky

New member
../images/Emo7.gif

לא אמרתי שלצחוק משטויות זה לא טוב. ההפך, אמרתי שלקראת הערב המצב רוח השתפר קצת... בכל מקרה, היום ... היה יום יותר גרוע מאתמול... ואני כבר מפחדת לדעת מה יהיה מחר... lost in the sky
לזכר ששת החיילים ההרוגים...

אז איך מודדים יום?

אם היה רע בבוקר ויותר טוב בערב - איך, איך הסיכום הכללי הוא "יום מגעיל"? בילבלתיני. עכשיו לא יודעת אם היום שלי היה אדום או כחול. שמיימית-לי -- רוצה לספר מה קורה? ספרי, יקירה. אם בא לך. תלתל

skito

New member
תכלת ../images/Emo108.gif../images/Emo57.gif../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

יום של אירועים

ראיתם מה-זה?! יצאתי מהבית אדמדמה
שבתי כחלחלה
. ומה יהיה מחר, שאלה השמימית שלנו...לפחות את יודעת שאת לא זיקית כמוני! מחר יום חדש לגמרי. למה לא להחליט שמחר יהיה טוב יותר מאשר היום ועל-זה ללכת? תלתל-כחול-
בליאויר --------------------------------
----------------------------- ששה נפרדו מאיתנו והעצב קורע לב ששה עזבו אותנו והותירו שש משפחות עם התחלה חדשה. זוכרת היטב - העצב הוא על פרידה קשה פרידה מיותרת שאפשר בלעדיה אילו ניתן לנו אילו. אבל הם - הם תמיד תמיד יישארו צעירים ויפים.

noa128

New member
יום ארוך-ארוך-ארוך-ארוך. שעושה

קולות של נג-מר. וברכות חמות לתלתל שלנו שהכחילה ובאה לצידי בשמחה. התחלה חדשה ונפלאה לך תלתל,

למעלה