בוקר טוב
מחפשת מידע על ארוחות

אתי@

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif מחפשת מידע על ארוחות

הבוקר ב-2 מקומות:
ניק צוק (נועה?)
מיכאלה האם יש למסעדות אתר? מישהו מכיר את תפריט ארוחת הבוקר? והמלצות ממקור ראשון יתקבלו בברכה
תודה

גידי42

New member
?

האם את מתכוונת לניר צוק השף של קורדיליה? והכי קרוב שאני מכיר זה מיכאלי במושב רישפון ועד כמה שאני יודע מניסיונות אין ספור להזמין מקום, הם פתוחים רק 3 ימים בשבוע ואין שם ארוחות בוקר.

אתי@

New member
../images/Emo12.gif אני לא יודעת, שמעתי המלצה בלי

הרבה פרטים. אני מלבטת בין ארוחת בוקר במלון הילטון, לארוחת בוקר במקום מיוחד אחר. יש המלצות למקום שיהיה יותר מוצלח מ"הילטון"? מבחינת אוכל / אוירה / שניהם...

SigurRos

New member
ארוחת בקר../images/Emo42.gif

במלוןיערות הכרמל חוויה נעימה וכיפית במיוחד: חורש טבעי,נוף של ים,אויר צלול ומרחיב סימפונות,שקט פסטורלי,ציוץ ציפורים ו....בקיצור חוויה מתקנת. מה גם שבסוף ארוחת הבקר או לפניה תמיד אפשר להתפנק עם איזה עיסוי שבדי,טז´יקי,לבנוני,הולנדי,תאילנדי,you name it,הם כבר ימצאו אותו ויוציאו ממנו את המיטב
שווה את הנסיעה!!!

SigurRos

New member
בהחלט../images/Emo9.gif ועוד רעיון../images/Emo41.gif

ארוחת בקר בסגנון ערבי-מחוספס באחד מכפרי הגליל.... יש לא מעט משפחות מארחות בכפרים השונים והחוויה החורפית נעימה באופן מיוחד: כפרים הטובלים בעננים כבדים ודרמטיים,ריח של אפיית טאבון על הבקר ומני צמחי בר המצויים בשפע בעונה הזו של השנה.תוסיפי לזה לבנה עוקצת ושמן זית מעולה והרי לך החטא השמיני:))) בון אפטיט!!! אני נהנתן?!...טוב נו...קצת

נועה ביפו חמודה אבל אם מזג האויר

גשום פשוט לא כדאי כי זה די פתוח. קפה נואר הוא לדעתי המקום עם ארוחת הבוקר הכי שוה והמקום יפה ומוקפד. נמצע ליד רוטשילד בת"א. כדאי להזמין מקום אם אפשר.

mica35

New member
להפך נועה דוקא בגשם

היינו בנועה לא מזמן בבוקר שישי שהיה מאוד גשום. הם עשו למסעדה מעין גג מפרספקט ועם יש גשם פשוט יושבים בפנים ליד התנור ושומעים את הגשם (רעש די חזק). היתה להם קצת בעיית נזילה מהגג (הוא היה חדש) אבל זה היה רחוק מהשולחנות אז זה לא הפריע.

פינליש

New member
הגולף בשפיים !

בצומת שפיים יש מגרשי גולף. זה מועדון פרטי אבל אפשר להיכנס חופשי לאכול ארוחת בוקר. נוף ירוק ירוק ירוק בלי סוף. אנשים יפים, אוויר נקי מוזיקה משובחת. המקום בו אוכלים הוא מן מרפסת שמשקיפה על כל הירוק. ארוחת בוקר ישראלית, יופי של אומלטים, גבינות סלט עם רוטב משובח, קפה ועוגה בסוף. בערך חמישים ש"ח לאדם. זה חצי שעה מת"א והבדל של עולם אחר. אנחנו בחבר´ה מאוד אוהבים פעם בחודש ללכת לאכול שם בשקט ובאווירה. למרות המקום המאוד יוקרתי, המכוניות הנוצצות בחניה ושעוני הרולקס אין הרגשה פלצנית של האנשים. מומלץ בחום.

גידי42

New member
כרמלה בנחלה

נמצאת בנחלת בנימין, מבנה מדהים, ביום יפה אפשר לשבת על המרפסת מעץ, שמזכירה את המרפסות בניו אורלינס, ולצפות למדרחוב. ארוחה מאד מאד טעימה ואומלט מהטובים שאכלתי.ממקורות יודעי דבר שמעתי שגם בערב כדאי מאד במיוחד ארוחת הטעימות. ומלון הילטון? מזנון מעל הסטנדרט המקובל בבתי מלון, אבל יקר מאד ולא שונה הרבה במהות מארוחת בוקר במלון.

אתי@

New member
ומה מכילה ארוחת הבוקר?

חביתה וסלט סטנדרטיים כמו בכל בית קפה? או משהו אחר ושונה (כי זה מה שאני מחפשת)?

oreo

New member
אם את מחפשת

ארוחת בוקר בופה אז ברמת השרון ברביבה וסיליה יש בופה נחמד לארוחת בוקר - לא כל כך זול לפי מה שאני זוכרת ואווירת בית קפה נעימה אבל לא מיוחדת במיוחד אבל מבחר עשיר וטעים. למנטה ריי אמורות להיות ארוחות בוקר טובות (כל מקום שמגיש פנקייק קונה אותי) והנוף שווה.

liti

New member
על מיכאלה,

זהו בית קפה חדש מאחורי בית הכנסת הגדול באלנבי. השף שם הוא פרנק אזולאי (המוכר מ"דלידג" ו"בלתאזר") בו מגישים כריכים, קישים, סלטים עוגות ועוד. לפי מה שקראתי, יש להם שני סוגים של ארוחות בוקר- קונטיננטלית (קרואסון וכו´) ומורחבת עם ביצים, גבינות, סלמון וגוואקמולה. בצהריים (11:00-16:00) יש עיסקיות ב- 29 ש"ח שכוללות מנה ראשונה, עיקרית ושתיה. מיכאלה- הר סיני 2 תל אביב. אגב, לא מצאתי אתר של אף אחת מהמסעדות.

shima

New member
דיקסי

אני אכלתי שם פעם בארבע בבוקר הר פנקייק שעוד ארבעה חברים לא הצליחו לעזור לי לסיים. שמעתי שהתפריט בבוקר, אמריקאי שמנוני ונהדר.

meravbr

New member
ממליצה גם על ארוחת הבוקר בדיקסי

הכל בסגנון אמריקאי טעים:
פרנץ' טוסט
פנקייקים
ביצים בכל סגנון עם הום פרייז מ-ע-ו-ל-י-ם (ציפס ברוטב פיקנטי מיוחד)
סטייק- אנד - אגז
אגז בנדיקט (מעולה)
יוגורט עם גרנולה (פחות מומלץ) פשוט ארוחת בוקר טעימה ועם מגוון רחב לבחור בו.

meravbr

New member
ועוד המלצה - קופי בר

בבוקר הבחירות לאחר שבחרנו (כמובן שלמפלגה הנכונה) החלטנו לאכל ארוחת בוקר מאוחרת במסעדה החביבה עלינו מכל - קופי בר. ארוחת הבוקר כוללת: 2 ביצים בכל סגנון + תוספות בתשלום; ירקות; גבינת שמנת; קוטג'; לחם וחמאה וריבה; סלט טונה; קפה; מיץ תפוזים (פריגת) = 29 שח. אם רוצים לשדרג אותה אפשר להוסיף סלט פירות (10 שח) ואז זה נקרא ברנץ'... יש גם ארוחת בוקר קונטיננטלית. מומלצת גם היא!

למעלה