בוקר טוב
מצאתי נעליים....

*שיר

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif מצאתי נעליים....

...אבל לא לחתונה...אלא סתם ליוםיום..
ולסיכום השוטטות: בדיזינגוף יש כמות ע-צ-ו-מ-ה של חנויות נעליים, אבל באף אחת לא היו סנדלים למידה שלי ובצבע שאני מחפשת
אתי@, ראיתי המון נעליים יפהפיות בצבע זהב ואני שוקלת לרכוש זוג כזה במידה ולא אמצא את אדום חלומותי. ראיתי נעלי זהב מקסימות בקליגולה (כמה זוגות שמצאו חן בעיני) וגם ב"ארו". עוד חנות עם נעליים יפות (ואולי אני עוד אחזור אליה) היא "אוסף פרטי" ליד טובל´ה. היו שם כמה זוגות פשוט מדהימים בזהב וכסף.
הילית, ראיתי המון נעליים יפות בצבע שמנת גם בקליגולה וגם ב"ארו", ובעוד הרבה חנויות אחרות (יש שם פשוט כמות היסטרית של חנויות). במרי לא היה שום דבר מעניין. גלזר´ס מחסלים את החנות, אז המחבר מצומצם, אבל המחירים ירדו... בגטייה הבעלים אמר שניתן להזמין כל נעל בכל עקב ובכל צבע, לפי בקשה. יש להם גזרות מאוד יפות, רק שלי זה לא היה כלכך נוח, ואני גם לא אוהבת את קונספט ההזמנה המיוחדת. אבל מי שזה מתאים לה, זה נשמע פתרון טוב.

*שיר

New member
אתי@, כתבתי לך פה למעלה על הנעליים

ראיתי המון נעלי זהב...

אתי@

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אמנם הסתובבתי בדיזינגוף ולא ראיתי שום דבר, אבל כנראה שאני צריכה לחפש יותר ביסודיות... ראית נעליים בזהב בהיר (נוטה לשנהב)???

*שיר

New member
אני חושבת שראיתי כאלה ב"אוסף פרטי"

(או אולי זה היה בקליגולה?! אני לא בטוחה) בכל מקרה ב"אוסף פרטי" היו יופי של דברים.

אתי@

New member
אולי אני אקפוץ היום לחפש???

נורא בא לי כבר לגמור עם הנעליים, זה ייתן לי הרגשה שהתקדמתי קצת בעניין הלבוש והמראה של עצמי בחתונה (בנתיים לא עשיתי כלום, רק הזמנתי שמלה...).

*שיר

New member
הייתי מציעה לך להזדרז כי עכשיו סוף

עונה והמידות והדגמים הולכים ואוזלים

אתי@

New member
אני יודעת... בסוף אני אלך מחר כנראה

היום אני אשב על עבודה בחשבונמות...

הילית*

New member
מנסיון. תתחילי לחפש נעליים...

אני הייתי בטוחה שאני אגמור עם סיפור הנעליים די מהר אבל מסתבר שיותר מכמעט כל הערבים השבוע התעסקתי הזה ועוד קודם. אז המלצתי, תתחלי לחפש שלא תילחצי בסוף וההמלצה הכי חשובה- שהנעליים יהיו נוחות כי תחשבי שאת צריכה לעמוד עליהן ערב שלם.

אתי@

New member
אני יודעת שנוחות זה חשוב, הבעיה

היא שלמצוא גם יפה וגם נוח זאת משימה בלתי אפשרית... מצד שני אני לא רוצה להתפשר - אני רוצה גם יפה וגם נוח. זאת הסיבה שהתחלתי לחפש עכשיו, יותר מחודשיים לפני החתונה...

הילית*

New member
כן, אני יודעת שזאת בעיה.

אבל, קחי את הזמן. לי אין כ"כ זמן אבל אני חושבת שבכל זאת מצאתי משהו שרציתי.

אתי@

New member
כן, אולי מחר אני אלך לסיבוב מעמיק

יותר בדיזינגוף... אוףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי זמן לכלום!

הילית*

New member
לאחר שסקרתי כ"כ הרבה חנויות

כולל ביפו אז.... התייאשתי וחזרתי לחנות הראשונה (לא תאמינו- אור לכלה...). לא רציתי לקנות שם אבל זה המקום היחיד שהיה לו נעליים שהיו נוחות לי והיה מבחר די גדול של נעליים, כולל תכלת זהב, לבן, שמנת וגם יש להם אביזרים משלימים כגון תכשיטים לשמלת הכלה, סיכות ראש וכד´. אז, כן, נכנעתי בסוף אבל אני די מרוצה למרות הכל...

*שיר

New member
אז מגיע לך מזל טוב על הקנייה! ../images/Emo49.gif

איזה נעליים קנית? צבע שמנת?

הילית*

New member
תודה. קניתי בצבע לבן וגם....

עברתי מדידה שניה וזה היה ממש כייף- זה היה כבר עם הבד האמיתי של השמלה. זה מתחיל להיות ממש אמיתי!!! פתאום התחלתי לפחד נורא שחבר שלי לא יאהב את הבד....

אתי@

New member
השתגעת??? הבד משגע, בטח שהוא

יאהב...
דרך אגב, יאיר תופר לך מחוך לשמלה???

*שיר

New member
יו, מדידה שנייה? איזה יופי! ../images/Emo9.gif

מאיזה בד השמלה? אני יודעת שזו "השמלה של תמרה" אבל אני לא זוכרת איך היא נראית. את יכולה להזכיר לי?

הילית*

New member
אז ככה..

הבד הוא משי פראי ועליו יש רקמה לבנה של פרחים ובתוכם קרסטלים וחרוזים קטנטנים. קשה להסביר ובתמונה של תמרה הם אפילו לא נראו.

*שיר

New member
משי פראי זה נהדר (אני לא אוביקטבית)

כי גם אני בחרתי אותו... איך הגזרה של השמלה? אני זוכרת שזה היה יפה, אבל אני לא זוכרת איך זה בדיוק נראה.

למעלה