בוקר טוב
עזרו לי בבקשה

בוקר טוב../images/Emo42.gifעזרו לי בבקשה../images/Emo53.gif

בנותיי נתפסו חזק על נושא האומנות והחרוזים וברצוני לעזור להן ולקנות להן את כל החומר שקשור לנושא. אשמח לקבל רשימה של חומרים שצריך,שמות החרוזים,גדלים,חוטים וכו'. אני מודה מודה מודה מראש. יום מקסים לכולם

Y איפה להתחיל....

השאלה היא במה הבנות שלך יותר מתעניינות? בטבעות חיות צמידים שרשאות חרוזים קטנים או גדולים? תתני לנו קצת כיוון ואני בטוחה שמישהי תוכל לעזור לך.

../images/Emo51.gifחומד אבל זה "ברוך הבא"

אבל לא נורא. בנותיי מעונינות בכול מה שקשור לחרוזים וזה לא ממש משנה עם זה חיות טבעות או שרשראות. אשמח לקבל חומר על הכול. שוב,תודה.

אתה מוזמן לצפות בסדנאות שלנו

ולשמור אותן אחר כך על המחשב שלך. להדיס לבנות את ההסברין והתמונות לקנות להן את החומרים ולתת להן להתנסות. כל יום ב' ב- 21:00 מתקיימת סדנא.

דרומי../images/Emo24.gifטוב לראות אותך גם כאן

ראה נא מנסיון כואב של השבוע האחרון רוצה לומר לך שחרוזים כל המינים כל הסוגים כל הצבעים והגדלים ניתן לרכוש בשווקים במחירי בדיחה, אני אחרי ששלחתי את שמקה להובי והוא קנה ב-120 ש"ח חרוזים, נזכרתי שקניתי בשוק של ראש העין צמידים מחרוזים יפהפיים במחיר של 5 ש"ח לצמיד והתוצאה תראה בצמיד השני שהכנסתי כאן (גם במתכונים הכנסתי את התמונות) העלות שלו כמעט אפסית פחות מ-20 ש"ח אם תרצה עוד אזי כאן פנינה

הלו יקירה../images/Emo24.gif

אשמח מאוד לעוד עידכונים ממך. יקירתי, ידך בכול
כל הכבוד

ברוך הבאה

והאם אתה מהדרום אם כן מאיכן? אני מכירה כמה חנויות נחמדו בב"ש, ותשאל את הבננות שלך אם הן רוצות להכין חיות או תכשיטים. אם חיות אז לרוב צריך חרוי ונציה, זה החרוזים הקטנים. ואם הן רוצות להכין תכשיטים מהדימיון כל חרוז ציבוני יבוא בברכה. בנוסף אם הן רוצות יש כאן בפורום המון לינקים לאתרים של חרוזים וגם סדנאת אם הן בגיל שיכולות להתמודד עם סרטוט אז שיבחרו דוגמא ובאתאם לדוגמא תידע מה לקנות. המון בהצלחה, וממש כיף לבנות שיש להן אבא כמוך

למעלה