לא מכירה את 2 ההצגות הללו. לגבי אחרות - אם עוד לא ראיתם - לרוץ לראות את "להציל את איש המערות" עם קושניר. נחנקנו מצחוק כל ההצגה ועד היום עוד יש לנו בדיחות פנימיות משם... עוד שמעתי (מאחרים - אני עוד לא הספקתי) ש"תשוקה" זו הצגה מעולה.
אתם לא היחידים - גם אנחנו עוד לא ראינו את "החברות הכי טובות" - קיבלתי על ההצגה הזו המלצות מכאן ועד אילת. עוד הצגה נושנה שהמליצו לי עוד יותר בחום מהנ"ל - "המורדים" (כן, פה אנחנו בטוח היחידים שעוד לא ראו
) הצגה שראינו והמלצתי עליה : "ליזסטרטה" - לרוץ. ו : שמעתי מעלים את "מאמי" מחדש!!! מישהי כבר הייתה?
וממש לא הצלחנו להתחבר אליה... לא הצחיקה אותנו...והיתה רועשת לדעתנו הוא לא מדבר הוא צועק! וגם מה שהוא אמר לא היה כזה מצחיק! כולם צוחקים על זוגיות ומשום מה נדמה שהבדיחות חוזרות על עצמן! אבל כנראה שזה עניין של טעם! כן ראיתי את "חברות הכי טובות" ומאד מאד מאד נהנתי, וראיתי את ליזיסטרטה 2000 וגם נהנתי וגם את המורדים ומאד נהנתי! לגבי ההצגות ששאלת אתי....אין לי מושג ניסיתי להכנס לאתר של בית לסין ולפי התאור של ההצגות לא יכולה לקבוע או להביע דיעה כי לא ראיתי.... מצטערת!
שאת לא הראשונה שאומרת לי שהיא לא כל כך אהבה - מצד שני אנחנו פשוט התמוגגנו. לא הפסקנו לצחוק כל ההצגה ואחריה, ושמעתי את זה מהרבה זוגות אחרים. הוא דיבר על כל כך הרבה דברים שהצלחנו להזדהות איתם.
"וריאציות על נושא מסתורי" עם גיל פרנק ויוסי פולק. ממש מצוינת ומצליחה להפתיע כל פעם מחדש כשכבר הקהל חושב שכל הקלפים על השולחן. גם החברות הכי טובות מעולה וממומלץ לצפיה עם חברה. הייתי מזמן ואם יזדמן לי אלך שוב.